Varbergs Kusthotell

Varbergs Kusthotell
HÄR ÄR HAVET ALLTID NÄRA

Vid Varbergs Kusthotell vävs havets lugnande toner och horisontens oändlighet samman till en symfoni av salta ögonblick, kulinariska äventyr, hälsofrämjande träning, boende vid havet och avstressande spa-ritualer där havsvattnet är den centrala ingrediensen. Det är en destination där gästerna befinner sig endast 52 steg från det mäktiga havets brus.

Havets inspirerande skådeplats

Välkommen till Varbergs Kusthotell, en plats där konferenser, kickoff-evenemang, föredrag och stora sammankomster möter öppna horisonter och ljudet av vågornas vals. Med bara några steg från Kattegatts vattenlinje inbjuds besökarna att delta i inspirerande och havsnära möten och konferenser året om.

Oavsett om det är en dagkonferens, en personalkonferens eller en företagsresa med en mängd aktiviteter, så skräddarsyr Varbergs Kusthotell varje möte efter gästernas önskemål. Personlig service präglar hela upplevelsen, från första kontakt till avslutad sammankomst. Möjligheterna är många, och utsikten över Kattegatt utgör den perfekta bakgrunden för framgångsrika möten vid havet.

Abonnera hela hotellet för enastående evenemang

För de som söker en extraordinär upplevelse inför nästa storslagna konferens, kickoff eller personalfest, erbjuder Varbergs Kusthotell möjligheten att abonnera hela hotellet exklusivt. Med sin avskilda placering och hela hotellanläggningen som är tillgänglig för gästerna, skapas unika möjligheter att skapa minnesvärda tillställningar för hela personalstyrkan.

En kustnära spa-klassiker att älska

Incheckningen vid Varbergs Kusthotell är en resa till havets kant i Halland, där gästerna kan koppla av i en harmonisk atmosfär. Spa-upplevelserna är centrala, särskilt i det nyrenoverade Thalasso-spa, där man kan delta i träningspass och njuta av en kvällssupé med säsongens delikatesser. Efter en natt i de bekväma hotellrummen väntar en lyxig frukostbuffé. Omgivningen bjuder på sandstränder och en vacker kustlinje.

Restaurangen

I Varbergs Kusthotells restaurang, bar och uteservering råder en avslappnad atmosfär. Inredningen är trivsam, och menyn är noga sammansatt med smaker från havet och säsongens råvaror från det omgivande landskapet. Oavsett om dagen börjar med en generös frukost, lunchen avnjuts med utsikt över Kattegatt eller en kvällssupé bokas med vänner, är gästerna välkomna till bords för en gastronomisk resa vid havet. Varbergs Kusthotell erbjuder en komplett kulinarisk upplevelse där smakerna kompletterar den omgivande skönheten och skapar minnen som varar livet ut.

0logirum
0Största konferenslokalen rymmer

Konferensanläggning

Varbergs Kusthotell

Anläggningens adress

Nils Kreugers väg 5, 432 53 Varberg

Kategori

Telefon

08 984600

Fler liknande konferensanläggningar

Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Upptäck Varbergs Stadshotell & Asia Spa – en unik konferensanläggning på Västkusten där sekelskiftesatmosfär möter asiatiska influenser. Njut av lyxigt spa, gourmetmat och moderna konferensmöjligheter i hjärtat av Varberg.

Konferensutvärdering

Vad tycker andra kunder?

Vi utvärderar alltid våra kunders nöjdhet med konferensanläggningen inom 5 områden. Det gör det enklare för dig att välja.

Konferenslokaler

(/5)

Restaurang & Mat

(/5)

Logi

(/5)

Service & Bemötande

(/5)

Helhetsupplevelse

(/5)

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

vår enkla process

Så här går det till

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Du har visat intresse för anläggningen Varbergs Kusthotell


Vill du att vi förutom att plocka in denna offert presenterar fler liknande anläggningar?

Ja tack! Gärna fler baserat på:

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.seVAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Fyll i formuläret nedan så sammanställer vi inom några timmar kostnadsfritt ett antal offerter från anläggningar som stämmer överens med era specifika önskemål.

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se