Radisson Blu Riverside Hotel

Radisson Blu Riverside Hotel
Njut av både hav och stad på vårt hotell vid älven i Göteborg

Radisson Blu Riverside Hotel är ett exklusivt hotell som är beläget precis vid havet och erbjuder en spektakulär utsikt över både Göteborgs stad och älven. Det här lyxiga och moderna hotellet har det bästa av två världar – närhet till både stadens centrala delar och den vackra skärgården.

Hotellet

Hotellet är beläget i Lindholmen, ett pulsande innovationsområde i Göteborg som husar många spännande företag och universitetsinstitutioner. Att bo på Radisson Blu Riverside Hotel innebär att du befinner dig nära stadens häftiga hamn och kan enkelt utforska allt som centrala Göteborg har att erbjuda.

För att ta sig till stadens centrum kan du enkelt ta färjan som tar cirka sex minuter. Det är en trevlig och avkopplande upplevelse då du kan njuta av havet och den vackra utsikten över staden samtidigt som du rör dig framåt. Att åka färja blir alltså en del av upplevelsen och ger dig chansen att koppla av och njuta under din vistelse.

Väl tillbaka på hotellet kan du njuta av den sköna stämningen som präglar Radisson Blu Riverside. Hotellet har en avslappnad atmosfär och erbjuder ett flertal faciliteter för att du ska kunna koppla av och njuta fullt ut. En av höjdpunkterna är den kostnadsfria wellnessavdelningen på takterrassen, där du kan njuta av en fantastisk utsikt samtidigt som du tar hand om din kropp och själ. Här finns bland annat ett gym, en uppvärmd pool och en relaxavdelning där du kan unna dig olika behandlingar.

Konferens

För affärsresenärer finns det också utmärkta möjligheter att arrangera konferenser, möten och evenemang på Radisson Blu Riverside Hotel. Hotellet har moderna konferensfaciliteter och kan erbjuda allt från mindre mötesrum till stora festlokaler. Dessutom är hotellet välbeläget och erbjuder enkel transport till och från Göteborgs flygplats och andra delar av staden.

Miljön

Den vackra skärgården runt Göteborg är en fantastisk tillgång för alla som vistas på Radisson Blu Riverside Hotel. Här kan du utforska de omkringliggande öarna, uppleva vacker natur och njuta av sol och bad. Att vara så nära både stad och skärgård ger dig möjlighet att få ut det bästa av din vistelse, oavsett om du är där för nytta eller nöje.

Sammanfattning

Sammanfattningsvis är Radisson Blu Riverside Hotel en perfekt plats att bo på när du besöker Göteborg. Hotellets läge vid havet och älven ger dig en fantastisk utsikt och närhet till både staden och skärgården. Här kan du koppla av och njuta av den sköna stämningen, ta del av hotellets wellnessavdelning och utforska både centrala Göteborg och den vackra skärgården. Oavsett om du är där för affärer eller fritid kommer du att få en minnesvärd vistelse på Radisson Blu Riverside Hotel.

0logirum
0Största konferenslokalen rymmer

Konferensanläggning

Radisson Blu Riverside Hotel

Anläggningens adress

Lindholmspiren 4, 417 56 Göteborg

Kategori

Telefon

08 984600

Fler liknande konferensanläggningar

Arken Art Garden Spa

Arken Art Garden Spa

Längst ut på klipporna vid Göteborgs hamn ligger Arken Hotel & Art Garden Spa. Ett unikt konferens- och spahotell där havet, naturen och konsten alltid är närvarande. En mötesplats där stressnivån sjunker samtidigt som välbefinnandet och kreativiteten ökar.
Aspenäs Herrgård

Aspenäs Herrgård

Strax utanför Lerum, bara 20 minuter från centrala Göteborg ligger Aspenäs Herrgård.Hos oss finns det ni behöver för er konferens, från mindre rum till större konferenslokaler. Vi bjuder på god service, hög kvalitet och en historisk miljö med en vacker sjöutsikt
Elite Park Avenue Hotel

Elite Park Avenue Hotel

I hjärtat av Göteborg på Avenyn ligger Elite Park Avenue Hotel. Bo i rum med elegant inredning och starta dagen med en generös frukost. Hotellet erbjuder bra restauranger, relaxavdelning och ett perfekt läge med gångavstånd till Liseberg, Svenska Mässan, Ullevi och Scandinavium.
Gothia Towers

Gothia Towers

Konferens mitt i Göteborg – för alla sällskap. Hos oss finns kunskapen, engagemanget och – inte minst – ytorna för att arrangera den framgångsrika konferensen. Oavsett storleken på ditt möte är vår ambition att toppa dina förväntningar.

Konferensutvärdering

Vad tycker andra kunder?

Vi utvärderar alltid våra kunders nöjdhet med konferensanläggningen inom 5 områden. Det gör det enklare för dig att välja.

Konferenslokaler

(/5)

Restaurang & Mat

(/5)

Logi

(/5)

Service & Bemötande

(/5)

Helhetsupplevelse

(/5)

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

vår enkla process

Så här går det till

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Du har visat intresse för anläggningen Radisson Blu Riverside Hotel


Vill du att vi förutom att plocka in denna offert presenterar fler liknande anläggningar?

Ja tack! Gärna fler baserat på:

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.seVAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Fyll i formuläret nedan så sammanställer vi inom några timmar kostnadsfritt ett antal offerter från anläggningar som stämmer överens med era specifika önskemål.

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se