Sturegatan 15

Sturegatan 15
MODERNA KONFERENSLOKALER PÅ ÖSTERMALM

Sturegatan 15 – en plats för toppmoderna konferenslokaler på Östermalm i Stockholm. Denna adress erbjuder inte bara en fantastiskt central plats, belägen stenkast från Stureplan och Humlegården, utan även en unik upplevelse av genomtänkt design.

Konferens

Med ett imponerande läge, mitt i smeten är det svårt att hitta en mer attraktiv plats för dina professionella evenemang. Sturegatan 15 erbjuder konferenslokaler som är utrustade med all teknik du behöver. Här finns moderna ljud- och bildsystem, snabb internetuppkoppling och professionella AV-lösningar för att underlätta dina presentationer och möten. Du kan vara trygg i vetskapen att allt är ordnat för att möta dina behov av tekniska hjälpmedel.

Men bra teknik är inte allt som denna plats erbjuder. Sturegatan 15 är känd för sin genomtänka design och sin stilrena interiör. Varje detalj, från möbler till dekorativa element, är noggrant vald för att skapa en harmonisk och inspirerande atmosfär. Här möts modern design och klassisk elegans på ett unikt sätt, vilket ger en behaglig och professionell känsla till hela konferensupplevelsen.

Restaurang

Förutom de inspirerande konferenslokalerna finner du även en prisbelönt restaurang vägg i vägg. Restaurang Hantverket erbjuder inte bara en fantastisk mötesplats för lunch eller middag, utan kan även arrangera eftermiddagsaktiviteter såsom after work events. Här kan du och ditt företag njuta av en festlig stämning och högklassig mat, vilket ger en trevlig avslutning på en intensiv arbetsdag.

Sturegatan 15 är en plats där du kan genomföra dagkonferenser och möten precis som du önskar. Konferenslokalerna kan anpassas efter dina behov och erbjuder utmärkt komfort för att säkerställa ett produktivt möte. Du kommer inte att behöva oroa dig för detaljer som utrymme, sittplatser eller teknik – allt är ordnat på bästa sätt för att du och dina deltagare ska kunna fokusera på det viktiga.

Sammanfattning

Sammanfattningsvis är Sturegatan 15 helt enkelt en av Stockholms bästa adresser för konferenser och möten. Här hittar du moderna konferenslokaler med en genomtänkt design, all teknik du kan önska dig och ett oslagbar läge mitt i hjärtat av staden. Tillsammans med närliggande sevärdheter såsom Stureplan och Humlegården erbjuder denna plats en värld av möjligheter för dig och ditt företag. Så varför inte välja Sturegatan 15 för att skapa en minnesvärd konferensupplevelse?

0logirum
0Största konferenslokalen rymmer

Konferensanläggning

Sturegatan 15

Anläggningens adress

Sturegatan 15, 114 36 Stockholm

Kategori

Telefon

08 984600

Fler liknande konferensanläggningar

7A Odenplan

7A Odenplan

7A Odenplan är en konferensanläggning som ligger strategiskt beläget i hjärtat av Stockholm. Det här är en plats där moderna möteslokaler kombineras med förstklassig service och bekvämlighet.
Blique by Nobis

Blique by Nobis

Välkommen till en mötesdestination med det lilla extra. Här erbjuder vi en spännande location med kvalitativ och väl genomtänkt mat av kökschef Oskar Pettersson, stora ytor i stilren design av arkitekter på Wingårdhs
Hotel Skeppsholmen

Hotel Skeppsholmen

På Hotel Skeppsholmen och grannliggande Skridskopaviljongen erbjuder vi festvåningar, mindre matsalar och mötesrum för upp till 150 gäster för såväl inspirerande möten som företagsmiddagar och privata partyn. Vi kombinerar historiska miljöer med anor från 1600-talet med modern svensk design, ett helsvenskt koncept för mat och dryck och ett oslagbart läge på lummiga Skeppsholmen mitt i city.
Freys Hotel

Freys Hotel

Här finns nio unika konferenslokaler som erbjuder flexibla möjligehter för ett lyckat möte, event eller arrangemang och 127 personligt designade hotellrum. Alla hotellrum och mötesrum är inredda i varma färger och med många rara detaljer, inget rum är det andra likt. Här kan man även boka hela konferensvåningen för arrangemang i exklusiv avskildhet för upp till 150 personer.

Konferensutvärdering

Vad tycker andra kunder?

Vi utvärderar alltid våra kunders nöjdhet med konferensanläggningen inom 5 områden. Det gör det enklare för dig att välja.

Konferenslokaler

(/5)

Restaurang & Mat

(/5)

Logi

(/5)

Service & Bemötande

(/5)

Helhetsupplevelse

(/5)

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

vår enkla process

Så här går det till

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Du har visat intresse för anläggningen Sturegatan 15


Vill du att vi förutom att plocka in denna offert presenterar fler liknande anläggningar?

Ja tack! Gärna fler baserat på:

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.seVAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Fyll i formuläret nedan så sammanställer vi inom några timmar kostnadsfritt ett antal offerter från anläggningar som stämmer överens med era specifika önskemål.

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se