Ellery Beach House

Ellery Beach House
Välkommen till Ellery Beach House – Stockholms enda Beach Resort.

Längst ut på Lidingö, där Elfviks udde möter den förtrollande naturen, finner du Ellery Beach House. Denna pärla av en plats inspireras av 60- och 70-talets anda och förenar en passion för gastronomi, design, musik och konst. I förkärleken till välkomnande och varma miljöer har Ellery Beach House skapat en retreat, en upplevelse, en destination där du får vara den bästa varianten av dig själv. Här på denna förtjusande plats är ambitionen tydlig – varje gäst ska känna sig sedd och välkommen redan från första stund.

Ellery Beach House är så mycket mer än en konferensanläggning. Det är en plats för att inspireras, för att dela geniala idéer med kollegor, och för att finna inre frid. Efter en intensiv dag med tankeverksamhet kan du avnjuta en förstklassig old-fashioned i baren med Östersjöns vågor som bakgrundsmusik. Överallt på Ellery Beach House känns den lekfulla atmosfären, och varje hörn andas kreativitet. Aktivitet är inte en börda här, utan snarare en välsignelse. Därför erbjuds aktiviteter som en ”playground”, löpspår, padel- och boulebanor för att skapa en dynamisk och njutbar miljö.

Konferens i perfekt harmoni

För de som söker en perfekt balans mellan en avslappnad miljö och en professionell arbetsplats är Ellery Beach House den ultimata destinationen. Mötesrummen är utrustade med toppmodern teknologi och snabb internetuppkoppling. Men det är inte bara tekniken som skapar en inspirerande atmosfär – omgivningen med sin natursköna skönhet främjar kreativitet och fokus.

Naturupplevelse nära Stockholm City

Det unika med Ellery Beach House är dess närhet till både naturen och storstadsupplevelsen i Stockholm. En kort bilresa tar dig till Stockholms kulturskatter. Gamla stans medeltida atmosfär, kungliga palats och smala gränder skapar en historisk känsla. På Södermalm tar den moderna trenden över med sitt utbud av butiker och trendiga restauranger.

Sammanfattning

Ellery Beach House är mer än bara en konferensanlägging – det är en sammanflätning av arbete och njutning, natur och kreativitet. Här kan du andas in naturens skönhet och samtidigt ha tillgång till de rika möjligheterna i Stockholm city. En exklusiv plats för avkoppling och produktivitet. Välkommen till Ellery Beach House, där varje ögonblick är en upplevelse och varje besökare är en hedersgäst.

0logirum
0Största konferenslokalen rymmer

Konferensanläggning

Ellery Beach House

Anläggningens adress

Elfviks udde, 181 90 Lidingö

Telefon

08 984600

Fler liknande konferensanläggningar

No results found.

Konferensutvärdering

Vad tycker andra kunder?

Vi utvärderar alltid våra kunders nöjdhet med konferensanläggningen inom 5 områden. Det gör det enklare för dig att välja.

Konferenslokaler

(/5)

Restaurang & Mat

(/5)

Logi

(/5)

Service & Bemötande

(/5)

Helhetsupplevelse

(/5)

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

vår enkla process

Så här går det till

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Du har visat intresse för anläggningen Ellery Beach House


Vill du att vi förutom att plocka in denna offert presenterar fler liknande anläggningar?

Ja tack! Gärna fler baserat på:

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.seVAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Fyll i formuläret nedan så sammanställer vi inom några timmar kostnadsfritt ett antal offerter från anläggningar som stämmer överens med era specifika önskemål.

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se