Marstrands Havshotell

Marstrands Havshotell
Din plats vid havet

Marstrands Havshotell, beläget på den yttersta kajen i Marstrand innan havet tar över, är en oas för alla livsnjutare som älskar Bohuslän, västkusten, Marstrand och havet. Det är en plats där avkoppling möter överraskande kulinariska upplevelser och där ett salt spa väntar på att skänka sina gäster kraft och välmående. Med ett läge som lockar såväl konferensdeltagare som weekendresenärer, är Marstrands Havshotell en destination som lockar med sitt unika läge, historiska charm och ett utbud av aktiviteter som passar alla.

Läge vid Marstrands färjeläge

Marstrands Havshotell har ett oslagbart läge vid Marstrands färjeläge, en plats som välkomnar gäster med vidsträckt havsutsikt och den typiska västkustskänslan. Det är här havet möter land och där Bohusläns skärgård breder ut sig i all sin prakt. Hotellet är enkelt att nå, bara en timmes bilresa från Göteborg, vilket gör det till en perfekt reträtt från stadslivet.

Bohuslänsk charm och atmosfär

På Marstrands Havshotell upplever gästerna en genuin bohuslänsk atmosfär. Hotellets 144 rum erbjuder komfort och stil, och den historiska charmen bevaras samtidigt som moderna bekvämligheter finns tillgängliga. Varje rum är omsorgsfullt inrett för att skapa en harmonisk atmosfär som kompletteras av den underbara utsikten över havet eller hamnen.

Konferens

För affärsresenärer och konferensdeltagare är Marstrands Havshotell en drömdestination. Med 18 konferens- och eventlokaler erbjuder hotellet möjligheter för både små och stora evenemang. De moderna möteslokalerna är utrustade med teknik som konferenser behöver och kan anpassas efter olika behov. Här kan företag arrangera konferenser, möten, och evenemang i en inspirerande och naturnära miljö.

Konferensrum med havsutsikt

En av de mest unika fördelarna med att välja Marstrands Havshotell som konferensdestination är möjligheten att hålla möten i rum med havsutsikt. Att mötas med havet som bakgrund ger en känsla av lugn och inspiration som sällan kan upplevas på andra platser. Det är en plats där kreativiteten kan flöda fritt och där arbete kan kombineras med avkoppling.

Marstrand – En historisk skatt

Marstrand i sig är en historisk skatt som berikar vistelsen på Marstrands Havshotell. Staden är känd för sitt rika kulturarv och sin fascinerande historia. Gästerna har möjlighet att utforska de charmiga gränderna, besöka Carlstens fästning, eller ta en promenad längs de vackra vandringslederna i området. För de som älskar att utforska skärgården kan Marstrand vara en utmärkt utgångspunkt för äventyr i den närliggande skärgården.

Havet – En ständig följeslagare

Havet är en ständig följeslagare vid Marstrands Havshotell. Hotellets läge längs kajkanten gör det möjligt för gästerna att njuta av salta bad och en känsla av frihet som bara havet kan erbjuda. Ljudet av vågorna och den friska havsluften bidrar till en avkopplande och energigivande vistelse.

Salt Spa – En oas av välbefinnande

Mitt på den bohuslänska västkusten finns Marstrands Havshotells salt spa, en oas av välbefinnande. Här har man integrerat det bästa av naturen i spa-upplevelsen. Mjuk granit, drivved och salta havskällor skapar en atmosfär av total avslappning. Gästerna kan njuta av olika pooler och bastur, och utomhustunnorna erbjuder en magisk utsikt över havet. För de modiga finns även möjlighet att ta ett dopp från bastuflotten och känna havets svalkande kraft.

Ottos Vardagsrum & Kök

På Marstrands Havshotell är maten en viktig del av helhetsupplevelsen. Ottos Vardagsrum & Kök är hotellets restaurang och bjuder på en spektakulär utsikt över västkusten. Här kan gästerna njuta av läckerheter från menyn, där fokus ligger på fisk och skaldjur inspirerade av närheten till havet. Men det finns något för alla smaker, och restaurangen är beredd att guida gästerna till en minnesvärd kväll med kulinariska upplevelser.

Sammanfattning

Är du ute efter en inspirerande konferens i en naturnära miljö så är Marstrands Havshotell en perfekt destinationen. Dess unika läge, historiska charm och många aktiviteter gör det till en plats där deltagarna kan skapa minnen som varar för livet. Boka din konferens och låt dig förföras av denna fantastiska plats vid västkustens hjärta.

0logirum
0Största konferenslokalen rymmer

Konferensanläggning

Marstrands Havshotell

Anläggningens adress

Varvskajen 2, 442 66 Marstrand

Kategori

Telefon

08 984600

Fler liknande konferensanläggningar

No results found.

Konferensutvärdering

Vad tycker andra kunder?

Vi utvärderar alltid våra kunders nöjdhet med konferensanläggningen inom 5 områden. Det gör det enklare för dig att välja.

Konferenslokaler

(/5)

Restaurang & Mat

(/5)

Logi

(/5)

Service & Bemötande

(/5)

Helhetsupplevelse

(/5)

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

vår enkla process

Så här går det till

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Du har visat intresse för anläggningen Marstrands Havshotell


Vill du att vi förutom att plocka in denna offert presenterar fler liknande anläggningar?

Ja tack! Gärna fler baserat på:

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.seVAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Fyll i formuläret nedan så sammanställer vi inom några timmar kostnadsfritt ett antal offerter från anläggningar som stämmer överens med era specifika önskemål.

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se