Quality Hotel Friends

Quality Hotel Friends
Välkommen till Quality Hotel Friends - konferenshotellet för de stora ögonblicken!

Quality Hotel Friends är en imponerande konferens- och evenemangsanläggning som är centralt belägen i Arenastaden, Solna. Med sin moderna design, storskaliga möteslokaler och närhet till populära attraktioner som Mall of Scandinavia, erbjuder hotellet den ultimata kombinationen av arbete, nöje och avkoppling.

Konferens

För företag och organisationer som söker den perfekta platsen för sina konferenser och möten, är Quality Hotel Friends det självklara valet. Hotellet erbjuder ett brett utbud av konferenslokaler som är designade för att möta alla behov och önskemål. Oavsett om du planerar ett mindre möte, en stor konferens eller ett storskaligt evenemang med upp till 1 800 gäster, har vi de perfekta utrymmena för dig. Våra möteslokaler är moderna, välutrustade med den senaste teknologin och har flexibla möbleringsalternativ för att skapa den bästa möjliga arbetsmiljön för ditt event.

Evenemang

Quality Hotel Friends är inte bara en destination för affärsrelaterade evenemang, det är också en idealisk plats för storskaliga evenemang och festligheter. Vår evenemangsmiljö har en imponerande kapacitet för upp till 1 800 gäster, vilket gör det möjligt att arrangera allt från konserter och föreställningar till galamiddagar och banketter. Vår professionella personal står redo att hjälpa dig med planering och genomförande, så att ditt evenemang blir en minnesvärd och framgångsrik upplevelse för alla inblandade.

Läget

Quality Hotel Friends läge i Arenastaden, Solna, gör det till en attraktiv destination för både konferensdeltagare och turister. Arenastaden är ett pulserande område som erbjuder en mängd olika möjligheter till nöje och shopping. Intill hotellet hittar du den populära shoppingdestinationen Mall of Scandinavia, som erbjuder ett imponerande urval av butiker, restauranger och underhållning. Detta gör Quality Hotel Friends till den perfekta destinationen för en kombinerad affärs- och fritidsresa.

Miljön

För gäster som önskar avkoppling och rekreation, erbjuder Quality Hotel Friends även ett brett utbud av bekvämligheter. Hotellet har ett modernt gym där du kan hålla igång under din vistelse, samt en avkopplande bastu där du kan varva ned och ladda batterierna. För de som vill uppleva omgivningarna, erbjuder Solna vackra parker och grönområden, perfekta för en avkopplande promenad eller löptur.

Hotellrum

Quality Hotel Friends har också bekväma och välutrustade hotellrum för att säkerställa att du får en avkopplande vistelse. Våra rum är rymliga och modernt inredda med omsorg om detaljerna. Här kan du varva ner efter en lång arbetsdag eller en dag med utforskning och njuta av den lugna atmosfären.

Restaurang

På Quality Hotel Friends värdesätter vi även den kulinariska upplevelsen. Vår restaurang erbjuder en varierad meny med utsökta rätter som tillagas med färska och högkvalitativa råvaror. Oavsett om du föredrar en lätt och hälsosam måltid eller en utsökt gourmetupplevelse, kommer vår restaurang att tillfredsställa alla dina smaklökar.

Sammanfattning

Sammanfattningsvis är Quality Hotel Friends den perfekta destinationen för konferenser, evenemang och avkoppling i Arenastaden, Solna. Med sina moderna konferenslokaler, storskaliga evenemangsmiljö, närhet till Mall of Scandinavia och möjlighet att rymma upp till 1 800 gäster, erbjuder hotellet allt du behöver för en framgångsrik och minnesvärd vistelse. Välkommen till Quality Hotel Friends, där vi strävar efter att överträffa dina förväntningar och ge dig den bästa möjliga upplevelsen. Vi ser fram emot att välkomna dig till vår gästfrihet och professionella service!

0logirum
0Största konferenslokalen rymmer

Konferensanläggning

Quality Hotel Friends

Anläggningens adress

Råsta Strandväg 1, 169 56 Solna

Telefon

08 984600

Fler liknande konferensanläggningar

No results found.

Konferensutvärdering

Vad tycker andra kunder?

Vi utvärderar alltid våra kunders nöjdhet med konferensanläggningen inom 5 områden. Det gör det enklare för dig att välja.

Konferenslokaler

(/5)

Restaurang & Mat

(/5)

Logi

(/5)

Service & Bemötande

(/5)

Helhetsupplevelse

(/5)

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

vår enkla process

Så här går det till

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Du har visat intresse för anläggningen Quality Hotel Friends


Vill du att vi förutom att plocka in denna offert presenterar fler liknande anläggningar?

Ja tack! Gärna fler baserat på:

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.seVAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Fyll i formuläret nedan så sammanställer vi inom några timmar kostnadsfritt ett antal offerter från anläggningar som stämmer överens med era specifika önskemål.

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se