Villa strandvägen

Villa strandvägen
En hel villa för er själva.

Villa Strandvägen, beläget vid stranden i Ystad, är en exklusiv plats för konferenser, möten och privat evenemang. Denna vackra herrgård erbjuder en unik och lyxig upplevelse i en privat och avskild miljö. Med sin eleganta arkitektur, vackra trädgård och närheten till havet skapar Villa Strandvägen en vacker och avslappnad atmosfär som passar perfekt för alla typer av tillställningar.

Exklusivitet

En av de främsta fördelarna med Villa Strandvägen är möjligheten att ha exklusiv tillgång till hela anläggningen. Det innebär att ni har hela villan, trädgården och alla faciliteter för er själva under er vistelse. Detta ger er möjligheten att vara helt fokuserade på era möten eller evenemang, utan störningar eller avbrott från andra gäster.

Konferens

När det gäller konferenser och möten erbjuder Villa Strandvägen flera olika rum och utrymmen som kan anpassas efter era behov. Den stora salen är perfekt för stora presentationer eller gruppdiskussioner, medan de mindre salarna eller balkongen kan användas för mindre samtal eller breakout-sessioner. Alla rum är elegant inredda och utrustade med modern teknik och bekvämligheter för att säkerställa en smidig och produktiv arbetsmiljö.

Aktiviteter

Förutom de utmärkta mötesrummen erbjuder Villa Strandvägen även möjligheten att njuta av utomhusaktiviteter och teambuilding-aktiviteter i den vackra trädgården eller vid stranden. Trädgården är perfekt för avkoppling och sociala aktiviteter, medan stranden ger möjlighet till vattensporter eller avkopplande promenader längs kustlinjen.

Maten

En av höjdpunkterna på Villa Strandvägen är den fantastiska matupplevelsen som erbjuds. Med er egen privata kock kan ni njuta av lyxiga och skräddarsydda middagar som passar era önskemål och behov. Kocken kan skapa en meny med lokala råvaror och kulinariska färdigheter för att tillfredsställa även den mest kräsna gästen. Oavsett om ni föredrar en formell middag i matsalen eller en avslappnad grillfest i trädgården kan ni vara säkra på att njuta av gourmetmat av högsta kvalitet.

Hotellrum

Villa Strandvägen erbjuder eleganta hotellrum. Alla rum är elegant inredda med exklusiva möbler och moderna bekvämligheter för att ge er en bekväm och avkopplande vistelse. Utsikten från rummen är fantastisk, med utsikt över trädgården eller havet, vilket ger en unik och fridfull atmosfär.

Sammanfattning

Sammanfattningsvis erbjuder Villa Strandvägen en exklusiv och bekväm plats för konferenser, möten och privata evenemang. Med sin vackra arkitektur, avskilda läge och privata kock och kan Villa Strandvägen erbjuda en unik och minnesvärd upplevelse för alla gäster. Oavsett om ni söker en plats att hålla produktiva möten, njuta av gourmetmat eller koppla av i vackra miljön.

0logirum
0Största konferenslokalen rymmer

Konferensanläggning

Villa strandvägen

Anläggningens adress

Strandvägen 1, 271 60 Ystad

Kategori

Telefon

08 984600

Fler liknande konferensanläggningar

No results found.

Konferensutvärdering

Vad tycker andra kunder?

Vi utvärderar alltid våra kunders nöjdhet med konferensanläggningen inom 5 områden. Det gör det enklare för dig att välja.

Konferenslokaler

(/5)

Restaurang & Mat

(/5)

Logi

(/5)

Service & Bemötande

(/5)

Helhetsupplevelse

(/5)

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

vår enkla process

Så här går det till

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Du har visat intresse för anläggningen Villa strandvägen


Vill du att vi förutom att plocka in denna offert presenterar fler liknande anläggningar?

Ja tack! Gärna fler baserat på:

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.seVAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Fyll i formuläret nedan så sammanställer vi inom några timmar kostnadsfritt ett antal offerter från anläggningar som stämmer överens med era specifika önskemål.

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se