Krusenberg Herrgård

Krusenberg Herrgård
En romantisk destination i grönskande omgivningar strax utanför Uppsala

 

Beläget utanför Uppsala, finner man Krusenbergs Herrgård – en storslagen herrgård som bär på historiens vingslag från 1600-talet. Med sin vackra placering vid Mälarens strand och omgiven av frodig natur skapas en idyllisk atmosfär som lockar konferensgäster från när och fjärran.

Miljön

För den som längtar efter en romantisk destination är Krusenbergs Herrgård det perfekta valet. Med sina grönskande omgivningar och pittoreska herrgård tar den sina besökare med på en resa till en annan tid. Från första stund man anländer till herrgården fångas man av den förtrollande atmosfären som genomsyrar varje vrå.

Konferens

Herrgårdens 11 event- och konferenslokaler är välutrustade och erbjuder utrymme för både små och stora grupper. Med kapacitet för upp till 90 personer blir Krusenbergs Herrgård en idealisk plats för företag som vill konferera i en inspirerande och avskild miljö. Att få möjligheten att arbeta eller konferera bland de historiska väggarna ger en känsla av prestige och bidrar till en unik upplevelse.

Maten

Förutom att vara en perfekt konferensdestination har Krusenbergs Herrgård mycket att erbjuda när det kommer till mat, aktiviteter och avkoppling. Den restaurang som finns på herrgården erbjuder en gastronomisk upplevelse där regionala råvaror används för att skapa kulinariska mästerverk. Gästerna kan förvänta sig en smakfull och varierad meny som förtrollar såväl sinnen som hjärtan.

Aktiviteter

För de som önskar en mer avslappnad upplevelse kan man promenera i de grönskande omgivningarna eller njuta av utsikten över Mälaren från herrgårdens terrasser. För de äventyrslystna finns det även möjlighet till diverse utomhusaktiviteter såsom fiske, kanotpaddling eller vandring i närliggande naturreservat. Krusenbergs Herrgård har allt man kan drömma om för att göra vistelsen minnesvärd och unik.

Med sin historiska charm och sin fantastiska natur är Krusenbergs Herrgård mer än bara en hotell- eller konferensanläggning. Den är en plats där gäster kan förundras över historiens berättelser som ekar genom korridorerna samtidigt som de kan njuta av allt det som den grönskande omgivningen har att erbjuda.

Sammanfattning

Oavsett om du letar efter en romantisk getaway med din käresta, planerar en konferens eller bara vill koppla av och njuta av naturens skönhet, är Krusenbergs Herrgård det ultimata valet. Här möts historien och nutiden i en harmonisk symbios där gästernas behov och önskemål alltid är i fokus.

 

0logirum
0Största konferenslokalen rymmer

Konferensanläggning

Krusenberg Herrgård

Anläggningens adress

KRUSENBERG 436, 755 98 Uppsala

Kategori

Telefon

08 984600

Fler liknande konferensanläggningar

No results found.

Konferensutvärdering

Vad tycker andra kunder?

Vi utvärderar alltid våra kunders nöjdhet med konferensanläggningen inom 5 områden. Det gör det enklare för dig att välja.

Konferenslokaler

(/5)

Restaurang & Mat

(/5)

Logi

(/5)

Service & Bemötande

(/5)

Helhetsupplevelse

(/5)

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

vår enkla process

Så här går det till

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Du har visat intresse för anläggningen Krusenberg Herrgård


Vill du att vi förutom att plocka in denna offert presenterar fler liknande anläggningar?

Ja tack! Gärna fler baserat på:

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.seVAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Fyll i formuläret nedan så sammanställer vi inom några timmar kostnadsfritt ett antal offerter från anläggningar som stämmer överens med era specifika önskemål.

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se