Nova Park

Nova Park
En konferensanläggning nära Stockholm och Arlanda med oslagbar service

Mästerlig service i fokus

Nova Park är inte bara känd som en förstklassig konferensanläggning; det är också en plats där service och kundnöjdhet står i rampljuset. De som bokar konferens här vittnar om en oslagbar gästfrihet som gör varje besök unikt och minnesvärt.

Idealiskt läge nära Stockholm och Arlanda

Nova Park förstår vikten av ett strategiskt läge. För dem som söker en konferensanläggning nära Stockholm eller nära Arlanda, erbjuder Nova Park en idealisk lösning. Detta läge gör det bekvämt för gäster att komma dit, vilket är en service i sig självt.

Konferenslokaler

Serviceinriktningen sträcker sig ända in i de toppmoderna konferenslokalerna. Varje rum är utrustat med den senaste teknologin och designats för maximal komfort. Detta skapar en miljö där gästerna kan fokusera fullt ut på sina möten och evenemang.

Restaurangen

Nova Parks kulinariska filosofi kretsar kring kreativitet och passion. Deras tillvägagångssätt innebär konstfullt blandande av smaker från olika matkulturer, vilket resulterar i en fängslande förening av smaker som inte känner några gränser. Med en stark hållbarhetsprofil och minimal matsvinn, tillreds varje rätt från grunden. Användandet av de finaste råvarorna är en självklarhet, och varje steg av matlagningsprocessen präglas av noggrann uppmärksamhet.

Genom att hämta inspiration från globala resor och utforska olika kulinariska kulturer införlivar Nova Parks kockar de små detaljerna de samlar in i grunden för deras unika smaker. Deras meny berikas också med insikter från internationella mattrender, vilket garanterar ett dynamiskt och intressant urval.

Bland deras populära rätter tenderar de med en asiatisk touch att förtrolla gästernas smaklökar. Deras experiment med husrökta delikatesser som korvar, anka och torsk ger en karakteristisk prägel. Deras desserter, en balanserad kombination av sött och syrligt, varmt och kallt, presenterar en harmonisk avslutning på varje måltid. Säsongsbetonade råvaror utgör grunden för deras ständigt varierande menyer, vilket garanterar högsta kvalitet i varje rätt.

Kundrecensioner säger allt

De som har haft nöjet att boka konferens eller andra evenemang hos Nova Park lämnar ofta strålande recensioner. De framhäver särskilt den personliga servicen som gör anläggningen till mer än bara en plats att mötas; det är en plats att verkligen bli väl omhändertagen.

Slutsats: En konferensupplevelse utöver det vanliga väntar

Om du är ute efter att boka en konferens på en anläggning där service och gästfrihet inte bara är tomma ord, är Nova Park det självklara valet. Med sitt strategiska läge för konferenser nära Stockholm och Arlanda, och sin outtröttliga strävan efter kundnöjdhet, erbjuder Nova Park en konferensupplevelse som är både bekväm och omtänksam.

För Nova Park handlar det inte bara om att möta förväntningarna, utan om att överträffa dem. Så om du vill att din nästa konferens ska vara minnesvärd för alla rätt anledningar, överväg att boka den hos Nova Park och upplev den service som har gjort dem till en av de bästa i branschen.

0logirum
0Största konferenslokalen rymmer

Konferensanläggning

Nova Park

Anläggningens adress

Gredelbyvägen 138, 741 71 Knivsta

Telefon

08 984600

Fler liknande konferensanläggningar

Steningevik

Steningevik

Upptäck Steningevik Konferensanläggning, det optimala valet för din nästa konferens nära Stockholm och Arlanda. Utmärkt service, förstklassiga faciliteter och gourmetmat väntar dig i en naturskön miljö. Boka konferens idag och överträffa dina förväntningar!
Aronsborgs Konferenshotell

Aronsborgs Konferenshotell

Aronsborgs Konferenshotell är en renodlad mötes- och konferensanläggning, vackert belägen vid Mälarens strand i Bålsta. På mindre än en timme når du oss från Stockholm, Uppsala och Arlanda flygplats. Med 390 sängplatser och 22 konferenslokaler – den största med kapacitet på upp till 475 personer
Friibergh Herrgård

Friibergh Herrgård

När du åker till Friibergs Herrgård händer det något. Du kommer fram och tar det första andetaget och känner hur axlarna sjunker ner. Du tittar ut över Mälaren, tystnaden slår emot dig och lugnet infinner sig. Söker du lugn och ro finns det här, söker du något annat finner du det också.
Runö Möten & Events 

Runö Möten & Events 

Upptäck Runö Möten & Events i södra Roslagen: en unik konferensanläggning nära Stockholm med moderna konferenslokaler, naturskön miljö, och KRAV-certifierad matupplevelse

Konferensutvärdering

Vad tycker andra kunder?

Vi utvärderar alltid våra kunders nöjdhet med konferensanläggningen inom 5 områden. Det gör det enklare för dig att välja.

Konferenslokaler

(/5)

Restaurang & Mat

(/5)

Logi

(/5)

Service & Bemötande

(/5)

Helhetsupplevelse

(/5)

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

vår enkla process

Så här går det till

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Du har visat intresse för anläggningen Nova Park


Vill du att vi förutom att plocka in denna offert presenterar fler liknande anläggningar?

Ja tack! Gärna fler baserat på:

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.seVAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Fyll i formuläret nedan så sammanställer vi inom några timmar kostnadsfritt ett antal offerter från anläggningar som stämmer överens med era specifika önskemål.

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se