The Winery Hotel

The Winery Hotel
The Winery Hotel är ett paradis för vinälskare!

Winery Hotel är en unik anläggning belägen i det vackra området Solna i Stockholm. Hotellet är en perfekt kombination av modern design och en rustik vinodling, vilket skapar en unik atmosfär som är perfekt för konferenser.

Konferens

Med sina moderna och välutrustade konferensfaciliteter är Winery Hotel det perfekta valet för företagsevenemang och affärsmöten. Hotellet har flera konferenslokaler som kan rymma allt från små möten till stora sällskap. Alla mötesrum är utrustade med den senaste tekniken och har tillgång till snabbt Wi-Fi, audiovisuell utrustning och skrivbord som är perfekta för att hålla produktiva möten.

Mat och vin

Efter en lång dag fylld med konferenser kan gästerna koppla av och njuta av bekvämligheterna på hotellet. Winery Hotel erbjuder utsökta och välsmakande middagar i sin restaurang, där gästerna kan avnjuta en mängd olika rätter som tillagas med färska och lokala råvaror. Restaurangen har också ett brett utbud av vin från hotellets eget vingård samt andra framstående vinproducenter. Med en fantastisk utsikt över Stockholms skyline är Winery Hotels restaurang en perfekt plats att koppla av och samtidigt njuta av en god måltid och ett glas vin.

Vinprovning

För vinälskare erbjuder Winery Hotel spännande möjligheter till vinprovning. Hotellets vingård producerar ett brett utbud av kvalitetsviner, som gästerna har möjlighet att prova och uppleva på plats. Under en vinprovning tar en erfaren sommelier gästerna genom en resa av smaker och dofter, och berättar om de olika druvsorterna och produktionen av vinet. Det är en fantastisk möjlighet för gästerna att lära sig mer om vinets värld och utforska nya smaker.

Stockholm

Winery Hotel ligger perfekt beläget i närheten av Stockholms stadskärna, vilket gör det till en idealisk bas för att utforska staden. Gäster som anländer med flyg via Arlanda tar enkelt flygbussarna från flygplatsen som stannar direkt utanför Winery Hotel. Endast en kort promenad in till receptionen. Resan med buss mellan Arlanda och hotellet är utan stop så det går väldigt snabbt och smidigat att åka med flygbussarna till flygplatsen. Stockholm erbjuder ett brett utbud av kulturella och historiska sevärdheter, som till exempel Gamla Stan, Kungliga Slottet, Vasamuseet och ABBA-museet. För shoppingsugna erbjuder Stockholm också ett stort utbud av butiker och köpcentrum, inklusive det populära NK-varuhuset.

Miljön

Winery Hotel närhet till grönområden och natursköna platser, som Hagaparken och Brunnsviken. Gästerna kan ta en avkopplande promenad runt den vackra parken eller hyra en cykel för att utforska de omgivande områdena. Det finns också möjlighet att åka på en båttur runt Stockholms skärgård för att uppleva stadens skönhet från vattnet.

Sammanfattning

I slutändan är Winery Hotel en idealisk destination för företag som söker en unik och minnesvärd konfernsupplevelse. Med sina moderna konferensfaciliteter, bekväma och eleganta hotellrum, utsökta middagar och spännande vinprovningar är det här hotellet det perfekta valet för er konferens.

0logirum
0Största konferenslokalen rymmer

Konferensanläggning

The Winery Hotel

Anläggningens adress

Rosenborgsgatan 20, 169 74 Solna

Telefon

08 984600

Fler liknande konferensanläggningar

Welcome Hotel

Welcome Hotel

I Barkarby i Järfälla finns konferensanläggningen för företag som söker prisvärda alternativ till mötet! Helt nyrenoverade Welcome Hotel är en mötesplats med grönområden och trädgård, härliga Wärdshuset Lasse Maja Konferens & Fest strax bakom, och områden såsom Kista och Arlanda på bekvämt avstånd.
Nova Park

Nova Park

Nova Park är inte bara känd som en förstklassig konferensanläggning; det är också en plats där service och kundnöjdhet står i rampljuset. De som bokar konferens här vittnar om en oslagbar gästfrihet som gör varje besök unikt och minnesvärt.
Gällöfsta Konferens

Gällöfsta Konferens

I vacker upplandsnatur några kilometer utanför Kungsängen ligger herrgården Gällöfsta. Här förenas anor från 1300-talet med modern mötesmiljö och utvecklade möteskoncept. Den nuvarande mycket välbevarade herrgårdsbyggnaden uppfördes på 1700-talet och inrymmer flera genuina matsalar och sällskapsrum.
Steningevik

Steningevik

Upptäck Steningevik Konferensanläggning, det optimala valet för din nästa konferens nära Stockholm och Arlanda. Utmärkt service, förstklassiga faciliteter och gourmetmat väntar dig i en naturskön miljö. Boka konferens idag och överträffa dina förväntningar!

Konferensutvärdering

Vad tycker andra kunder?

Vi utvärderar alltid våra kunders nöjdhet med konferensanläggningen inom 5 områden. Det gör det enklare för dig att välja.

Konferenslokaler

(/5)

Restaurang & Mat

(/5)

Logi

(/5)

Service & Bemötande

(/5)

Helhetsupplevelse

(/5)

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

vår enkla process

Så här går det till

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Du har visat intresse för anläggningen The Winery Hotel


Vill du att vi förutom att plocka in denna offert presenterar fler liknande anläggningar?

Ja tack! Gärna fler baserat på:

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.seVAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Fyll i formuläret nedan så sammanställer vi inom några timmar kostnadsfritt ett antal offerter från anläggningar som stämmer överens med era specifika önskemål.

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se