Torekov Hotell

Torekov Hotell
Konferens och möten i Torekov

Torekov Hotell är mer än bara ett boende, det är en upplevelse i sig. Det är den plats där konferens möter natur, där mötesrum omges av en dramatisk karg skönhet och där deltagare får en paus från vardagens stress för att hitta inspiration och lugn. Beläget på Bjärehalvön vid Västkusten är Torekov Hotell ett litet, personligt hotell som erbjuder närodlad mat, avkopplande spaupplevelser och den salta luften från Kattegatt. Här ges alla möjligheten att hitta tid och ro att njuta av det bästa som västkusten har att erbjuda.

En konferensoas vid västkusten

För de som söker en konferensupplevelse bortom det vanliga är Torekov den perfekta destinationen. Hit kommer gäster från när och fjärran för att låta sig inspireras av den unika miljön, den salta luften som sveper in från havet och den dramatiska, vackra naturen som omger hotellet. Det är en plats för personliga möten och konferenser i harmonisk miljö där naturen är en lika viktig del av upplevelsen som mötesrummen.

Möten i harmoni med naturen

På Torekov Hotell skapas kreativa möten och givande samtal var som helst. Miljöerna är noggrant utformade för att passa olika behov och processer. Samtal kan uppstå i de traditionella mötesrummen, under en gemensam middag, i den varma poolen eller medan man kopplar av i en skön schäslong. För de som söker något utöver det vanliga finns möjligheten att abonnera på bastuhuset för en brainstorming-session eller att låta den karga naturen utanför inspirera till samtal under en avslappnad promenad.

Mångsidiga konferenslokaler

Torekov Hotell har en rad olika konferenslokaler, var och en med sin egen unika atmosfär. Här finns stora och små rum, lämpliga för grupper på upp till 150 personer, samt mysiga grupprum och andra trivsamma miljöer. Vissa av rummen kan även kombineras för att skapa en större yta, perfekt för evenemang som kräver mer utrymme. Oavsett om man behöver ett stort konferensrum för att bre ut sig eller en mer intim miljö med extra energi, finns det alternativ att välja mellan.

Sammanfattning

Torekov Hotell är en utmärkt plats för konferenser som vill kombinera arbete med avkoppling och natursköna omgivningar. Här ges möjlighet att hitta inspiration i den dramatiska naturen vid västkusten, samtidigt som man njuter av en bekväm och harmonisk konferensmiljö. Det är platsen där möten blir minnesvärda och där deltagarna kan uppleva det allra bästa av Sveriges västkust.

0logirum
0Största konferenslokalen rymmer

Konferensanläggning

Torekov Hotell

Anläggningens adress

Själaviksvägen 2, 269 78 Torekov

Kategori

Telefon

08 984600

Fler liknande konferensanläggningar

Två Skyttlar

Två Skyttlar

Vid Kinna mitt i Västsverige hittar man Två Skyttlar, en fridfull konferensdestination endast 50 minuter från Göteborg, 35 minuter från Landvetter och 30 minuter från Borås. Hotellet är vackert inbäddat i den omgivande skogen, ängarna och sjön – en plats där lugnet i naturen fyller själen med energi. Sedan sin grundande 1986 har Två Skyttlar varit en plats för möten, utveckling, inspiration och njutning, och under hela den tiden har det ägts och drivits av familjen Västerteg. Gästernas välmående är i fokus, och här får man verkligen känslan av att vara hemma.
Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Upptäck Varbergs Stadshotell & Asia Spa – en unik konferensanläggning på Västkusten där sekelskiftesatmosfär möter asiatiska influenser. Njut av lyxigt spa, gourmetmat och moderna konferensmöjligheter i hjärtat av Varberg.
Arken Art Garden Spa

Arken Art Garden Spa

Längst ut på klipporna vid Göteborgs hamn ligger Arken Hotel & Art Garden Spa. Ett unikt konferens- och spahotell där havet, naturen och konsten alltid är närvarande. En mötesplats där stressnivån sjunker samtidigt som välbefinnandet och kreativiteten ökar.
Varbergs Kusthotell

Varbergs Kusthotell

Vid Varbergs Kusthotell vävs havets lugnande toner och horisontens oändlighet samman till en symfoni av salta ögonblick, kulinariska äventyr, hälsofrämjande träning, boende vid havet och avstressande spa-ritualer där havsvattnet är den centrala ingrediensen. Det är en destination där gästerna befinner sig endast 52 steg från det mäktiga havets brus.

Konferensutvärdering

Vad tycker andra kunder?

Vi utvärderar alltid våra kunders nöjdhet med konferensanläggningen inom 5 områden. Det gör det enklare för dig att välja.

Konferenslokaler

(/5)

Restaurang & Mat

(/5)

Logi

(/5)

Service & Bemötande

(/5)

Helhetsupplevelse

(/5)

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

vår enkla process

Så här går det till

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Du har visat intresse för anläggningen Torekov Hotell


Vill du att vi förutom att plocka in denna offert presenterar fler liknande anläggningar?

Ja tack! Gärna fler baserat på:

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.seVAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Fyll i formuläret nedan så sammanställer vi inom några timmar kostnadsfritt ett antal offerter från anläggningar som stämmer överens med era specifika önskemål.

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se