Villa Lovik

Villa Lovik
MÖTEN OCH WEEKENDS MED ITALIENSKA INFLUENSER VID HAVET

På Villa Lovik får ni tid att mötas, umgås, prata och varva ner. Ett stenkast från Stockholms city hittar ni en lugn oas för kreativa möten i vackra miljöer med havet utanför fönstret. Här finns nyrenoverade möteslokaler och hotellrum. På Villa Lovik serveras god mat med hög kvalité och i den trevliga loungen finns möjlighet för samtal samtidigt som ni njuter av den storslagna utsikten.

Konferenslokaler

Villa Lovik har nyrenoverade möteslokaler och mycket bekväma hotellrum. Här kan man verkligen varva ner och njuta av lugnet och skönheten i den omgivande naturen samtidigt som man får tillgång till moderna faciliteter och service av hög kvalitet.

Aktiviteter

För de som är intresserade av aktiviteter finns det många olika typer av aktiviteter att välja mellan för grupper. Villa Lovik erbjuder allt från konferensaktiviteter till teambuilding-aktiviteter och naturupplevelser. På denna vackra plats på Lidingö kan man utforska den natursköna omgivningen och ta del av allt den har att erbjuda.

Miljön

Natursköna Villa Lovik ger dig en känsla av skärgård endast 15 minuter från Stockholms City. Villa Lovik är vackert beläget på Lidingös norra udde omslutet av vatten och vacker natur som inger harmoni och lugn. Vill ni anlända med båt kan ni lägga till vid Villa Loviks egna brygga, från centrala Stockholm tar resan ca 45 minuter.

Sammanfattning

Välkommen att mötas på Villa Lovik och låt konferensen vara avkoppling från morgon till kväll. Njut av utsikten över den glittrande fjärden och låt samtalen fortsätta från mötesrummet vidare till den underbara bastun, från poolkanten utomhus eller från en skön vilstol framför brasan.

0logirum
0Största konferenslokalen rymmer

Konferensanläggning

Villa Lovik

Anläggningens adress

Loviksvägen 1, 181 90 Lidingö

Telefon

08 984600

Fler liknande konferensanläggningar

Grand Hotel Saltsjöbaden

Grand Hotel Saltsjöbaden

Grand Hotel Saltsjöbaden är en enastående plats där historia, elegans och modern komfort smälter samman. Beläget vid Stockholms skärgård, är detta hotell en drömdestination för alla som söker en unik plats för möten, konferenser eller evenemang i en inspirerande miljö.
Siggesta Gård

Siggesta Gård

Välkommen till en modern konferensgård på Värmdö för exklusiva möten med högre krav. Hos oss kan du förutom högklassiga lokaler och bästa service också få hjälp med att planera ditt möte och fylla dagen med innehåll som ger största vinning för dig som kund.
Ellery Beach House

Ellery Beach House

Längst ut på Lidingö vid Elfviks udde hittar du oss. Vi inspireras av 60- och 70-talet och brinner för mat, design, musik och konst. Vår förkärlek för ombonade, varma miljöer gör Ellery Beach House till en reatret, en upplevelse, en destination där du får vara den bästa varianten av dig själv. Vår ambition är att du som kommer till oss känner dig sedd från första stund.
Hotel J

Hotel J

Här kommer du och dina kollegor att finna den inspiration och arbetsro ni söker. Varför inte passa på att ha ett kreativt möte i vår grönskande trädgård, vår varma bastu, på bryggan eller i de sköna fåtöljerna i en av våra lounger.

Konferensutvärdering

Vad tycker andra kunder?

Vi utvärderar alltid våra kunders nöjdhet med konferensanläggningen inom 5 områden. Det gör det enklare för dig att välja.

Konferenslokaler

(/5)

Restaurang & Mat

(/5)

Logi

(/5)

Service & Bemötande

(/5)

Helhetsupplevelse

(/5)

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

vår enkla process

Så här går det till

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Du har visat intresse för anläggningen Villa Lovik


Vill du att vi förutom att plocka in denna offert presenterar fler liknande anläggningar?

Ja tack! Gärna fler baserat på:

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.seVAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Fyll i formuläret nedan så sammanställer vi inom några timmar kostnadsfritt ett antal offerter från anläggningar som stämmer överens med era specifika önskemål.

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se