Bokenäset

Bokenäset
Det är på Bokenäset du skapar de minnen du ännu inte har

Bokenäset är en gömd pärla belägen tre mil väster om Uddevalla och endast 45 minuter från Trollhättan. Denna natursköna reträtt är också lättillgänglig från Göteborg, bara en dryg timmes bilresa bort. Vid Bokenäset erbjuds en enastående möjlighet att sammanstråla på en avskild plats omgiven av härlig natur, vilket ger gästerna friheten att anpassa tempot efter sina behov.

Konferens

Mötesmiljön vid Bokenäset är enastående, med en spektakulär havsutsikt och välkomnande och rymliga lokaler som skapar en harmonisk atmosfär. Konferensanläggningen erbjuder alla nödvändiga bekvämligheter för att främja givande samtal och främja närmare relationer mellan deltagarna.

Naturen

Kreativiteten kan flöda fritt när man omges av den vackra naturen vid Bokenäset, vilket ger möjlighet att se saker i ett nytt ljus och utveckla innovativa idéer för företagsverksamheten. Detta är den optimala platsen för konferenser på västkusten och ett utmärkt val för dem som också vill uppleva den fantastiska svenska naturen i sin mest avskilda form. Gästerna kan slappna av fullständigt och utforska nya dimensioner, både inom sig själva och i sina professionella relationer, allt med målet att driva verksamheten framåt.

Konferenspaket

Bokenäset erbjuder möjligheten att skräddarsy konferenspaketet efter gästernas behov. Här finns alternativ för både övernattning och måltider på den utmärkta restaurangen, Västersalt. Med hela 16 mötesrum och konferenslokaler i olika storlekar och stilar finns flexibilitet att skapa den perfekta konferensen.

Oavsett årstid är Bokenäset en vacker destination som passar utmärkt för konferenser nära Göteborg, där gästerna kan njuta av avskildhet och hög standard. Renlighet och hygien är prioriterade, och noggrann desinfektion av gemensamma ytor är en självklarhet för att säkerställa en trygg miljö när flera personer samlas.

Rummen

För övernattning erbjuder Bokenäset privata lägenheter där gästerna kan återhämta sig i lugn och ro. Konferanspaket finns i olika varianter, från en enda dag till flera dagars vistelse, och inkluderar allt som behövs för en framgångsrik och minnesvärd konferens.

Bokenäset är vackert året runt, och för dem som söker en total konferensupplevelse nära Göteborg är detta den optimala platsen, med avskildhet och hög standard. Här prioriteras avskildhet för att gästerna ska kunna dra sig undan när de behöver egentid och njuta av en stunds frid och ro.

Konferenser handlar inte bara om arbete, utan även om att främja samhörighet och gemenskap. Bokenäset skapar förutsättningar för alla gäster att trivas, oavsett om de föredrar nära samvaro under längre perioder eller behöver tid för sig själva för att ladda om och vara mer delaktiga i sociala sammanhang.

Bokenäset har prioriterat avskildhet och skapat förutsättningar för ensamhet när det önskas. Lägenheterna är indelade och privata för att säkerställa en ostörd natts sömn.

Restaurangen

Restaurangen på Bokenäset, Västersalt, erbjuder kulinariska upplevelser baserade på säsongens råvaror och inspirerad av den omgivande naturen. Restaurangen förvandlas under olika årstider och erbjuder allt från musslor och fisksoppa till en à la carte-meny. En rymlig terrass ger gästerna möjlighet att njuta av imponerande utsikter över Koljöfjorden i samband med måltiderna. Bokenäset är öppet för alla måltider under dagen och erbjuder en omfattande meny.

Sammanfattning

Bokenäset är engagerad i att göra ditt besök minnesvärt. Oavsett om du är en stor organisation eller en liten grupp, är du välkommen att utforska denna unika konferensoas och ta del av allt som den har att erbjuda. Naturen är alltid slående, äventyret är ständigt spännande, avkopplingen är djup och njutningen är stor. På Bokenäset är inget önskemål för stort och inget behov för ovanligt. Oavsett säsong kommer du alltid känna dig som hemma på Destination Bokenäset.

0logirum
0Största konferenslokalen rymmer

Konferensanläggning

Bokenäset

Anläggningens adress

Bjällansås 320, 451 96 Uddevalla

Kategori

Telefon

08 984600

Fler liknande konferensanläggningar

No results found.

Konferensutvärdering

Vad tycker andra kunder?

Vi utvärderar alltid våra kunders nöjdhet med konferensanläggningen inom 5 områden. Det gör det enklare för dig att välja.

Konferenslokaler

(/5)

Restaurang & Mat

(/5)

Logi

(/5)

Service & Bemötande

(/5)

Helhetsupplevelse

(/5)

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

vår enkla process

Så här går det till

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Du har visat intresse för anläggningen Bokenäset


Vill du att vi förutom att plocka in denna offert presenterar fler liknande anläggningar?

Ja tack! Gärna fler baserat på:

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.seVAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Fyll i formuläret nedan så sammanställer vi inom några timmar kostnadsfritt ett antal offerter från anläggningar som stämmer överens med era specifika önskemål.

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se