Hotell Kristina

Hotell Kristina
Konferens i mysiga Sigtuna, alldeles lagom långt från storstaden

Sökandet efter den ultimata konferensanläggningen i Sigtuna, Norra Stockholm, leder till Hotell Kristina. Med sitt strategiska läge, endast 15 minuter från Arlanda flygplats och en idealisk placering mitt emellan Stockholm och Uppsala, utgör Hotell Kristina den optimala platsen för konferenser och möten.

Miljön

Hotell Kristina bjuder på en inspirerande och avkopplande miljö, perfekt för både personliga möten och produktiva konferenser. Omgivningen med bara 250 m ner till Sveriges första stad Sigtuna ger ett mervärde för hotellets gäster. Dessutom erbjuder de enastående matupplevelser och har ett starkt fokus på hållbarhet, som bekräftas genom både Svanen- och KRAV-certifiering

Konferenslokaler

Konferenslokalerna på Hotell Kristina är mångsidiga och utrustade med allt som behövs för framgångsrika möten. WiFi, dataprojektorer, whiteboards, blädderblock, block, pennor, frukt, vatten och godis ingår i paketet för att underlätta era konferenser.

Restaurang

Restaurang, bar och lounge är smakfullt renoverat i modern funkisstil. Från de tre matsalarna och Gården med sitt Green Room, har man en fantastisk utsikt mot Mälaren. Maten från Kristinas omtyckta kök är tillagad med säsongens bästa råvaror som grund.

Hotellrum

Hotell Kristina har 63 bekväma rum med totalt 76 sängar i historiska byggnader som tidigare fungerade som internatskolan Sigtuna Skolan. Här ingår alltid fri parkering, WiFi och möjligheter för träning och avkoppling.

Aktiviteter

För dem som vill kombinera mötesverksamhet med fritidsaktiviteter finns det gott om alternativ. Njut av Sigtunas historiska sevärdheter, ta en simtur i Mälaren, eller koppla av i den intilliggande Sigtuna Simhall. Det finns även möjlighet att träna till förmånliga priser på WE Gym, och en egen bastu för avkoppling finns på hotellet.

Hotell Kristina erbjuder också en rad olika aktiviteter och teambuilding-möjligheter, inklusive guidade turer i Sigtuna, mat- och dryckesprovningar, frisbeegolf, kajakpaddling, mountainbiking, golf på Sigtuna GK och Linedance.

Välkommen till Hotell Kristina – den ultimata destinationen för framgångsrika och minnesvärda konferenser i Sigtuna, Norra Stockholm.

0logirum
0Största konferenslokalen rymmer

Konferensanläggning

Hotell Kristina

Anläggningens adress

Rektor Cullbergs väg 1, 193 35 Sigtuna, Sverige

Telefon

08 984600

Fler liknande konferensanläggningar

Sigtunahöjden

Sigtunahöjden

Sigtunahöjden är en mötesanläggning i världsklass och vi älskar utveckling och hållbarhet. ”Tillsammans för en hållbar framtid” är vår vision och vi drivs av hållbarhet på riktigt, att jobba tillsammans, att lära ut, att lära av varandra samt att skapa dagens wow!
Bergendal

Bergendal

Vid Edsvikens strand, bara 20 minuter från Stockholm och Arlanda, finns en avskild plats för konferenser och fest. Här gömmer sig Bergendal. En mötesplats som fått växa med naturens nivåskillnader och former, vilket på ett naturligt sätt kunnat ge den vita herrgårdsmiljön sällskap av modern arkitektur.
Såstaholm

Såstaholm

Såstaholm Herrgård, belägen i det natursköna Täby, norr om Stockholm, är en plats där historia, vacker natur och kulinarisk njutning möts. Denna herrgård är mer än bara en konferensanläggning; det är en plats där gästerna kan uppleva en genuin herrgårdsmiljö, omgiven av prunkande natur och avnjuta säsongens läckerheter inspirerade av naturen.
Friibergh Herrgård

Friibergh Herrgård

När du åker till Friibergs Herrgård händer det något. Du kommer fram och tar det första andetaget och känner hur axlarna sjunker ner. Du tittar ut över Mälaren, tystnaden slår emot dig och lugnet infinner sig. Söker du lugn och ro finns det här, söker du något annat finner du det också.

Konferensutvärdering

Vad tycker andra kunder?

Vi utvärderar alltid våra kunders nöjdhet med konferensanläggningen inom 5 områden. Det gör det enklare för dig att välja.

Konferenslokaler

(/5)

Restaurang & Mat

(/5)

Logi

(/5)

Service & Bemötande

(/5)

Helhetsupplevelse

(/5)

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

vår enkla process

Så här går det till

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Du har visat intresse för anläggningen Hotell Kristina


Vill du att vi förutom att plocka in denna offert presenterar fler liknande anläggningar?

Ja tack! Gärna fler baserat på:

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.seVAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Fyll i formuläret nedan så sammanställer vi inom några timmar kostnadsfritt ett antal offerter från anläggningar som stämmer överens med era specifika önskemål.

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se