Hotell Mossbylund

Hotell Mossbylund
Konferens vid havet på Skånes vackra sydkust!

Hotell Mossbylund är en pärla beläget vid Skånes sydkust. Med sin havsnära placering erbjuder hotellet en unik upplevelse som kombinerar både avkoppling och möjlighet till effektivt arbete. Hotellet är känt som ett spahotell där gästerna kan njuta av avkopplande behandlingar och ett brett utbud av spa-faciliteter. Samtidigt är Hotell Mossbylund också ett familjärt och gemytligt hotell som välkomnar både enskilda besökare såväl som företag och organisationer för konferenser och möten.

Konferens

På Hotell Mossbylund finns moderna konferenssalar som är utrustade med allt som behövs för att arrangera framgångsrika möten. Med sin vackra omgivning, med utsikt över havet och den idylliska Skånska naturen, erbjuder hotellets konferenssalar en lugn och inspirerande miljö där deltagarna kan mötas och utbyta idéer. Såväl små som stora grupper kan rymmas här, och det är möjligt att boka konferenspaket inklusive allt från måltider till aktiviteter och övernattning.

Läget

Beläget i närheten av större städer som Malmö och Lund har Hotell Mossbylund fördelen av att vara lättillgängligt för både lokala och internationella besökare. Med endast 40 minuters bilresa till Malmö och Lund, samt bara 15 minuter till Ystad, är hotellet perfekt beläget för dagkonferenser eller som en bas för affärsresor.

Miljön

En av fördelarna med att hålla möten på Hotell Mossbylund är möjligheten att mötas i nya miljöer. Byta ut kontorslandskap och konferenssalar i storstaden mot den friska havsluften och den vackra naturen vid Skånes sydkust ger en ny dimension till möten och bidrar till ökad kreativitet och produktivitet. Nya miljöer skapar ofta nya idéer, och Hotell Mossbylunds natursköna omgivningar ger deltagarna möjlighet att tänka utanför ramarna och komma fram till innovativa lösningar.

Konferenslokaler

Effektivt arbete är viktigt för företag och organisationer, och Hotell Mossbylund har förstått detta. Med moderna konferenssalar och erfaren personal kan hotellet erbjuda alla faciliteter som behövs för att möten och konferenser ska bli framgångsrika. Det inkluderar trådlös internetuppkoppling, avancerad ljud- och bildteknik samt flexibla möbleringsalternativ som kan anpassas efter behoven hos varje grupp.

Aktiviteter

Förutom att erbjuda en inspirerande och effektiv arbetsmiljö, erbjuder Hotell Mossbylund också en rad aktiviteter för att göra vistelsen minnesvärd och rolig. Gästerna kan njuta av promenader längs stranden, eller varför inte prova på vattenaktiviteter som kajakpaddling eller paddleboarding. För de som föredrar att koppla av och njuta av naturen kan hotellet ordna guidade turer i omgivningarna eller cykeluthyrning.

Lokala råvaror

Hotell Mossbylund är också stolt över att vara en del av den lokala gemenskapen och har ett nära samarbete med lokala leverantörer. Hotellets restaurang serverar läcker mat baserad på lokala råvaror, och gästerna kan njuta av en genuin smak av Skåne. Detta bidrar både till en unik upplevelse för gästerna och till att stödja den lokala näringslivet.

Sammanfattning

I sammanfattning erbjuder Hotell Mossbylund en perfekt kombination av avkoppling, effektivt arbete och lokala upplevelser. Hotellets havsnära läge vid Skånes sydkust ger en vacker och inspirerande miljö för konferenser och möten. Med moderna konferenssalar, närhet till större städer och ett brett utbud av aktiviteter kan hotellet skapa minnesvärda och framgångsrika evenem

0logirum
0Största konferenslokalen rymmer

Konferensanläggning

Hotell Mossbylund

Anläggningens adress

Mossby 157, 274 53 Skivarp

Kategori

Telefon

08 984600

Fler liknande konferensanläggningar

No results found.

Konferensutvärdering

Vad tycker andra kunder?

Vi utvärderar alltid våra kunders nöjdhet med konferensanläggningen inom 5 områden. Det gör det enklare för dig att välja.

Konferenslokaler

(/5)

Restaurang & Mat

(/5)

Logi

(/5)

Service & Bemötande

(/5)

Helhetsupplevelse

(/5)

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

vår enkla process

Så här går det till

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Du har visat intresse för anläggningen Hotell Mossbylund


Vill du att vi förutom att plocka in denna offert presenterar fler liknande anläggningar?

Ja tack! Gärna fler baserat på:

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.seVAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Fyll i formuläret nedan så sammanställer vi inom några timmar kostnadsfritt ett antal offerter från anläggningar som stämmer överens med era specifika önskemål.

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se