Högbo Brukshotell

Högbo Brukshotell
Äventyr och glädje på Högbo Bruk

Högbo Brukshotell i Sandviken är en idyllisk plats som erbjuder en skräddarsydd konferensupplevelse fylld med roliga aktiviteter och enastående mat. Beläget endast 20 minuter från Gävle, omgivet av den vackra naturen, är Högbo Bruk ett perfekt val för företag och organisationer som söker en inspirerande miljö för sina möten och evenemang.

Konferensanläggningen

Högbo Brukshotell har en konferensavdelning som rymmer upp till 200 personer i samma lokal, vilket gör det till en idealisk plats för både stora och små sammankomster. Med 114 rum och 228 bäddar finns gott om plats för övernattande gäster. Den välutrustade konferensanläggningen och de unika måltidslokalerna gör det möjligt att skapa minnesvärda evenemang och konferenser. Detta gör Högbo Bruk till den perfekta destinationen för företagskonferenser samt kick-off’er

Naturen som omger

En av de mest förtrollande aspekterna av Högbo Bruk är dess närhet till naturen. Hit kommer du för att lämna stressen bakom dig, andas in den friska luften och koppla av mitt i den vackra naturen. För den som önskar balans mellan aktivitet och vila är Högbo Brukshotell den ultimata destinationen. Här finns möjligheten att utforska den historiska bruksmiljön och delta i olika aktiviteter. Oavsett om du är intresserad av att vandra i skogen eller njuta av en stillsam stund vid sjön, kommer naturen på Högbo Bruk att fängsla dig.

Hållbarhet som filosofi

Högbo Brukshotell tar hållbarhet på största allvar. Med ett fokus på att minska sin miljöpåverkan och stödja lokala samhällen använder de i möjligaste mån lokalt producerade och ekologiska råvaror. Här är målet att kunna odla eller föda upp det mesta av det som används i köket. Med egna växthus för grönsaksodling och djur som betar i brukets hagar är det en plats där hållbarhet är en del av vardagen. Besökare som delar den här filosofin kommer att uppskatta Högbo Bruk som en destination som bryr sig om både människor och planeten. Läs mer om deras spännande projekt ”Made in Högbo” och ta del av deras engagemang för en mer hållbar framtid.

Historiens vingslag

Högbo Bruk har en fascinerande historia som sträcker sig tillbaka till 1600-talet då bruket var en betydande plats för järntillverkning. Cirka 200 år senare revolutionerades ståltillverkningen världen över genom framsteg i bessemerstål som skedde här under konsul Göranssons ledning. Denna historiska händelse resulterade i uppkomsten av en ny industrikoncern, som vi idag känner som Sandvik.

Även om järnproduktionen inte längre är en central del av Högbo Bruk, är historien fortfarande mycket närvarande. Detta levande friluftsområde och kulturreservat är ett ställe där arvet från århundraden sitter i väggarna och känns av i allt de gör. Besökare har möjlighet att prova på olika traditionella hantverk som smide och glasblåsning, vilket ger en unik inblick i den historiska bruksmiljön. För gastronomiska entusiaster erbjuder restaurangen på Högbo Brukshotell en kulinarisk upplevelse där svensk historia möter modern gourmetmat.

Sammanfattning

Sammanfattningsvis är Högbo Brukshotell i Sandviken och dess omgivande Högbo Bruk en plats som imponerar med sin kombination av konferensmöjligheter, naturskönhet och historisk charm. Oavsett om du planerar en företagskonferens, bröllop eller bara vill komma bort från vardagens stress, så erbjuder Högbo Bruk den perfekta miljön för att skapa minnen som varar. Ta del av den unika atmosfären och mångsidigheten som Högbo Bruk har att erbjuda och upplev en konferens i en klass för sig.

0logirum
0Största konferenslokalen rymmer

Konferensanläggning

Högbo Brukshotell

Anläggningens adress

Hans Hiertas väg 5, 811 92 Sandviken

Kategori

Telefon

08 984600

Fler liknande konferensanläggningar

No results found.

Konferensutvärdering

Vad tycker andra kunder?

Vi utvärderar alltid våra kunders nöjdhet med konferensanläggningen inom 5 områden. Det gör det enklare för dig att välja.

Konferenslokaler

(/5)

Restaurang & Mat

(/5)

Logi

(/5)

Service & Bemötande

(/5)

Helhetsupplevelse

(/5)

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

vår enkla process

Så här går det till

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Du har visat intresse för anläggningen Högbo Brukshotell


Vill du att vi förutom att plocka in denna offert presenterar fler liknande anläggningar?

Ja tack! Gärna fler baserat på:

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.seVAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Fyll i formuläret nedan så sammanställer vi inom några timmar kostnadsfritt ett antal offerter från anläggningar som stämmer överens med era specifika önskemål.

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se