Welcome Hotel

Welcome Hotel
Welcome Hotel i Barkarby – prisvärd konferensanläggning i lugna Järfälla!

Welcome Hotell och Wärdshuset Lasse Maja Konferens & Fest är en två-i-en-anläggning som kombinerar bekvämt boende med moderna konferensfaciliteter, allt i natursköna omgivningar nära Stockholm. Denna charmiga anläggning är perfekt för företag som söker en lugn och avkopplande atmosfär, samtidigt som de har enkel tillgång till storstadens puls.

I anslutning till hotellet ligger Wärdshuset Lasse Maja Konferens & Fest, en unik konferensanläggning som erbjuder moderna mötesrum och evenemangsytor för alla typer av affärsevenemang. Oavsett om det är en mindre arbetsgrupp eller en större konferens, har anläggningen flexibla utrymmen och professionell personal för att kunna anpassa sig efter behoven hos varje företag. Här kan man både ha det lilla mötet i en intim miljö och stora kreativa workshops i en rymlig och inspirerande lokal.

En av de största fördelarna med att bo på Welcome Hotell och Wärdshuset Lasse Maja Konferens & Fest är det breda utbudet av bekvämligheter som erbjuds. Hotellet har en restaurang som serverar läckra rätter till frukost, lunch och middag, samt en mysig bar där gästerna kan koppla av med en drink efter en hektisk dag. Det finns även en Relaxavdelning där gästerna kan njuta av en avkopplande stund i bastun eller bada i inomhuspoolen.

Summerat är Welcome Hotell och Wärdshuset Lasse Maja Konferens & Fest en idealisk plats för att bo och arrangera möten och evenemang. Det bekväma boendet, moderna konferensfaciliteter och närheten till Stockholm skapar en perfekt kombination för alla typer av resenärer. Oavsett om du besöker för affärer eller nöje kan du vara säker på att du kommer att bli väl omhändertagen på denna charmiga och professionella anläggning.

0logirum
0Största konferenslokalen rymmer

Konferensanläggning

Welcome Hotel

Anläggningens adress

Notarievägen 5, 17579 Järfälla

Telefon

08 984600

Fler liknande konferensanläggningar

Runö Möten & Events 

Runö Möten & Events 

Upptäck Runö Möten & Events i södra Roslagen: en unik konferensanläggning nära Stockholm med moderna konferenslokaler, naturskön miljö, och KRAV-certifierad matupplevelse
Näsby slott

Näsby slott

Näsby Slott ligger vackert intill Näsbyviken i Täby bara 15 minuter från Stockholm City. Det är inte för intet Näsby kallas för festernas slott. Här har det anordnats otaliga fester, möten och bröllop genom åren. Det glada 20-talet sitter fortfarande kvar i väggarna.
Aronsborgs Konferenshotell

Aronsborgs Konferenshotell

Aronsborgs Konferenshotell är en renodlad mötes- och konferensanläggning, vackert belägen vid Mälarens strand i Bålsta. På mindre än en timme når du oss från Stockholm, Uppsala och Arlanda flygplats. Med 390 sängplatser och 22 konferenslokaler – den största med kapacitet på upp till 475 personer
Hotell Kristina

Hotell Kristina

Hotell Kristina: Din optimala konferensanläggning i Sigtuna, Norra Stockholm. Perfekt beläget 15 minuter från Arlanda med nära anslutning till både Stockholm och Uppsala. Inspirerande möteslokaler, hållbarhet i fokus, och en mängd aktiviteter för en minnesvärd vistelse

Konferensutvärdering

Vad tycker andra kunder?

Vi utvärderar alltid våra kunders nöjdhet med konferensanläggningen inom 5 områden. Det gör det enklare för dig att välja.

Konferenslokaler

(/5)

Restaurang & Mat

(/5)

Logi

(/5)

Service & Bemötande

(/5)

Helhetsupplevelse

(/5)

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

vår enkla process

Så här går det till

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Du har visat intresse för anläggningen Welcome Hotel


Vill du att vi förutom att plocka in denna offert presenterar fler liknande anläggningar?

Ja tack! Gärna fler baserat på:

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.seVAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Fyll i formuläret nedan så sammanställer vi inom några timmar kostnadsfritt ett antal offerter från anläggningar som stämmer överens med era specifika önskemål.

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se