Runö Möten & Events

Runö Möten & Events
Välkommen till vår halvö

Att boka konferens i Stockholmstrakten kan vara en uppgift som kan verka överväldigande med tanke på alla alternativ som finns tillgängliga. Men om du letar efter en plats som kombinerar naturskönhet med moderna konferenslokaler, är Runö Möten & Events ett bra val.

Miljön

Denna hotell- och konferensanläggning ligger vackert belägen på en halvö i den charmiga regionen södra Roslagen. Detta läge, med havet, vidsträckta ängar och ett imponerande naturreservat, erbjuder en avkopplande och inspirerande miljö. Men det är inte bara dess natursköna miljö som lockar besökare. Avståndet till storstadsbruset är bekvämt kort, med bara 30 minuters bilresa från centrala Stockholm och 40 minuter från Arlanda flygplats.

Konferenslokaler

Det som verkligen sätter Runö Möten & Events i en egen liga är den imponerande lista av rum och lokaler som den erbjuder sina gäster. Med 220 smakfullt inredda hotellrum, kan deltagare och besökare vänta sig en komfortabel vistelse. Oavsett om du planerar en intim arbetsgruppsmöte eller en storskalig konferens, har anläggningen 30 konferenslokaler i olika storlekar, för att uppfylla varje organisations unika behov.

För större evenemang eller utställningar är den rymliga 800 kvm eventhallen svårslagen. Men konferensupplevelsen slutar inte vid mötesrummen. Efter en lång dags arbete, kan deltagarna koppla av i poolen eller träna i gymmet.

Restaurangen

För de matintresserade, erbjuder Runö Möten & Events en bra upplevelse. Dess restaurang är inte bara KRAV-certifierad, vilket betyder att de använder hållbara och etiska råvaror, utan köket är också känt för att skapa rätter med enastående smak och kreativitet. Detta är en plats där maten inte bara är näring, utan en upplevelse i sig, anpassad för både konferensdeltagare och privatgäster.

Kort sagt, om du letar efter en naturskön plats att boka konferens nära Stockholm, så bör Runö Möten & Events definitivt vara högt upp på din lista.

0logirum
0Största konferenslokalen rymmer

Konferensanläggning

Runö Möten & Events

Anläggningens adress

Näsvägen 100, 184 44 Åkersberga

Telefon

08 984600

Fler liknande konferensanläggningar

Friibergh Herrgård

Friibergh Herrgård

När du åker till Friibergs Herrgård händer det något. Du kommer fram och tar det första andetaget och känner hur axlarna sjunker ner. Du tittar ut över Mälaren, tystnaden slår emot dig och lugnet infinner sig. Söker du lugn och ro finns det här, söker du något annat finner du det också.
Steningevik

Steningevik

Upptäck Steningevik Konferensanläggning, det optimala valet för din nästa konferens nära Stockholm och Arlanda. Utmärkt service, förstklassiga faciliteter och gourmetmat väntar dig i en naturskön miljö. Boka konferens idag och överträffa dina förväntningar!

Konferensutvärdering

Vad tycker andra kunder?

Vi utvärderar alltid våra kunders nöjdhet med konferensanläggningen inom 5 områden. Det gör det enklare för dig att välja.

Konferenslokaler

(/5)

Restaurang & Mat

(/5)

Logi

(/5)

Service & Bemötande

(/5)

Helhetsupplevelse

(/5)

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

vår enkla process

Så här går det till

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Du har visat intresse för anläggningen Runö Möten & Events 


Vill du att vi förutom att plocka in denna offert presenterar fler liknande anläggningar?

Ja tack! Gärna fler baserat på:

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.seVAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Fyll i formuläret nedan så sammanställer vi inom några timmar kostnadsfritt ett antal offerter från anläggningar som stämmer överens med era specifika önskemål.

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se