Downtown Camper by Scandic

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

Downtown Camper by Scandic
Downtown Camper: En hub för konferenser och upptäcktsresor i Stockholm

Mitt i hjärtat av Stockholm, där stadens puls slår som hårdast, tar Downtown Camper sina gäster på en resa bortom det vanliga. Hotellet har etablerat sig som ett basecamp för urbana upptäckare och konferensgäster, och här kombineras den vibrerande stadspulsen med en atmosfär som främjar gemenskap, kreativitet och upptäckarglädje. På bara några minuters promenad från hotellet finns det bästa av Stockholm att utforska; shopping, utflykter, restauranger, parker och andra äventyr.

Downtown Camper välkomnar gäster till ett inspirerande livsstilshotell, där varje detalj är noga planerad för att skapa en minnesvärd upplevelse. Hotellet har 494 rum som sträcker sig från små smarta rum till sviter med magnifik utsikt över Stockholm.

Konferenslokaler

En av Downtown Campers unika aspekter är dess kreativa approach till mötes- och konferensutrymmen. Istället för traditionella konferensrum erbjuder hotellet 18 kreativa eventytor i olika storlekar, var och en med sin personliga karaktär. Dessa rum är designade för att inte bara vara platser för möten, utan även för teambuilding, workshops och sociala sammankomster. Från musik och film till mat och dryck, varje rum har en unik atmosfär som kan anpassas för olika typer av evenemang och möten.

Podcast Studio

Den nyligen invigda DC Podcast Studio är ett utmärkt exempel på hotellets innovativa tillvägagångssätt. Belägen i baren med utsikt över Brunkebergstorg, erbjuder studion plats för fyra personer och är det optimala valet för både aspirerande poddare och små möten som kräver avskildhet.

Kreativa utrymmen

Downtown Camper satsar även på att skapa kreativa och sociala utrymmen för möten och idégenerering. Deras Creative Spaces är designade för att inspirera till nya idéer och tankar. Rummen är utformade för att underlätta möten, brainstorming och teambuilding i en miljö där kreativiteten kan flöda fritt. Från Nightwood, en biosalong för 25 personer, till Cocoon, ett intimt rum för en grupp på tio, och Game Room, där upp till 40 personer kan sammanstråla för att hitta innovativa lösningar, erbjuder dessa utrymmen mångsidighet för olika behov.

Hotellets engagemang för att skapa unika mötesplatser sträcker sig även till den imponerande eventlokalen Roots, som omfattar 1300 kvadratmeter och rymmer upp till 650 gäster. Belägen mitt på Drottninggatan, ger denna kreativa och lekfulla mötesplats en unik möjlighet att skapa minnesvärda evenemang och stärka företagskulturen.

Takbar för fester

För dem som söker en extraordinär festupplevelse erbjuder Downtown Camper möjligheten att abonnera på takbaren The Nest för privata event, festligheter och after works. Med en fantastisk utsikt över Stockholm, personlig service och en avslappnad atmosfär, ger The Nest den perfekta wow-faktorn för en lyckad kväll.

Utmärkelser

Hotellets engagemang för gästernas upplevelse har även blivit erkänt av branschen. Under 2020 rankades Downtown Camper som det tredje bästa hotellet i Sverige inom kategorin ”bästa hotell” på Grand Travel Award, och 2019 belönades hotellet av White Guide som ett av Sveriges bästa hotell, där det vann kategorin ”Årets Forward – mest innovativa hotell.”

Sammanfattning

Sammanfattningsvis erbjuder Downtown Camper en helhetsupplevelse för sina gäster, där varje detalj har noggrant övervägts för att skapa en atmosfär av generositet, samvaro och inspiration. Genom att integrera naturen med stadslivet och sammanföra lokalbefolkningen med besökare skapar Downtown Camper en plats där lyx definieras av gemenskap och där varje gäst kan uppleva något unikt.

Downtown Camper har förstått att möten och konferenser inte bara handlar om fakta och siffror, utan också om atmosfären och upplevelsen som omger dem. Det är en plats där traditionella affärsmöten blandas med kreativa utrymmen, där formella presentationer kan följas av avslappnade samtal och där teambuilding blir en naturlig del av mötesprocessen.

För företag och organisationer som söker en konferensanläggning i Stockholm med en touch av nytänkande och kreativitet blir Downtown Camper ett utmärkt val. Dess unika kombination av moderna konferensrum, kreativa eventytor och innovativa möteskoncept skapar en dynamisk miljö där idéer kan blomstra och samarbete kan trivas.

0logirum
0Största konferenslokalen rymmer

Konferensanläggning

Downtown Camper by Scandic

Anläggningens adress

Brunkebergstorg 9, 111 51 Stockholm

Telefon

08 984600

Fler liknande konferensanläggningar

Scandic Grand Central

Scandic Grand Central

"Upptäck Scandic Grand Central med Vasateatern – ett unikt och historiskt hotell mitt i hjärtat av Stockholm City. Med magnifik Vasateater, moderna möteslokaler och en eklektisk atmosfär är detta platsen för möten och evenemang som går utöver det vanliga. Utforska 130 års historia, bekväma hotellrum och nära tillgång till stadens bästa nöjen. Välkommen till en oas för kultur, musik och affärsmöjligheter."
Nobis Hotel

Nobis Hotel

Här checkar du in för att ta del av samtida lyx – en avspänd, klassisk och elegant upplevelse i hjärtat av Stockholm. Ät lunch i bistron, njut av vår magnifika lounge, beställ en utsökt drink i vackra Guldbaren och besök vår populära restaurang NOI.
7A Odenplan

7A Odenplan

7A Odenplan är en konferensanläggning som ligger strategiskt beläget i hjärtat av Stockholm. Det här är en plats där moderna möteslokaler kombineras med förstklassig service och bekvämlighet.
Freys Hotel

Freys Hotel

Här finns nio unika konferenslokaler som erbjuder flexibla möjligehter för ett lyckat möte, event eller arrangemang och 127 personligt designade hotellrum. Alla hotellrum och mötesrum är inredda i varma färger och med många rara detaljer, inget rum är det andra likt. Här kan man även boka hela konferensvåningen för arrangemang i exklusiv avskildhet för upp till 150 personer.

Konferensutvärdering

Vad tycker andra kunder?

Vi utvärderar alltid våra kunders nöjdhet med konferensanläggningen inom 5 områden. Det gör det enklare för dig att välja.

Konferenslokaler

(/5)

Restaurang & Mat

(/5)

Logi

(/5)

Service & Bemötande

(/5)

Helhetsupplevelse

(/5)

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

vår enkla process

Så här går det till

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Du har visat intresse för anläggningen Downtown Camper by Scandic


Vill du att vi förutom att plocka in denna offert presenterar fler liknande anläggningar?

Ja tack! Gärna fler baserat på:

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Fyll i formuläret nedan så sammanställer vi inom några timmar kostnadsfritt ett antal offerter från anläggningar som stämmer överens med era specifika önskemål.

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se