Helio Stockholm City

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

Helio Stockholm City
Mitt i Stockholms hjärta med plats för de stora tankarna

Helio Stockholm City är en modern mötesplats och konferensanläggning i hjärtat av centrala Stockholm. Den här ikoniska sextiotalshusen har genomgått en omfattande renovering och anpassning för att skapa en inspirerande och funktionell arbetsmiljö för både företag och privatpersoner.

I samarbete med arkitekterna CJ Studio har Helio bevarat och återställt husets ursprungliga karaktär, inklusive vackra marmorgolv och träpaneler som daterar sig tillbaka till byggåret. Denna förmåga att förena det gamla med det nya skapar en unik atmosfär där moderna arbetsmetoder och estetik möter historisk charm.

Konferenslokaler

Hos Helio Stockholm City finns en mängd olika utrymmen för möten, konferenser och arbete. Detta inkluderar stora och välutrustade konferenslokaler, moderna mötesrum och rymliga lounger där du kan arbeta i en avslappnad och kreativ miljö. Oavsett om du behöver en plats för ett mindre möte eller en stor konferens, finns det flexibla alternativ som kan anpassas efter dina behov.

Design

En av de mest utmärkande egenskaperna hos Helio Stockholm City är den inspirerande designen. Genom att ta inspiration från internationella hotellmiljöer har Helio skapat en atmosfär som är både modern och inbjudande. Levande färgklickar och prunkande växtlighet i de stora loungerna ger en känsla av liv och energi som hjälper dig att vara mer produktiv och kreativ.

Mitt i Stockholm City

Läget är också en av Helio Stockholm Citys största fördelar. Att vara belägen mitt i centrala Stockholm innebär att du har enkel tillgång till stadens affärsdistrikt, kulturella sevärdheter, restauranger och nattliv. Detta gör Helio till en idealisk plats för både arbete och nöje, och du kan dra nytta av allt som Stockholm har att erbjuda.

Mer än konferens

Helio Stockholm City är mer än bara en konferensanläggning; det är en levande gemenskap av människor som delar samma intresse för att skapa och utveckla. Här kan du nätverka med andra företagare, kreatörer och entreprenörer, och du har möjlighet att delta i olika evenemang och aktiviteter som främjar samarbete och innovation.

Sammanfattning

Sammanfattningsvis är Helio Stockholm City en utmärkt val för möten, konferenser och arbete i centrala Stockholm. Med sin unika design, mångsidiga utrymmen och inspirerande atmosfär är det en plats där du kan få dina affärsidéer att blomstra och skapa meningsfulla möten och samarbeten. Välkommen till Helio Stockholm City, där arbete och kreativitet möts i hjärtat av staden.

0logirum
0Största konferenslokalen rymmer

Konferensanläggning

Helio Stockholm City

Anläggningens adress

Malmskillnadsgatan 29, 111 57 Stockholm

Telefon

08 984600

Fler liknande konferensanläggningar

Helio GT30 Grev Ture

Helio GT30 Grev Ture

Helio GT30 Grev Ture - En inspirerande mötesplats i Stockholm City för konferenser, möten och företagsevenemang. Upptäck mångsidiga mötesrum och moderna faciliteter.
Downtown Camper by Scandic

Downtown Camper by Scandic

Mitt i hjärtat av Stockholm, där stadens puls slår som hårdast, tar Downtown Camper sina gäster på en resa bortom det vanliga. Hotellet har etablerat sig som ett basecamp för urbana upptäckare och konferensentusiaster, och här kombineras den vibrerande stadspulsen med en atmosfär som främjar gemenskap, kreativitet och upptäckarglädje. Med sitt perfekta läge bara några minuters promenad från hotellet finns det bästa av Stockholm att utforska; shopping, utflykter, restauranger, parker och andra äventyr.
Eatery Gärdet

Eatery Gärdet

Utforska Eatery Gärdet, Gärdets vardagsrum vid sportfältet i Stockholm. Njut av en mångsidig gastronomisk upplevelse med frukost, lunch, fika och autentisk napolitansk pizza i en trivsam miljö. Med rymliga och mysiga lokaler samt en solig uteservering är detta den perfekta platsen för kulinariska njutningar och avslappnade möten. Hitta din idealiska konferenslokal för dagkonferenser och skapa minnesvärda ögonblick hos Eatery Gärdet.
Scandic Continental

Scandic Continental

"Upptäck en central oas för möten och upplevelser på Scandic Continental mitt i Stockholms hjärta. Med moderna möteslokaler, takterrass med imponerande utsikt, och närhet till populära sevärdheter, erbjuder hotellet en unik kombination av arbete och avkoppling. Utforska flexibla mötesmöjligheter för upp till 900 deltagare och njut av välbefinnande med tillgång till gym och bastu. Välj Scandic Continental för affärsmöten och konferenser som går bortom det vanliga i Stockholm City."

Konferensutvärdering

Vad tycker andra kunder?

Vi utvärderar alltid våra kunders nöjdhet med konferensanläggningen inom 5 områden. Det gör det enklare för dig att välja.

Konferenslokaler

(/5)

Restaurang & Mat

(/5)

Logi

(/5)

Service & Bemötande

(/5)

Helhetsupplevelse

(/5)

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

vår enkla process

Så här går det till

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Du har visat intresse för anläggningen Helio Stockholm City


Vill du att vi förutom att plocka in denna offert presenterar fler liknande anläggningar?

Ja tack! Gärna fler baserat på:

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Fyll i formuläret nedan så sammanställer vi inom några timmar kostnadsfritt ett antal offerter från anläggningar som stämmer överens med era specifika önskemål.

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se