Scandic Triangeln

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

Scandic Triangeln
Mitt i Malmös puls med shopping, nöjen och kultur precis utanför dörren

Beläget mitt i stadens livliga centrum med shopping, nöjen och kultur precis utanför dörren. Hotellet erbjuder 20 våningar med stora och ljusa rum som ger en fantastisk utsikt över Malmö. Med 18 olika mötesrum kan du skräddarsy din konferens eller evenemang för upp till 450 personer. Här finns även en restaurang och lounge i världsklass för mat och dryck. På Scandic Triangeln kan du kombinera arbete med nöje och njuta av bekvämlighet, service och en central placering.

Läge och Logi

Scandic Triangeln har ett utmärkt läge som gör det enkelt att utforska Malmö. Hotellet reser sig över Triangelns köpcentrum, en naturlig samlingspunkt i staden som är känt av både lokalbefolkningen och besökare. Du bor på stadens största shoppinggata med ett brett utbud av butiker, caféer och restauranger precis utanför dörren. Oavsett om du är här för arbete eller fritid, kommer du att ha nära till det mesta. Flygbussar, lokalbussar och tågstationen finns bara några steg bort, och du kan nå Köpenhamns flygplats på endast 18 minuter med snabbtåg.

Konferenser

Scandic Triangeln är en idealisk plats för att hålla konferenser, möten och evenemang i Malmö. Hotellet erbjuder 18 olika mötesrum, alla med olika egenskaper och funktioner, vilket ger dig möjlighet att välja det som passar bäst för ditt specifika ändamål. Oavsett om du planerar ett mindre affärsmöte, en större konferens eller en festlig middag, kan du räkna med flexibla och välutrustade möteslokaler. Spektakulära Ballroom och de generösa öppna ytorna är perfekta för stora evenemang och mässor. Hotellets mötesrum är utformade för att möta olika behov och krav, och den erfarna mötes- och eventpersonalen finns alltid till hands för att hjälpa dig med planering och genomförande.

Mat och Dryck

På Scandic Triangeln kan du njuta av en kulinarisk upplevelse i Triangeln Restaurant & Lounge. Här samlas både Malmöbor och hotellgäster för att avnjuta god mat och dryck i en avslappnad atmosfär. Restaurangen erbjuder en varierad meny med rätter från olika delar av världen, och du kan förvänta dig välsmakande måltider lagade med omsorg. Om du vill koppla av och njuta av en drink finns även en hotellcocktailbar där du kan umgås med kollegor eller vänner.

Hotellet

Hotellet har 221 rum som går i lugna nordiska färger och är utrustade med moderna bekvämligheter. De stora glaspartierna i rummen ger en känsla av ljus och rymd samtidigt som de erbjuder en imponerande utsikt över Malmö. Sängarna är sköna och inbjudande, vilket gör att du kan koppla av och samla energi för dina möten och utforskning av staden. En god natts sömn är en garanti på Scandic Triangeln.

Avkoppling

För att hålla dig i form och koppla av efter en lång arbetsdag finns ett relaxcenter med gym, pool och bastu tillgängligt för hotellets gäster. Här kan du träna eller helt enkelt koppla av och varva ned. Om du vill unna dig extra avkoppling kan du även boka en spa-behandling och ta hand om dig själv på bästa möjliga sätt.

Sammanfattning

Scandic Triangeln är din perfekta partner för möten och evenemang i Malmö. Hotellet erbjuder en mångsidig mötesmiljö, bekväma boendemöjligheter, en restaurang och lounge i världsklass samt en central placering nära stadens attraktioner. Oavsett om du är här för affärer eller nöje, kommer du att uppskatta den höga servicenivån och den bekväma miljön på Scandic Triangeln.

0logirum
0Största konferenslokalen rymmer

Konferensanläggning

Scandic Triangeln

Anläggningens adress

Triangeln 2, 211 43 Malmö

Kategori

Telefon

08 984600

Fler liknande konferensanläggningar

MJ’S

MJ’S

En konferens eller ett möte på MJ's är alltid något annat. Oh boy, vi har de mest fantastiska, inspirerande och roliga mötesrummen med den senaste tekniken som väntar på dig, och när vi säger roligt menar vi bokstavligen roligt, men MJ's är så mycket mer.
Radisson Blu Hotel, Malmö

Radisson Blu Hotel, Malmö

Vi välkomnar dig till att arrangera ett minnesvärt och framgångsrikt möte eller evenemang på Radisson Blu Hotel, Malmö. Alla våra 25 mötesrum ligger på samma våning vilket ger utmärkt flexibilitet för alla sorters sammankomster.
Quality Hotel View

Quality Hotel View

Quality Hotel View är ett komplett konferenshotell i hjärtat av den nya stadsdelen Hyllie i Malmö. Granne med Malmö Arena, Emporia köpcentrum och mycket mer. På bara några minuter tar du dig med tåg till Malmö City, Köpenhamn eller Copenhagen Airport.
Hotell Mossbylund

Hotell Mossbylund

Hotell Mossbylund – ett havsnära spahotell där det familjära, det lokala och det gemytliga står i fokus – oavsett om ni vill koppla av i vårt sköna spa, koppla på med träning eller koppla upp i våra moderna konferenssalar. Med bara 40 minuter till Malmö och Lund och 15 minuter till Ystad är vi nära, men ändå långt från vardagen.

Konferensutvärdering

Vad tycker andra kunder?

Vi utvärderar alltid våra kunders nöjdhet med konferensanläggningen inom 5 områden. Det gör det enklare för dig att välja.

Konferenslokaler

(/5)

Restaurang & Mat

(/5)

Logi

(/5)

Service & Bemötande

(/5)

Helhetsupplevelse

(/5)

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

vår enkla process

Så här går det till

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Du har visat intresse för anläggningen Scandic Triangeln


Vill du att vi förutom att plocka in denna offert presenterar fler liknande anläggningar?

Ja tack! Gärna fler baserat på:

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Fyll i formuläret nedan så sammanställer vi inom några timmar kostnadsfritt ett antal offerter från anläggningar som stämmer överens med era specifika önskemål.

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se