Söderköpings Brunn

Söderköpings Brunn
Kurhotell sedan 1719

Söderköpings Brunn, beläget i den pittoreska småstaden Söderköping i Östergötland, är en förtrollande plats där det gamla möter det nya i en harmonisk förening. Med rötter som sträcker sig tillbaka till 1700-talet har denna historiska anläggning blivit en modern oas för avkoppling, konferenser, och gastronomiska njutningar.

Historisk charm möter modernt komfort

Sedan 1700-talet har Söderköpings Brunn varit en plats där människor söker avkoppling och gemenskap. Denna anläggning har genomgått en varsam renovering för att kombinera den gamla charmen med modern komfort. Här kan gästerna koppla av i en atmosfär som är präglad av historiens vingslag samtidigt som de njuter av alla bekvämligheter som en modern hotell- och konferensanläggning har att erbjuda.

Konferenser som inspirerar

Söderköpings Brunn är en perfekt plats för företag och organisationer som söker en unik miljö för sina möten och konferenser. Konferensrummen och möteslokalerna här är utformade för att främja kreativitet och samarbete. Den historiska miljön ger en speciell atmosfär som kan hjälpa till att lösa problem och generera nya idéer. Att lämna kontoret bakom sig och förlägga mötet hit är ett sätt att boosta teamkänslan och inspirera till framgång.

Spa och wellness

För den som söker avkoppling och förnyelse erbjuder Söderköpings Brunn en omfattande spa- och wellnessavdelning. Här kan du slappna av i poolen, bubbelbadet, ångbastun och torrbastun. Under sommartid kan du även njuta av dom uppvärmda utomhuspoolerna på vårt nybyggda område i anslutning till spaavdelningen.. Om du vill unna dig något extra kan du välja bland de skräddarsydda spa-behandlingar, utförda av erfarna terapeuter. Varför inte förlora dig själv i vår spa-ritual och låta stressen rinna av dig?

Restaurangen

En vistelse på Söderköpings Brunn innebär också en kulinarisk resa. Restaurangen erbjuder lunch hela veckan och en förtrollande à la carte-meny på kvällarna. Vinutbud inkluderar ett brett sortiment av viner från hela världen, vilket gör måltiden till en ännu mer minnesvärd upplevelse. Det är en plats där matälskare kan samlas för att njuta av de finaste smakerna och skapa minnen vid middagsbordet.

En plats med en rik historia

Söderköpings Brunn är inte bara en modern anläggning, det är också en plats med en fascinerande historia. Ursprungligen upptäcktes S:t Ragnhilds källa år 1719 av läkaren Magnus Gabriel von Block. År 1766 byggdes brunnshuset och 1774 beviljades kungliga privilegier. Brunnen har även varit ärad med besök av ingen mindre än Gustav III och Kung Carl XVI Gustav. Historien genomsyrar varje hörn av denna speciella plats och ger en extra dimension till upplevelsen av att besöka Söderköpings Brunn.

Närhet till Söderköping och Norrköping

Söderköpings Brunn är strategiskt beläget med närhet till två av Östergötlands spännande städer – Söderköping och Norrköping. Söderköping är en pittoresk stad med en rik historia och en charmig atmosfär. Gå en promenad längs de kullerstensgatorna, besök lokala butiker och kaféer, eller utforska stadens historiska platser. Norrköping, en större stad i närheten, erbjuder ännu fler möjligheter till shopping, kultur och nattliv.

Sammanfattning

Söderköpings Brunn är en oas som lockar med historisk charm, modern komfort och en mängd olika möjligheter för avkoppling och nöje. Oavsett om du är här för att konferera, njuta av spa-behandlingar eller bara koppla av i en vacker miljö, kommer du att finna allt du behöver. Välkommen till Söderköpings Brunn – en plats där tiden står stilla och samtidigt rör sig framåt i en harmonisk dans mellan det förflutna och nutiden.

0logirum
0Största konferenslokalen rymmer

Konferensanläggning

Söderköpings Brunn

Anläggningens adress

Skönbergagatan 35, 614 30 Söderköping

Telefon

08 984600

Fler liknande konferensanläggningar

No results found.

Konferensutvärdering

Vad tycker andra kunder?

Vi utvärderar alltid våra kunders nöjdhet med konferensanläggningen inom 5 områden. Det gör det enklare för dig att välja.

Konferenslokaler

(/5)

Restaurang & Mat

(/5)

Logi

(/5)

Service & Bemötande

(/5)

Helhetsupplevelse

(/5)

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

vår enkla process

Så här går det till

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Du har visat intresse för anläggningen Söderköpings Brunn


Vill du att vi förutom att plocka in denna offert presenterar fler liknande anläggningar?

Ja tack! Gärna fler baserat på:

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.seVAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Fyll i formuläret nedan så sammanställer vi inom några timmar kostnadsfritt ett antal offerter från anläggningar som stämmer överens med era specifika önskemål.

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se