Helio Slussen

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

Helio Slussen
Stockholms framväxande konferens- och mötesplats

Helio Slussen, beläget i det nyutvecklade området Nya Slussen i centrala Stockholm, är en imponerande mötesplats som är redo att ta emot företag och organisationer för en rad inspirerande evenemang och produktiva möten. Denna unika anläggning, inrymd i det tidigare Tyrénshuset, har fått namnet ”Rymden” och erbjuder enastående möjligheter för såväl företagsevenemang som gemenskap.

Enastående Läge

Helio Slussen har det perfekta läget i hjärtat av Stockholm City, nära till många företag och organisationer. Området Nya Slussen är i ständig utveckling och erbjuder en modern och dynamisk miljö.

Imponerande Utsikt

Med en spektakulär utsikt över vattnet blir Helio Slussen en inspirerande plats för kreativitet och innovation. Den stora takterrassen ger utrymme för avkoppling och nätverkande medan du njuter av den fantastiska utsikten.

Flexibla konferens- och Eventlokaler

Helio Slussen erbjuder stora och mångsidiga event- och möteslokaler som är perfekta för företagsevenemang, konferenser och möten. Dessa utrymmen är utrustade med modern teknik och kan anpassas för att dina behov.

Sammanfattning

Sammanfattningsvis är Helio Slussen en framstående konferens- och mötesplats som erbjuder enastående faciliteter, en dynamisk gemenskap och möjligheten att utforska stora idéer. Oavsett om du planerar en konferens eller ett företagsevenemang, är Helio Slussen platsen att beakta.

0logirum
0Största konferenslokalen rymmer

Konferensanläggning

Helio Slussen

Anläggningens adress

Peter Myndes backe 16, 118 46 Stockholm

Telefon

08 984600

Fler liknande konferensanläggningar

Downtown Camper by Scandic

Downtown Camper by Scandic

Mitt i hjärtat av Stockholm, där stadens puls slår som hårdast, tar Downtown Camper sina gäster på en resa bortom det vanliga. Hotellet har etablerat sig som ett basecamp för urbana upptäckare och konferensentusiaster, och här kombineras den vibrerande stadspulsen med en atmosfär som främjar gemenskap, kreativitet och upptäckarglädje. Med sitt perfekta läge bara några minuters promenad från hotellet finns det bästa av Stockholm att utforska; shopping, utflykter, restauranger, parker och andra äventyr.
7A Posthuset

7A Posthuset

7A Posthuset är en framstående konferensanläggning som ligger centralt beläget i Stockholms hjärta. Det är en plats där modern design, teknisk innovation och förstklassig service smälter samman för att skapa en idealisk miljö för möten och evenemang.
Scandic Grand Central

Scandic Grand Central

"Upptäck Scandic Grand Central med Vasateatern – ett unikt och historiskt hotell mitt i hjärtat av Stockholm City. Med magnifik Vasateater, moderna möteslokaler och en eklektisk atmosfär är detta platsen för möten och evenemang som går utöver det vanliga. Utforska 130 års historia, bekväma hotellrum och nära tillgång till stadens bästa nöjen. Välkommen till en oas för kultur, musik och affärsmöjligheter."
Eatery Gärdet

Eatery Gärdet

Utforska Eatery Gärdet, Gärdets vardagsrum vid sportfältet i Stockholm. Njut av en mångsidig gastronomisk upplevelse med frukost, lunch, fika och autentisk napolitansk pizza i en trivsam miljö. Med rymliga och mysiga lokaler samt en solig uteservering är detta den perfekta platsen för kulinariska njutningar och avslappnade möten. Hitta din idealiska konferenslokal för dagkonferenser och skapa minnesvärda ögonblick hos Eatery Gärdet.

Konferensutvärdering

Vad tycker andra kunder?

Vi utvärderar alltid våra kunders nöjdhet med konferensanläggningen inom 5 områden. Det gör det enklare för dig att välja.

Konferenslokaler

(/5)

Restaurang & Mat

(/5)

Logi

(/5)

Service & Bemötande

(/5)

Helhetsupplevelse

(/5)

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

vår enkla process

Så här går det till

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Du har visat intresse för anläggningen Helio Slussen


Vill du att vi förutom att plocka in denna offert presenterar fler liknande anläggningar?

Ja tack! Gärna fler baserat på:

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Fyll i formuläret nedan så sammanställer vi inom några timmar kostnadsfritt ett antal offerter från anläggningar som stämmer överens med era specifika önskemål.

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se