Näsby slott

Näsby slott
STOCKHOLMS BOUTIQUESLOTT

Näsby Slott är ett vackert och charmigt slott beläget i Näsbyviken, bara 15 minuter från Stockholm City. Detta unika boutiquehotell har en rik historia och har varit en naturlig samlingsplats för festliga tillställningar i flera århundraden.

Slottet

Slottet, som ursprungligen byggdes på 1600-talet, har sedan dess genomgått flera renoveringar och förändringar. Det har anpassats för att möta moderna behov och krav, men har samtidigt behållit sin charm och karaktär från förr. Med sin imponerande arkitektur och vackra trädgårdar är Näsby Slott en oas av ro och skönhet.

En av Näsby Slotts största attraktioner är dess rykte som ”festernas slott”. Slottet har under åren anordnat otaliga festligheter, möten och bröllop. Här har glada 20-talet återuppstått i form av fantastiska temafester där gästerna klär ut sig i glamorösa klänningar och kostymer. I de vackra festvåningarna kan man dansa till levande musik och njuta av en elegant middag i en oförglömlig atmosfär.

Konferens

Men Näsby Slott är inte bara en plats för fest och glädjestunder. Det har också varit en naturlig plats för möten och konferenser. Det finns flera konferenslokaler att välja mellan, alla utrustade med modern teknik och bekvämligheter. Slottet erbjuder även möjligheter till utomhusaktiviteter, som teambuilding-aktiviteter eller friluftsmöten, i de vackra omgivningarna runt Näsbyviken.

Hotellrum

Förutom att vara ett populärt resmål för festligheter och konferenser fungerar Näsby Slott också som ett boutiquehotell. Här finns ett litet antal exklusiva hotellrum som kan bokas för en romantisk weekend eller en avkopplande semester. Alla rum är elegant inredda och erbjuder moderna bekvämligheter för att garantera en trevlig vistelse.

Aktiviteter

Näsby Slott är även en populär destination för de som bor i Täby. Som kvartersslott välkomnar det både uppfriskande afterwork-evenemang med vänner och familjeutflykter. Många människor kommer hit för att njuta av den vackra naturen och ta del av de olika aktiviteter som erbjuds i området. Med närheten till Stockholm City är slottet en välkomnande plats att komma bort från stadens stress och uppleva lugnet i en historisk och vacker miljö.

Sammanfattning

Sammanfattningsvis är Näsby Slott i Stockholm en verklig pärla med sin unika kombination av boutiquestil, historisk charm och vacker natur. Oavsett om man är ute efter festligheter, affärsmöten, en romantisk vistelse eller bara en avkopplande utflykt, har Näsby Slott något att erbjuda för alla. Det är en plats där man kan skapa minnen och uppleva en härlig stämning som finns kvar långt efter att man har lämnat slottets magnifika grindar.

0logirum
0Största konferenslokalen rymmer

Konferensanläggning

Näsby slott

Anläggningens adress

Djursholmsvägen 30, 183 52 Täby

Telefon

08 984600

Fler liknande konferensanläggningar

Lejondals Slott

Lejondals Slott

Vackra sällskapsrum och unika salonger blandas med stora och små konferensrum. Vi välkomnar gäster för både konferens, weekends, bröllop och andra festliga högtider. Lejondals Slott ligger nära Stockholm men också övriga världen. Både Arlanda flygplats och Stockholm ligger på 45 kilometers avstånd. Välkommen hit för inspiration, god mat och rekreation!
Noors Slott

Noors Slott

På Noors Slott får du den avspända atmosfär och exklusiva avskildhet som krävs för att gruppen ska kunna diskutera konfidentiella affärer och fokusera på beslut, utan att störas av andra gäster.
Rosersbergs Slottshotell

Rosersbergs Slottshotell

På Rosersbergs Slottshotell vid Arlanda välkomnar vi gäster från när och fjärran till en helt unik miljö på ett av Sveriges kungliga slott. Här finns konferens- och möteslokaler för dig som kräver det lilla extra, pampiga bröllopsvenues med vykortsbakgrund och festlokaler med finess och avskildhet.

Konferensutvärdering

Vad tycker andra kunder?

Vi utvärderar alltid våra kunders nöjdhet med konferensanläggningen inom 5 områden. Det gör det enklare för dig att välja.

Konferenslokaler

(/5)

Restaurang & Mat

(/5)

Logi

(/5)

Service & Bemötande

(/5)

Helhetsupplevelse

(/5)

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

vår enkla process

Så här går det till

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Du har visat intresse för anläggningen Näsby slott


Vill du att vi förutom att plocka in denna offert presenterar fler liknande anläggningar?

Ja tack! Gärna fler baserat på:

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.seVAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Fyll i formuläret nedan så sammanställer vi inom några timmar kostnadsfritt ett antal offerter från anläggningar som stämmer överens med era specifika önskemål.

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se