MJ's

MJ's
YOUR URBAN OASIS CREATED BY FRIENDS

MJ’s är en plats där konferenser och möten blir något helt extraordinärt. Här finns fantastiska, inspirerande och roliga mötesrum som kommer att göra din arbetsdag till något alldeles speciellt. Oavsett om du har ett litet eller stort möte, har vi rum som passar dina behov och önskemål.

Mötesrummen

Vi är stolta över att erbjuda de senaste tekniska lösningarna för att säkerställa att ditt möte blir en framgång. Våra mötesrum är utrustade med moderna presentationsskärmar, projektorer och ljudsystem för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen. Vi finns även tillgängliga för att hjälpa dig med tekniksupport och göra din presentation smidig och problemfri.

Underhållande

Men när vi säger roligt menar vi bokstavligen roligt. Vi tror att arbete och nöje inte behöver vara motsatser utan kan gå hand i hand. Därför har vi planerat våra mötesrum och konferenslokaler för att vara både funktionella och underhållande. Här kan du bryta isen med spännande aktiviteter och teambuilding-övningar som kommer att få alla att skratta och ha kul tillsammans. Vi tror att en avkopplad och rolig atmosfär är nyckeln till produktiva möten och kreativa lösningar.

Hotellet

Förutom mötesrum har vi också en rad hotellrum där du och ditt team kan koppla av och njuta av komforten. Våra rum är inredda med elegans och har superbekväma sängar som garanterar en god natts sömn. Här kan du vakna utvilad och redo för en ny dag fylld med inspiration och produktivitet.

Maten

Maten är en annan viktig del av MJ’s upplevelse. Vår restaurang erbjuder en varierad meny med rätter som är tillagade med kärlek och omsorg. Vi använder endast färska och högkvalitativa ingredienser för att skapa smaker som kommer att överraska och glädja dina smaklökar. Och vad sägs om att avsluta dagen med att smutta på en absolut fantastisk cocktail i vår bar? Här kan du njuta av en trevlig atmosfär och ett brett utbud av drinkar som garanterat kommer att göra ditt besök hos oss minnesvärt.

MJ’s är inte bara en plats för möten och konferenser, det är en livsstil. Vi tror på att skapa en arbetsplats som inspirerar och ger energi. Vårt mål är att erbjuda dig och ditt team en upplevelse som inte bara handlar om arbete, utan om att trivas och må bra. Vi vill dela med oss av vårt liv och vår passion för att ge dig en minnesvärd tid hos oss.

Sammanfattning

Så oavsett om du planerar en konferens, ett möte eller bara vill koppla av och njuta av god mat och trevligt sällskap, så välkomnar vi dig till MJ’s. Vi är övertygade om att du kommer att få en upplevelse utöver det vanliga och att du och ditt team kommer att trivas och trivas hos oss. Välkommen till MJ’s, där vi tar hand om dig och din arbetsplats med kärlek och omsorg!

0logirum
0Största konferenslokalen rymmer

Konferensanläggning

MJ's

Anläggningens adress

Mäster Johansgatan 13 |211 21 Malmö

Kategori

Telefon

08 984600

Fler liknande konferensanläggningar

Quality Hotel View

Quality Hotel View

Quality Hotel View är ett komplett konferenshotell i hjärtat av den nya stadsdelen Hyllie i Malmö. Granne med Malmö Arena, Emporia köpcentrum och mycket mer. På bara några minuter tar du dig med tåg till Malmö City, Köpenhamn eller Copenhagen Airport.
Hotell Mossbylund

Hotell Mossbylund

Hotell Mossbylund – ett havsnära spahotell där det familjära, det lokala och det gemytliga står i fokus – oavsett om ni vill koppla av i vårt sköna spa, koppla på med träning eller koppla upp i våra moderna konferenssalar. Med bara 40 minuter till Malmö och Lund och 15 minuter till Ystad är vi nära, men ändå långt från vardagen.
Clarion Hotel Malmö Live

Clarion Hotel Malmö Live

Clarion Hotel Malmö Live är Malmös främsta kongress- och mötesplats, beläget mitt i centrum av stan. Med vår stora kongressal och 22 olika mötesrum, finns det gott om alternativ när du ska organisera ditt evenemang hos oss.
Radisson Blu Hotel, Malmö

Radisson Blu Hotel, Malmö

Vi välkomnar dig till att arrangera ett minnesvärt och framgångsrikt möte eller evenemang på Radisson Blu Hotel, Malmö. Alla våra 25 mötesrum ligger på samma våning vilket ger utmärkt flexibilitet för alla sorters sammankomster.

Konferensutvärdering

Vad tycker andra kunder?

Vi utvärderar alltid våra kunders nöjdhet med konferensanläggningen inom 5 områden. Det gör det enklare för dig att välja.

Konferenslokaler

(/5)

Restaurang & Mat

(/5)

Logi

(/5)

Service & Bemötande

(/5)

Helhetsupplevelse

(/5)

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

vår enkla process

Så här går det till

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Du har visat intresse för anläggningen MJ’S


Vill du att vi förutom att plocka in denna offert presenterar fler liknande anläggningar?

Ja tack! Gärna fler baserat på:

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.seVAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Fyll i formuläret nedan så sammanställer vi inom några timmar kostnadsfritt ett antal offerter från anläggningar som stämmer överens med era specifika önskemål.

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se