Hotel Skansen

Hotel Skansen
PLATSEN FÖR LIVSNJUTARE

Hotel Skansen är en juvel belägen mellan stranden och hamnen i centrala Båstad, och här får gästerna uppleva en oslagbar kombination av boende, spa, gastronomi och en varm atmosfär med en fantastisk utsikt över det glittrande havet. Denna pittoreska kuststad inbjuder till avkopplande strandpromenader, och med Hallandsåsens gröna kullar som en naturskön fond erbjuder Båstad en lockande blandning av gårdsbutiker, golfbanor, vandringsleder och cykelleder.

En unik mötesplats vid västkusten

Mellan den skimrande stranden och den livliga hamnen, med panoramautsikt över det glittrande havet, finner du en destinationen för möten och konferenser – Hotel Skansen. Här möts en rik historisk atmosfär och modern mötesteknik i en perfekt symbios. På Hotel Skansen är det möjligt att kombinera effektivt arbete med välförtjänt njutning. Oavsett om du söker en plats för kreativa sammanträden, strategiska möten eller stora konferenser, erbjuder detta hotell en mångsidig och inspirerande mötesmiljö.

En smakrik resa i Sveriges skafferi

Bjärehalvön är stolt över att vara känt som ”Sveriges skafferi,” och Hotel Skansen omfamnar detta arv med glädje. Hotellets restaurang serverar en mångfald av rätter som hyllar regionens rika kulinariska traditioner. Konferensdeltagare kan se fram emot en varierad och smakrik upplevelse i restaurangen. Det finns alltid flera rätter att välja mellan i den vanliga konferensmenyn, och för de som vill ha något extra speciellt erbjuds ett brett urval av temamenyer och bufféer. Oavsett om du vill anordna ett cocktailparty, en bankett eller en BBQ, finns det flexibla möteslokaler som passar alla dina behov. Hotel Skansen tar även gladeligen emot särskilda önskemål och hjälper dig att förverkliga dina visioner för ditt evenemang. Gästerna har även möjlighet att utforska Båstads restauranger och smaka på stadens kulinariska mångfald.

Boendealternativ som passar alla preferenser

Hotel Skansen förstår att varje gäst har sina egna önskemål och preferenser när det gäller boende. Därför erbjuder de ett brett utbud av boendealternativ. De som uppskattar en historisk atmosfär kan fördjupa sig i huvudbyggnadens historiska charm, medan andra föredrar den moderna känslan i Tennispaviljongen eller Kongressbyggnaden. För de som vill ha en mer avskild upplevelse finns fristående villor och lägenheter med vardagsrum och kök. Oavsett ditt val erbjuder Hotel Skansen komfort och bekvämlighet i en atmosfär som genomsyras av gästvänlighet.

Upptäck Båstads natursköna skatter

Utöver möten och konferenser finns det gott om möjligheter att utforska Båstads natursköna omgivningar. Hallandsåsen, med sina gröna kullar, inbjuder till vandring och cykling längs de slingrande vägarna, medan närheten till stranden erbjuder avkoppling och långa promenader längs strandpromenaden. Golfentusiaster kommer att uppskatta de utmärkta golfbanorna i området, och gårdsbutikerna bjuder in till smakfulla upptäckter. Detta är en destination som erbjuder något för alla, oavsett om du är ute efter avkoppling, äventyr eller en blandning av båda.

Sammanfattning

Hotel Skansen är inte bara en plats för möten och konferenser, det är en destination där du kan skapa minnen och uppleva det bästa av Västkustens gästvänlighet. Med sin oslagbara läge, flexibla möteslokaler och passion för god mat och service, är Hotel Skansen den perfekta platsen för ditt nästa företagsevenemang eller konferens. Kom och upplev den historiska charm och moderna komfort som detta hotell har att erbjuda, och låt dig inspireras av skönheten och kulturen i Båstad och dess omgivningar.

0logirum
0Största konferenslokalen rymmer

Konferensanläggning

Hotel Skansen

Anläggningens adress

Kyrkogatan 2, 269 33 Båstad

Kategori

Telefon

08 984600

Fler liknande konferensanläggningar

Riviera Strand

Riviera Strand

Utforska Riviera Strand – En oas vid havet med vackra sandstränder, moderna bekvämligheter och en avkopplande atmosfär. Boka din konferens på Riviera Strand och njut av en perfekt kustupplevelse.

Konferensutvärdering

Vad tycker andra kunder?

Vi utvärderar alltid våra kunders nöjdhet med konferensanläggningen inom 5 områden. Det gör det enklare för dig att välja.

Konferenslokaler

(/5)

Restaurang & Mat

(/5)

Logi

(/5)

Service & Bemötande

(/5)

Helhetsupplevelse

(/5)

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

vår enkla process

Så här går det till

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Du har visat intresse för anläggningen Hotel Skansen


Vill du att vi förutom att plocka in denna offert presenterar fler liknande anläggningar?

Ja tack! Gärna fler baserat på:

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.seVAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Fyll i formuläret nedan så sammanställer vi inom några timmar kostnadsfritt ett antal offerter från anläggningar som stämmer överens med era specifika önskemål.

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se