7A Strandvägen

7A Strandvägen
Konferens- och eventlokaler på Stockholm citys paradgata

7A Strandvägen är en oöverträffad konferensanläggning som är förtrollande belägen längs Strandvägen, en av Stockholms mest prestigefyllda och pittoreska adresser. Det här är en plats där möteslokaler omvandlas till inspirerande mötesplatser, och där modern elegans möter förstklassig service. Med utsikt över Stockholms ström och omgiven av historiska och kulturella skatter, är 7A Strandvägen det ultimata valet för företag och organisationer som söker det bästa inom konferens- och mötesmiljöer.

Strategiskt beläget vid Strandvägen

7A Strandvägen har en förstklassig plats vid Strandvägen, vilket ger gästerna en unik och bekväm tillgänglighet. Med närhet till Stockholms centrum och stadens viktigaste kommunikationsnav blir det enkelt för deltagarna att nå anläggningen oavsett var de kommer ifrån. Dessutom ger det pittoreska läget längs Stockholms vatten en känsla av exklusivitet och avkoppling som är svår att matcha.

Eleganta och Anpassningsbara Möteslokaler

Det som verkligen sätter 7A Strandvägen isär är dess spektakulära möteslokaler. Här hittar du en variation av eleganta och flexibla rum som är utformade för att möta en mängd olika behov. Oavsett om du planerar en intim arbetsgruppsession eller en storskalig konferens, kan du räkna med att hitta det perfekta mötesrummet. Varje möteslokal är smakfullt inredd och utrustad med den senaste tekniken för att säkerställa att dina möten och presentationer går smidigt.

Service av Högsta Kvalitet

7A Strandvägen har en oöverträffad service som är utformad för att överträffa dina förväntningar. Det dedikerade teamet är tillgängligt för att hjälpa till med allt från att planera och organisera ditt evenemang till att se till att varje detalj är ordnad på bästa sätt. De är stolta över att erbjuda professionell och personlig service som garanterar att ditt evenemang blir en framgång.

Historia och kultur runtomkring

Strandvägen är känt för sin historiska betydelse och sina många kulturella skatter. Att hålla en konferens på 7A Strandvägen ger dig och dina deltagare möjlighet att utforska omgivningen och ta del av allt som detta område har att erbjuda. Promenera längs vattnet, besök museer och konstgallerier eller njut av Stockholms pulserande nattliv – det finns alltid något att göra i närheten.

Sammanfattning

7A Strandvägen är en plats där modern elegans och förstklassig service möter Stockholms skönhet och kultur. Med sin exklusiva plats, eleganta möteslokaler, tekniskt avancerad utrustning, dedikerad service och kulinariska upplevelser är det en destination som tillfredsställer alla krav för framgångsrika möten och evenemang. Oavsett om du planerar en konferens, en workshop eller ett företagsevenemang, är 7A Strandvägen en utmärkt plats för att göra det minnesvärt och inspirerande. Boka din nästa konferens eller evenemang här och låt 7A Strandvägen skapa en oförglömlig upplevelse för dig och dina deltagare.

0logirum
0Största konferenslokalen rymmer

Konferensanläggning

7A Strandvägen

Anläggningens adress

Strandvägen 7A 114 56 Stockholm

Telefon

08 984600

Fler liknande konferensanläggningar

Nobis Hotel

Nobis Hotel

Här checkar du in för att ta del av samtida lyx – en avspänd, klassisk och elegant upplevelse i hjärtat av Stockholm. Ät lunch i bistron, njut av vår magnifika lounge, beställ en utsökt drink i vackra Guldbaren och besök vår populära restaurang NOI.
Freys Hotel

Freys Hotel

Här finns nio unika konferenslokaler som erbjuder flexibla möjligehter för ett lyckat möte, event eller arrangemang och 127 personligt designade hotellrum. Alla hotellrum och mötesrum är inredda i varma färger och med många rara detaljer, inget rum är det andra likt. Här kan man även boka hela konferensvåningen för arrangemang i exklusiv avskildhet för upp till 150 personer.
Freys Hotel Lilla Rådmannen

Freys Hotel Lilla Rådmannen

Hotel Lilla Rådmannen är ett familjeägt hotell med personlig atmosfär. Här finns åtta flexibla konferenslokaler som erbjuder fina mötesmöjligheter oavsett om man är två eller 40 personer. I lokalen Stillhet finns möjlighet att ladda energi i form av ljusterapi lampor, detta ingår för samtliga konferensgäster. Hotellet har även en takterrass för avkoppling.
Hotel Skeppsholmen

Hotel Skeppsholmen

På Hotel Skeppsholmen och grannliggande Skridskopaviljongen erbjuder vi festvåningar, mindre matsalar och mötesrum för upp till 150 gäster för såväl inspirerande möten som företagsmiddagar och privata partyn. Vi kombinerar historiska miljöer med anor från 1600-talet med modern svensk design, ett helsvenskt koncept för mat och dryck och ett oslagbart läge på lummiga Skeppsholmen mitt i city.

Konferensutvärdering

Vad tycker andra kunder?

Vi utvärderar alltid våra kunders nöjdhet med konferensanläggningen inom 5 områden. Det gör det enklare för dig att välja.

Konferenslokaler

(/5)

Restaurang & Mat

(/5)

Logi

(/5)

Service & Bemötande

(/5)

Helhetsupplevelse

(/5)

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

vår enkla process

Så här går det till

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Du har visat intresse för anläggningen 7A Strandvägen


Vill du att vi förutom att plocka in denna offert presenterar fler liknande anläggningar?

Ja tack! Gärna fler baserat på:

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.seVAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Fyll i formuläret nedan så sammanställer vi inom några timmar kostnadsfritt ett antal offerter från anläggningar som stämmer överens med era specifika önskemål.

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se