Helio GT30 Grev Ture

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

Helio GT30 Grev Ture
En innovativ och inspirerande mötesplats i Stockholm city

Helio GT30 Grev Ture är mer än bara en konferensanläggning i Stockholm City. Det är en dynamisk arbetsplats, en exklusiv klubb och ett kreativt laboratorium för företagande. Beläget i ett vackert renoverat bankpalats har GT30 blivit hem för över 100 tillväxtföretag som söker innovation, samarbete och en unik arbetsmiljö.

Historisk charm och modern funktionalitet

GT30 Grev Ture har sin hemvist i ett imponerande bankpalats med en historia som sträcker sig tillbaka till 1800-talet. Den historiska charmen och arkitekturen har bevarats och smälter samman med modern funktionalitet och innovativa arbetsutrymmen.

Konferenslokaler

För företag och organisationer som söker en unik och inspirerande plats att hålla sina möten och konferenser, erbjuder GT30 en rad olika alternativ. Från moderna mötesrum och konferenslokaler till en avslappnad och kreativ miljö som stimulerar nya idéer och innovation.

Läget

GT30 Grev Ture har ett centralt läge mitt i Stockholm City. Det är lättillgängligt med kollektivtrafik och har gott om parkeringsmöjligheter i närheten för de som kommer med bil. Oavsett om du kommer från närområdet eller reser inom Sverige, är GT30 en bekväm och strategisk plats för dina företagsevenemang.

Sammanfattning

Helio GT30 Grev Ture är mer än bara en konferensanläggning; det är en plats för innovation, samarbete och tillväxt. Med sin unika kombination av historisk charm och modern funktionalitet erbjuder GT30 en inspirerande arbetsmiljö för företag i alla storlekar. Om du letar efter en plats för din konferens och företagsevenemang i Stockholm City, är GT30 definitivt värt att överväga. Med sina mångsidiga mötesrum, moderna faciliteter och tillgång till ett dynamiskt företagsnätverk, kan GT30 hjälpa dig att göra ditt evenemang minnesvärt och framgångsrikt.

0logirum
0Största konferenslokalen rymmer

Konferensanläggning

Helio GT30 Grev Ture

Anläggningens adress

Grev Turegatan 30, 114 38 Stockholm

Telefon

08 984600

Fler liknande konferensanläggningar

7A Strandvägen

7A Strandvägen

7A Strandvägen är en oöverträffad konferensanläggning som är förtrollande belägen längs Strandvägen, en av Stockholms mest prestigefyllda och pittoreska adresser. Det här är en plats där möteslokaler omvandlas till inspirerande mötesplatser, och där modern elegans möter förstklassig service. Med utsikt över Stockholms ström och omgiven av historiska och kulturella skatter, är 7A Strandvägen det ultimata valet för företag och organisationer som söker det bästa inom konferens- och mötesmiljöer.
7A Posthuset

7A Posthuset

7A Posthuset är en framstående konferensanläggning som ligger centralt beläget i Stockholms hjärta. Det är en plats där modern design, teknisk innovation och förstklassig service smälter samman för att skapa en idealisk miljö för möten och evenemang.
Freys Hotel Lilla Rådmannen

Freys Hotel Lilla Rådmannen

Hotel Lilla Rådmannen är ett familjeägt hotell med personlig atmosfär. Här finns åtta flexibla konferenslokaler som erbjuder fina mötesmöjligheter oavsett om man är två eller 40 personer. I lokalen Stillhet finns möjlighet att ladda energi i form av ljusterapi lampor, detta ingår för samtliga konferensgäster. Hotellet har även en takterrass för avkoppling.
Hotel Skeppsholmen

Hotel Skeppsholmen

På Hotel Skeppsholmen och grannliggande Skridskopaviljongen erbjuder vi festvåningar, mindre matsalar och mötesrum för upp till 150 gäster för såväl inspirerande möten som företagsmiddagar och privata partyn. Vi kombinerar historiska miljöer med anor från 1600-talet med modern svensk design, ett helsvenskt koncept för mat och dryck och ett oslagbart läge på lummiga Skeppsholmen mitt i city.

Konferensutvärdering

Vad tycker andra kunder?

Vi utvärderar alltid våra kunders nöjdhet med konferensanläggningen inom 5 områden. Det gör det enklare för dig att välja.

Konferenslokaler

(/5)

Restaurang & Mat

(/5)

Logi

(/5)

Service & Bemötande

(/5)

Helhetsupplevelse

(/5)

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

vår enkla process

Så här går det till

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Du har visat intresse för anläggningen Helio GT30 Grev Ture


Vill du att vi förutom att plocka in denna offert presenterar fler liknande anläggningar?

Ja tack! Gärna fler baserat på:

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Fyll i formuläret nedan så sammanställer vi inom några timmar kostnadsfritt ett antal offerter från anläggningar som stämmer överens med era specifika önskemål.

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se