Nääs Fabriker Hotell & Restaurang

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

Nääs Fabriker Hotell & Restaurang

Nääs Fabriker Hotell & Restaurang är en historisk plats som erbjuder en unik kombination av konferens- och mötesfaciliteter, ett charmigt hotell med bomullsspinneri och en vacker omgivning nära Göteborg. Beläget i den vackra byn Tollered, är detta hotell en perfekt plats för dem som söker en unik och inspirerande miljö för sina möten och konferenser.

Konferens

Konferensmöjligheterna på Nääs Fabriker är omfattande och flexibla. Hotellet har flera moderna möteslokaler som kan anpassas till olika behov och storlekar för konferenser, workshops och affärsmöten. Det finns också möjlighet att boka hela anläggningen för exklusiva konferenser och evenemang.

Hotellet

För dem som önskar boende erbjuder Nääs Fabriker Hotell & Restaurang ett varierat utbud av rum och sviter. En av de mest slående funktionerna är att hotellrummen har en takhöjd på 5 meter, vilket ger en känsla av rymd och elegans. Rummen är smakfullt inredda och har moderna bekvämligheter såsom TV, minibar och gratis Wi-Fi. De flesta rum har också fantastisk utsikt över sjön Sävelången eller den vackra trädgården.

Maten

Nääs Fabriker Hotell & Restaurang har också en egen restaurang som erbjuder en läcker meny baserad på lokala och säsongsmässiga råvaror. Restaurangen har en avslappnad atmosfär och elegant inredning, och serverar en blandning av traditionella svenska rätter och moderna internationella smaker. Det finns också en loungebar där gästerna kan njuta av en drink eller ett glas vin efter en lång dag med möten och konferenser. På området finns även restaurang Pannhuset Kafé & Krog där det serveras fika, lunch och under utvalda dagar även goda middagar.

Aktiviteter

Utöver konferenser och boende, finns det också många aktiviteter att utforska på och runt Nääs Fabriker. Beläget vid sjön Sävelången, erbjuder hotellet fantastiska möjligheter för promenader, jogging och cykling i naturen. Det finns också möjlighet att hyra båtar och kanoter för att utforska sjön samt aktiviteter såsom ölprovning, boule, shuffleboard, gym, historisk vandring och shopping. Dessutom finns det möjlighet att organisera olika aktiviteter och teambuilding-övningar för grupper, inklusive kajakpaddling, paddelboard och fiske.

Något som gör Nääs Fabriker Hotell & Restaurang särskilt attraktivt är dess närhet till Göteborg. Staden ligger bara ca 30 minuters bilresa bort, vilket gör det enkelt för gäster att utforska Göteborgs kultur, shopping och nattliv. Gästerna kan njuta av att besöka populära sevärdheter som Liseberg, Universeum och Göteborgsoperan. Det finns också möjlighet att åka på en båttur i Göteborgs skärgård eller utforska de charmiga kullerstensgatorna i Haga.

Sammanfattning

Sammanfattningsvis är Nääs Fabriker Hotell & Restaurang en unik plats som erbjuder en inspirerande miljö för konferenser och möten, ett charmigt hotell med närhet till både naturen och Göteborgs stad. Med sina flexibla konferensmöjligheter, eleganta hotellrum med 5 meters takhöjd och en fantastisk restaurang erbjuder hotellet allt som behövs för en framgångsrik och minnesvärd vistelse. Oavsett om du är här för affärsmöten eller för att koppla av och utforska området, kommer Nääs Fabriker definitivt att göra ett starkt intryck.

0logirum
0Största konferenslokalen rymmer

Konferensanläggning

Nääs Fabriker Hotell & Restaurang

Anläggningens adress

Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered

Kategori

Telefon

08 984600

Fler liknande konferensanläggningar

Aspenäs Herrgård

Aspenäs Herrgård

Strax utanför Lerum, bara 20 minuter från centrala Göteborg ligger Aspenäs Herrgård.Hos oss finns det ni behöver för er konferens, från mindre rum till större konferenslokaler. Vi bjuder på god service, hög kvalitet och en historisk miljö med en vacker sjöutsikt
Hällsnäs

Hällsnäs

Med bara 15 min från Landvetter flygplats eller Göteborg kommer ni till vår rofyllda herrgård. Besök oss för gemensamma aktiviteter, kick-off eller konferens. Vi hjälper er att sätta ihop ett paket som uppfyller era önskemål.

Konferensutvärdering

Vad tycker andra kunder?

Vi utvärderar alltid våra kunders nöjdhet med konferensanläggningen inom 5 områden. Det gör det enklare för dig att välja.

Konferenslokaler

(/5)

Restaurang & Mat

(/5)

Logi

(/5)

Service & Bemötande

(/5)

Helhetsupplevelse

(/5)

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

vår enkla process

Så här går det till

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Du har visat intresse för anläggningen Nääs Fabriker Hotell & Restaurang


Vill du att vi förutom att plocka in denna offert presenterar fler liknande anläggningar?

Ja tack! Gärna fler baserat på:

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Fyll i formuläret nedan så sammanställer vi inom några timmar kostnadsfritt ett antal offerter från anläggningar som stämmer överens med era specifika önskemål.

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se