Lejondals Slott

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

Lejondals Slott
A class of its own

Sagoslottet Lejondals Slott är beläget vid Lejondalssjön i Bro, norr om Stockholm. Med inspiration av det bästa från England har vi utvecklat en hel destination av olika upplevelser för konferens, weekends och bröllop. Upplev The Manor House Spa – en grön oas med en varm pool, bastu och utsikt över sjön.

Närheten av både Stockholm och Arlanda gör att detta slott är en perfekt balans mellan närhet till storstadens puls och avskildhet i en rofylld miljö.

Konferens

Stora, små, runda, fyrkantiga. Hos oss hittar du konferenslokaler i alla dess former. Vissa på slottet, i de olika tornen och salongerna, andra i vårt anslutande Manor House och Filippa. Anpassa dina kriterier utifrån den typ av konferens du anordnar. Är ert möte i kategorin stor har vi plats för 110 personer i samma konferensrum och är den av mer intim karaktär har vi flera mindre rum att erbjuda.

Slottet

Lejondals Slott är ett av Sveriges yngsta slott – byggt 1892,  så är det tillsammans med Thorskogs och Tjolöholms Slott på västkusten, Bjertorp i Västergötland och Teleborg i Växjö bland de sista slotten som byggdes. Byggnadstilen är övervägande Wasastil, även om man kan se influenser av andra stilar.

Miljön

Slottet är inte bara vackert beläget vid Lejondalssjön och det vackra naturreservatet, utan ligger också nära både Arlanda flygplats och Stockholm city med 45 kilometers avstånd.

Hotellrum

Lejondals Slott erbjuder också komfortabla och elegant inredda hotellrum för att säkerställa att du får en avkopplande vistelse. Vi har valt detaljer med känsla och inget rum är det andra likt så kommer du ofta till oss kan det hända att du får en alldeles egen favorit. Flera av våra rum har altan eller balkong med vacker utsikt över Lejondalssjön och övriga ligger bara några få steg från slottsparken.

Service

Oavsett om du planerar ett mindre företagsmöte eller ett större evenemang, har Lejondals Slott de rätta faciliteterna och den professionella servicen för att göra din konferens till en framgång. Vårt erfarna team är engagerade i att hjälpa dig med allt du behöver för att arrangera ett lyckat möte, från planering och logistik till måltider och aktiviteter.

Sammanfattning

Lejondals Slott har anor från 1800-talet och nu är det dags för en ny epok att träda fram. En destination som förverkligar drömmar, berättar nya historier och skapar rum för möten – för människor som tycker om att leva det goda livet, livets goda.

You’re welcome!

0logirum
0Största konferenslokalen rymmer

Konferensanläggning

Lejondals Slott

Anläggningens adress

Lejondals Allé 6, 197 34 Bro

Telefon

08 984600

Fler liknande konferensanläggningar

No results found.

Konferensutvärdering

Vad tycker andra kunder?

Vi utvärderar alltid våra kunders nöjdhet med konferensanläggningen inom 5 områden. Det gör det enklare för dig att välja.

Konferenslokaler

(/5)

Restaurang & Mat

(/5)

Logi

(/5)

Service & Bemötande

(/5)

Helhetsupplevelse

(/5)

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

vår enkla process

Så här går det till

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Du har visat intresse för anläggningen Lejondals Slott


Vill du att vi förutom att plocka in denna offert presenterar fler liknande anläggningar?

Ja tack! Gärna fler baserat på:

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Fyll i formuläret nedan så sammanställer vi inom några timmar kostnadsfritt ett antal offerter från anläggningar som stämmer överens med era specifika önskemål.

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se