Scandic Infra City

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

Scandic Infra City
Perfekta platsen för konferenser och mässor i norra Stockholm

Scandic Infra City är ett ultimat val för ditt nästa evenemang, vare sig det är en konferens, mässa eller viktigt möte. Detta hotell är beläget i Norra Stockholm, bara 15 minuter från Arlanda och 20 minuter från centrala Stockholm med bil. Med sin imponerande anläggning och dedikerade konferensutrymmen, inklusive en egen mässhall, kongresshall och inte mindre än 40 konferensrum, är Scandic Infra City den perfekta arenan för möten i alla storlekar.

Penthouse

Ett av de mest imponerande utrymmena på hotellet är den rymliga Penthouse-sviten, som inte bara erbjuder mötesmöjligheter för upp till 50 deltagare utan också en spektakulär utsikt över Stockholm. Detta är platsen där idéer blir till verklighet och innovation blomstrar.

Eventpersonal

Scandic Infra City har en erfaren och engagerad mötes- och eventpersonal som är redo att hjälpa dig med att planera och genomföra ditt evenemang. De kan hantera allt från teknisk support till specialanpassade måltider som passar dina gästers smak och önskemål. Med deras expertis och stöd kan du vara säker på att ditt evenemang kommer att bli en framgång.

Hotellet

Hotellet har också en mängd fritidsfaciliteter för att göra din vistelse ännu mer minnesvärd. I relaxcentret kan du hålla dig i form i gymmet och koppla av i poolen eller bastun efteråt. Om du föredrar utomhusaktiviteter, finns det flera alternativ i närheten av hotellet. Du kan följa en vandringsled, unna dig en avkopplande massagebehandling, delta i energifyllda aerobicspass eller utmana dina kollegor på en golfrunda.

Nära Stockholm City och Arlanda

En annan fördel med att välja Scandic Infra City som din mötesplats är hotellets bekväma läge. Det tar bara 15 minuter med bil från Arlanda, vilket är perfekt för internationella deltagare som anländer med flyg. Dessutom finns det en praktisk gratis shuttlebuss som trafikerar sträckan Rotebro Station – Bredden/InfraCity – Rotebro Station var 20:e minut från kl 07:30 – 18:30 varje helgfri vardag, vilket gör det enkelt att ta sig till och från hotellet med pendeltåget.

Tropisk inomhusträdgård

Men det som verkligen sätter Scandic Infra City isär är dess tropiska inomhusträdgård, som utgör hjärtat av hotellet. Det är en plats som ger en lugn och avkopplande atmosfär, perfekt för att ta en paus mellan möten eller träffa kollegor för informella diskussioner. Den tropiska trädgården ger en vacker bakgrund till ditt evenemang och skapar en unik atmosfär som kommer att imponera på dina gäster.

Sammanfattning

Scandic Infra City är stolta över att vara Nordens ledande kongress- och möteshotell. Med sin dedikation till servicekvalitet och deras engagemang för att göra varje evenemang till en framgång, kan du vara säker på att du har valt rätt plats för din nästa konferens eller mässa. Så oavsett om du planerar en stor mässa, en konferens för din företagsledning eller ett viktigt möte med dina kollegor, leta inte längre än Scandic Infra City i Norra Stockholm. Det här är platsen där möjligheterna är oändliga, och din vision kan bli verklighet.

0logirum
0Största konferenslokalen rymmer

Konferensanläggning

Scandic Infra City

Anläggningens adress

Kanalvägen 10, 194 61 Upplands Väsby

Telefon

08 984600

Fler liknande konferensanläggningar

Skåvsjöholm

Skåvsjöholm

Upptäck Skåvsjöholm – en utmärkt konferensanläggning i Stockholms skärgård, endast 25 minuter från Stockholm City och 35 minuter från Arlanda. Njut av moderna möteslokaler, nyrenoverade hotellrum och förstklassiga faciliteter med panoramautsikt över vattnet. Boka nu för en lyckad konferensupplevelse där atmosfär, service, teknik och aktiviteter samspelar för att skapa minnesvärda möten.
Såstaholm

Såstaholm

Såstaholm Herrgård, belägen i det natursköna Täby, norr om Stockholm, är en plats där historia, vacker natur och kulinarisk njutning möts. Denna herrgård är mer än bara en konferensanläggning; det är en plats där gästerna kan uppleva en genuin herrgårdsmiljö, omgiven av prunkande natur och avnjuta säsongens läckerheter inspirerade av naturen.
32 Rum & Kök Sigtuna

32 Rum & Kök Sigtuna

Upptäck 32 Rum & Kök i Sigtuna - en unik konferensanläggning vid Mälarens strand, nära Stockholm och Arlanda. Njut av historisk charm, moderna faciliteter och utsökta matupplevelser.
Radisson Blu Arlandia Hotel

Radisson Blu Arlandia Hotel

Radisson Blu Arlandia Hotel: En toppmodern konferensanläggning vid Stockholm Arlanda, kombinerar bekvämlighet med lyx. Perfekt för affärsresor, möten och kulinariska upplevelser nära Stockholm.

Konferensutvärdering

Vad tycker andra kunder?

Vi utvärderar alltid våra kunders nöjdhet med konferensanläggningen inom 5 områden. Det gör det enklare för dig att välja.

Konferenslokaler

(/5)

Restaurang & Mat

(/5)

Logi

(/5)

Service & Bemötande

(/5)

Helhetsupplevelse

(/5)

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

vår enkla process

Så här går det till

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Du har visat intresse för anläggningen Scandic Infra City


Vill du att vi förutom att plocka in denna offert presenterar fler liknande anläggningar?

Ja tack! Gärna fler baserat på:

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Fyll i formuläret nedan så sammanställer vi inom några timmar kostnadsfritt ett antal offerter från anläggningar som stämmer överens med era specifika önskemål.

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se