Körunda Hotell

Körunda Hotell
Aktiva & hållbara möten mitt i naturen

Köruna Hotell är en flexibel konferensanläggning belägen söder om Stockholm, där aktiva och hållbara möten kan äga rum mitt i naturen. Med en rofylld och vacker omgivning är detta den perfekta platsen att hålla konferenser och möten samtidigt som man får möjlighet att komma nära naturen och få en skön miljö att vistas i.

Miljön

Hotellet är strategiskt beläget och omges av den natursköna sjön Muskan. Den vackra naturen ger gästerna möjlighet att njuta av frisk luft och grönska under sin vistelse. Detta ger en avkopplande atmosfär och bidrar till att skapa en frisk och inspirerande miljö för möten och konferenser.

Aktiviteter

Förutom den vackra naturen erbjuder Köruna Hotell också alla möjligheter att röra på sig efter en lång konferensdag. Här finns träningsmöjligheter både inomhus och utomhus, som exempelvis gym, löpspår och fotbollsplaner. Gästerna kan på egen hand ta en joggrunda runt sjön Muskan, eller varför inte prova på olika gruppträningar med hotellets egna instruktörer?

Utöver individuell träning finns också möjligheten att delta i olika gruppass och aktiviteter som hålls på anläggningen. Det kan vara allt från yoga, teambuilding-aktiviteter till naturvandringar. Detta är ett bra sätt att bryta mönster och energiförhöjare för deltagarna. Gruppaktiviteterna ger också en chans för deltagarna att lära känna varandra på ett mer avslappnat sätt utanför konferensrummen.

Konferens

Köruna Hotell är känd för sin flexibla och moderna konferensanläggning. Här finns olika typer av mötes- och konferensrum som kan anpassas efter individuella behov. Oavsett om det är en mindre grupp eller större företagsevenemang finns det utrymme för att skapa en intim och behaglig miljö för möten. De moderna konferensrummen är utrustade med den senaste tekniken och erbjuder alla bekvämligheter som behövs för att genomföra framgångsrika möten.

Hållbarhet

Köruna Hotell sätter också ett starkt fokus på hållbarhet och miljömedvetenhet. Hotellet strävar efter att minska sin påverkan på miljön och integrerar hållbara principer i sin dagliga verksamhet. Genom att erbjuda hållbara möten bidrar Köruna Hotell till att främja en mer ansvarsfull och medveten livsstil bland sina gäster.

Sammanfattning

Sammanfattningsvis erbjuder Köruna Hotell en unik möjlighet att ha aktiva och hållbara möten mitt i naturen. Med en flexibel konferensanläggning, omgiven av vacker natur och sjön Muskan, skapar detta en behaglig och inspirerande miljö att hålla möten och konferenser i. Gästerna har också möjlighet att röra på sig och delta i olika aktiviteter för att skapa en energifylld och givande upplevelse. På Köruna Hotell kan man kombinera affärsverksamhet med miljömedvetenhet för att skapa minnesvärda och hållbara möten.

0logirum
0Största konferenslokalen rymmer

Konferensanläggning

Körunda Hotell

Anläggningens adress

Körunda, 148 91 Ösmo

Telefon

08 984600

Fler liknande konferensanläggningar

Bommersvik Hotell & Konferens

Bommersvik Hotell & Konferens

Bommersvik Hotell & Konferens är mycket mer än bara en konferensanläggning. Det är en plats där mötet mellan människor står i centrum, och där hållbarhet är en självklar del av verksamheten. Beläget inom bekvämt avstånd från Stockholm, erbjuder Bommersvik en unik och inspirerande miljö för konferenser och möten.
Smådalarö Gård Hotell & Spa

Smådalarö Gård Hotell & Spa

Ett av Sveriges största spahotell i Stockholms skärgård. En unik och naturnära destination med kurerade upplevelser för alla sinnen. Spa, aktiviteter, närodlad mat och personlig service.
Nynäs Havsbad

Nynäs Havsbad

Nynäs Havsbad, beläget vid den glittrande horisonten av havet, är inte bara en plats för avkoppling och kulinariska njutningar, utan även en framstående konferensanläggning endast 35 minuter från Stockholm. Dess unika läge på klipporna, med utsikt över det öppna havet, erbjuder en ojämförlig atmosfär som förvandlar varje konferens till en oförglömlig upplevelse.

Konferensutvärdering

Vad tycker andra kunder?

Vi utvärderar alltid våra kunders nöjdhet med konferensanläggningen inom 5 områden. Det gör det enklare för dig att välja.

Konferenslokaler

(/5)

Restaurang & Mat

(/5)

Logi

(/5)

Service & Bemötande

(/5)

Helhetsupplevelse

(/5)

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

vår enkla process

Så här går det till

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Du har visat intresse för anläggningen Körunda Hotell & Konferens


Vill du att vi förutom att plocka in denna offert presenterar fler liknande anläggningar?

Ja tack! Gärna fler baserat på:

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.seVAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Fyll i formuläret nedan så sammanställer vi inom några timmar kostnadsfritt ett antal offerter från anläggningar som stämmer överens med era specifika önskemål.

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se