Villa Aske

Villa Aske
VILLA ASKE – Släpp ut din inre italienare hos Stockholms närmaste palazzo!

Villa Aske ritades av en italiensk arkitekt för över 200 år sedan. Det syns – och det känns! Villa Aske byggdes redan från början för umgänge under njutbara former där mat, dryck och samtal har alltid fått stå i fokus. Villa Aske hyllar sin historia genom att erbjuda allt det ni behöver för en konferens eller event med en italiensk touch, dessutom bara ca 30 minuter från Stockholm och Arlanda. Släpp ut din inre italienare hos Stockholms närmaste palazzo!

En plats för njutning

Villa Aske är inte bara en vanlig konferensanläggning Det är en plats där njutning och välbefinnande står i centrum. Här är det inte bara maten och drycken som spelar en viktig roll, utan även atmosfären och omgivningarna. Den italienska arkitekturen och designen skapar en unik känsla av elegans och lyx.

När du kliver in i Villa Aske möts du av vackra fresker, marmorgolv och höga tak. Det är som att kliva in i en annan tid och en annan värld. Här kan du koppla av och ta det lugnt, oavsett om du är här för en konferens, ett bröllop eller en fest. Det är en plats där du kan släppa loss din inre italienare och njuta av allt som Villa Aske har att erbjuda.

En konferensanläggning utöver det vanliga

Om du letar efter en unik och inspirerande plats att hålla din konferens eller möte på, behöver du inte leta längre. Villa Aske erbjuder allt du behöver för en lyckad och produktiv konferens. Här finns moderna möteslokaler utrustade med den senaste tekniken, bekväma sittplatser och en avkopplande atmosfär.

Men det är inte bara lokalerna som gör Villa Aske till en perfekt plats för en konferens. Här kan du också njuta av god mat och dryck under pauserna. Maten som serveras på Villa Aske har en tydlig italiensk inspiration, men den tillagas med svenska råvaror av allra högsta kvalitet. Menyn är noga anpassad efter årstiderna, och likt den italienska matkulturen sätts rena och äkta smaker i förgrunden. En solmogen tomat, en mild skum av parmesan eller en innovativ tolkning av blåbär. Vid Villa Aske är måltiden, precis som i Italien, mycket mer än enbart mat – här handlar det inte om att äta för att överleva, utan om att leva för att äta.

En festlokal för alla tillfällen

Förutom att vara en fantastisk plats för konferenser och möten, är Villa Aske också en perfekt plats för fester och evenemang. Oavsett om det är ett bröllop, en födelsedagsfest eller en företagsfest, kan Villa Aske skapa en minnesvärd upplevelse för dig och dina gäster.

Här kan du dansa under stjärnorna på den vackra terrassen, njuta av god mat och dryck i den eleganta matsalen eller koppla av i den charmiga trädgården. Villa Aske har allt du behöver för att skapa en fest som kommer att bli omtalad.

En plats att minnas

Villa Aske är inte bara en plats att hålla konferenser och fester på. Det är en plats där minnen skapas och där du kan släppa ut din inre italienare. Oavsett om du är här för jobb eller nöje, kommer du att känna dig som en del av något speciellt.

Så varför inte boka Villa Aske för ditt nästa evenemang? Du kommer inte att ångra dig. Här kan du släppa ut din inre italienare och njuta av allt som Villa Aske har att erbjuda. Ta chansen att skapa minnen som varar för livet.

0logirum
0Största konferenslokalen rymmer

Konferensanläggning

Villa Aske

Anläggningens adress

Aske allé 2, 197 92 Bro

Telefon

08 984600

Fler liknande konferensanläggningar

The Winery Hotel

The Winery Hotel

Att mötas på The Winery Hotel är en upplevelse. Här erbjuds bekväma lokaler med den senaste teknologin i kombination med inspirerande vinaktiviteter som gör susen för teamet.The Winery Hotel är ett paradis för vinälskare!
Gällöfsta Konferens

Gällöfsta Konferens

I vacker upplandsnatur några kilometer utanför Kungsängen ligger herrgården Gällöfsta. Här förenas anor från 1300-talet med modern mötesmiljö och utvecklade möteskoncept. Den nuvarande mycket välbevarade herrgårdsbyggnaden uppfördes på 1700-talet och inrymmer flera genuina matsalar och sällskapsrum.
Nova Park

Nova Park

Nova Park är inte bara känd som en förstklassig konferensanläggning; det är också en plats där service och kundnöjdhet står i rampljuset. De som bokar konferens här vittnar om en oslagbar gästfrihet som gör varje besök unikt och minnesvärt.
Clarion Hotel Arlanda Airport

Clarion Hotel Arlanda Airport

Clarion Hotel Arlanda Airport: En förstklassig konferensanläggning vid Stockholm Arlanda, kombinerar modern design med toppmoderna mötesfaciliteter. Utforska kultur, hållbarhet och oslagbara utsikter nära Stockholm.

Konferensutvärdering

Vad tycker andra kunder?

Vi utvärderar alltid våra kunders nöjdhet med konferensanläggningen inom 5 områden. Det gör det enklare för dig att välja.

Konferenslokaler

(/5)

Restaurang & Mat

(/5)

Logi

(/5)

Service & Bemötande

(/5)

Helhetsupplevelse

(/5)

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

vår enkla process

Så här går det till

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Du har visat intresse för anläggningen Villa Aske


Vill du att vi förutom att plocka in denna offert presenterar fler liknande anläggningar?

Ja tack! Gärna fler baserat på:

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.seVAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Fyll i formuläret nedan så sammanställer vi inom några timmar kostnadsfritt ett antal offerter från anläggningar som stämmer överens med era specifika önskemål.

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se