Hotel Birger Jarl

Hotel Birger Jarl
Vårt moderna hotell i centrala Stockholm är mer än bara ett exklusivt affärshotell.

Hotell Birger Jarl är ett välkänt hotell i Stockholm som erbjuder både bekväma boenden och en rad olika faciliteter och tjänster för både affärsresenärer och turister. Beläget i stadsdelen Vasastan, är det bara några minuters promenad från Stockholms citykärna.

Konferens

En av de mest populära anledningarna till att besöka Hotell Birger Jarl är dess utmärkta konferensmöjligheter. Hotellet har flera välutrustade och moderna konferensrum som kan rymma allt från mindre möten till större evenemang med upp till 200 deltagare. Rummen är utrustade med projektorer, ljudsystem och WiFi för att möjliggöra sömlös kommunikation och presentation. Det finns också professionell personal på plats för att hjälpa till med alla tekniska aspekter och för att se till att evenemanget löper smidigt.

Event

Förutom att erbjuda utmärkta konferensmöjligheter kan Hotell Birger Jarl också hjälpa till med att organisera och planera företagsmiddagar och evenemang. Hotellets restaurang, Ting, erbjuder en elegant och modern miljö och kan rymma upp till 180 gäster. Kockarna på Ting skapar en varierad meny av gourmeträtter med fokus på lokalt och ekologiskt producerade råvaror. Förutom att erbjuda en välsmakande matupplevelse kan Hotell Birger Jarl också hjälpa till att organisera musik- och underhållningsinslag för att skapa den perfekta atmosfären för företagsevenemanget.

Stockholm City

För gäster som vill utforska Stockholms stads centrum har Hotell Birger Jarl ett utmärkt läge. Hotellet ligger bara några minuters promenad från Stureplan, en av stadens mest livliga och trendiga områden. Här hittar man ett stort utbud av barer, kaféer, restauranger och butiker. Det är också en central punkt för Stockholms nattliv, med flera populära nattklubbar och musikscener i närheten.

Nära hotellet finns också flera andra populära sevärdheter och landmärken i Stockholm. Gäster kan besöka Kungliga Operan, vars vackra arkitektur och fantastiska scenkonst gör den till en av de mest populära platserna att besöka i staden. Gamla stan, Stockholms äldsta stadsdel, är också värt ett besök med sina smala gränder, medeltida byggnader och berömda sevärdheter som Kungliga slottet och Storkyrkan.

Aktiviteter

För de som är intresserade av museer kan man besöka flera av Stockholms mest kända kulturella institutioner. Fotografiska, det svenska museet för fotografi, ligger bara en kort promenad från hotellet och erbjuder utställningar av nationella och internationella fotografer inom olika genrer. Vasamuseet, som ligger på Djurgården, är också en populär destination och hyser det välbevarade 1600-tals skeppet Vasa.

Shopping

Utöver dessa sevärdheter har Stockholm också ett brett utbud av shoppingmöjligheter. Området runt Hotel Birger Jarl har flera exklusiva butiker och varuhus där man kan hitta allt från high-end mode till designföremål och inredning. Gäster kan också utforska områden som Södermalm och Östermalm, som erbjuder en mer eklektisk mix av butiker och unika boetikbutiker.

Sammanfattning

Sammanfattningsvis är Hotell Birger Jarl ett utmärkt val för de som söker en bekväm och elegant vistelse i Stockholm. Med sina moderna konferensfaciliteter, gourmetrestaurang och närhet till stadens centrum och sevärdheter, erbjuder hotellet allt man kan önska sig för både arbete och nöje.

0logirum
0Största konferenslokalen rymmer

Konferensanläggning

Hotel Birger Jarl

Anläggningens adress

Tulegatan 8, 113 53 Stockholm

Telefon

08 984600

Fler liknande konferensanläggningar

Freys Hotel Lilla Rådmannen

Freys Hotel Lilla Rådmannen

Hotel Lilla Rådmannen är ett familjeägt hotell med personlig atmosfär. Här finns åtta flexibla konferenslokaler som erbjuder fina mötesmöjligheter oavsett om man är två eller 40 personer. I lokalen Stillhet finns möjlighet att ladda energi i form av ljusterapi lampor, detta ingår för samtliga konferensgäster. Hotellet har även en takterrass för avkoppling.
Nobis Hotel

Nobis Hotel

Här checkar du in för att ta del av samtida lyx – en avspänd, klassisk och elegant upplevelse i hjärtat av Stockholm. Ät lunch i bistron, njut av vår magnifika lounge, beställ en utsökt drink i vackra Guldbaren och besök vår populära restaurang NOI.
7A Strandvägen

7A Strandvägen

7A Strandvägen är en oöverträffad konferensanläggning som är förtrollande belägen längs Strandvägen, en av Stockholms mest prestigefyllda och pittoreska adresser. Det här är en plats där möteslokaler omvandlas till inspirerande mötesplatser, och där modern elegans möter förstklassig service. Med utsikt över Stockholms ström och omgiven av historiska och kulturella skatter, är 7A Strandvägen det ultimata valet för företag och organisationer som söker det bästa inom konferens- och mötesmiljöer.
7A Odenplan

7A Odenplan

7A Odenplan är en konferensanläggning som ligger strategiskt beläget i hjärtat av Stockholm. Det här är en plats där moderna möteslokaler kombineras med förstklassig service och bekvämlighet.

Konferensutvärdering

Vad tycker andra kunder?

Vi utvärderar alltid våra kunders nöjdhet med konferensanläggningen inom 5 områden. Det gör det enklare för dig att välja.

Konferenslokaler

(/5)

Restaurang & Mat

(/5)

Logi

(/5)

Service & Bemötande

(/5)

Helhetsupplevelse

(/5)

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

vår enkla process

Så här går det till

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Du har visat intresse för anläggningen Hotel Birger Jarl


Vill du att vi förutom att plocka in denna offert presenterar fler liknande anläggningar?

Ja tack! Gärna fler baserat på:

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.seVAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Fyll i formuläret nedan så sammanställer vi inom några timmar kostnadsfritt ett antal offerter från anläggningar som stämmer överens med era specifika önskemål.

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se