Haga Slott

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

Haga Slott
DET LEVANDE SLOTTET

Haga Slott i Enköping, beläget i en naturskön miljö, erbjuder sina besökare en unik upplevelse i en charmig atmosfär med en fascinerande historisk bakgrund. Slottet är en fridfull oas som bjuder in till avkoppling och njutning i en vacker omgivning. För de som önskar utforska området runt Haga Slott finns det en mängd aktiviteter att upptäcka. Promenader i slottets omgivningar ger en fridfull och avkopplande upplevelse. Dessutom finns det möjligheter till cykelturer och pittoreska båtturer som ger en variation av upplevelser. Oavsett deras preferenser kommer Haga Slott att erbjuda något som passar varje besökare.

Restaurang

När kvällen närmar sig, kan besökare ta sig till restaurangen för att avnjuta läckra måltider tillagade med noggrant utvalda råvaror. Restaurangen på Haga Slott är en plats där smaklökarna får sitt lystmäte, och varje måltid är en kulinarisk upplevelse som de sent kommer att glömma.

Hotellet

Boendet på Haga Slott är också en del av helhetsupplevelsen. Rummen är utformade för att tillgodose olika behov och preferenser, från eleganta sviter till bekväma dubbelrum. Varje rum har bekväma sängar, vackra omgivningar och privata badrum. Vissa rum erbjuder också en pittoresk utsikt över slottets trädgårdar och det omgivande landskapet.

Konferens

Haga Slott är en idealisk plats för företag och organisationer som söker en inspirerande miljö för möten och konferenser. Beläget i Enköping, i hjärtat av Mälardalen med närhet till Stockholm, erbjuder slottet konferenslokaler och konferenspaket i en magnifik slottsmiljö. Dessa lokaler har renoverats och är utrustade med bra teknik för att säkerställa framgångsrika möten och evenemang. Stora Salen, en av de imponerande matsalarna, är perfekt för festliga tillfällen, banketter och evenemang. Här skapas minnen med vackert dukade bord, dekorationer och blomsterarrangemang.

Service

Haga Slott strävar efter att erbjuda en helhetsupplevelse när det gäller konferensarrangemang. Deras dedikerade personal är alltid redo att hjälpa till med planering och samordning av lokaler, måltider och boende för övernattande gäster. Mat och dryck är en viktig del av konferensupplevelsen, och köket levererar allt från middagar till avslappnade mingelbufféer och läckra luncher.

Hållbarhet

Haga Slott i Enköping är inte bara känt för sin historiska charm och eleganta atmosfär, utan också för sitt engagemang för hållbarhet och ekologiska värderingar. Slottet omges av åkrar och natur på Sveriges bördigaste odlingsmarker. Deras närhet till producenter från Fjärdhundraland gör det möjligt för dem att erbjuda en unik smakupplevelse med noggrant utvalda råvaror. Den betydande del av lokalproducerade råvaror stödjer inte bara lokala jordbrukare och stärker den regionala ekonomin, utan minskar även transportavstånden och därmed miljöpåverkan. Detta engagemang för hållbarhet förbättrar upplevelsen av Haga Slott och visar deras dedikation till att minimera sin påverkan på planeten.

Sammanfattning

Besökare välkomnas till denna historiska slottsmiljö, där möten och evenemang trivs och blomstrar i den inspirerande atmosfären och det frodande landskapet på Haga Slott i Enköping.

0logirum
0Största konferenslokalen rymmer

Konferensanläggning

Haga Slott

Anläggningens adress

Haga Slott, 745 93 Enköping

Kategori

Telefon

08 984600

Fler liknande konferensanläggningar

No results found.

Konferensutvärdering

Vad tycker andra kunder?

Vi utvärderar alltid våra kunders nöjdhet med konferensanläggningen inom 5 områden. Det gör det enklare för dig att välja.

Konferenslokaler

(/5)

Restaurang & Mat

(/5)

Logi

(/5)

Service & Bemötande

(/5)

Helhetsupplevelse

(/5)

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

vår enkla process

Så här går det till

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Du har visat intresse för anläggningen Haga Slott


Vill du att vi förutom att plocka in denna offert presenterar fler liknande anläggningar?

Ja tack! Gärna fler baserat på:

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Fyll i formuläret nedan så sammanställer vi inom några timmar kostnadsfritt ett antal offerter från anläggningar som stämmer överens med era specifika önskemål.

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se