Balingsholm

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

Balingsholm
Herrgård för nära möten

Ditt resultat påverkas av var du befinner dig! Endast 16 km från Stockholm City hittar du Balingsholm Herrgård, belägen i den natursköna omgivningen i Huddinge. Här erbjuds en enastående plats för konferenser och möten. Med skog och sjö inpå knuten men ändå närheten till Storstaden är detta en idealisk plats för företag och grupper som söker en naturnära konferensanläggning i närheten av Stockholm. På Balingsholm kan du bryta loss från vardagen och njuta av en avskild och kreativ miljö där produktivitet och kreativitet kan blomstra.

Konferens

De vackra konferenslokalerna på Balingsholm ger en fantastisk utsikt över naturen och sjön Trehörningen. Denna naturnära atmosfär ger en perfekt plats för att hålla inspirerande möten och konferenser. Här kan du andas in frisk luft och njuta av den avkopplande känslan av naturen runt omkring dig medan du arbetar. Det är en plats där du kan koppla av och låta kreativiteten flöda samtidigt som du har tillgång till moderna bekvämligheter och tjänster som är nödvändiga för framgångsrika evenemang.

Mat & Dryck

Herrgårdsköket serverar en omväxlande och förstklassig mat med säsongsbaserade råvaror. Våra kockar skapar gärna menyer med såväl svenska klassiska rätter som med måltider från andra kontinenter. Hållbart och lagat med kärlek från grunden.

Läget

En av de fördelar som Balingsholm Herrgård har är dess utmärkta läge och tillgänglighet. Oavsett om du reser med bil eller kollektivtrafik är det enkelt att ta sig hit. Pendeltåg till Huddinge centrum och fjärrtåg till Flemingsberg gör det smidigt att nå Balingsholm. Detta gör det till en praktisk plats för både privatpersoner och företag som vill organisera konferenser och möten i en naturskön omgivning.

Historia

Historien om Balingsholm Herrgård sträcker sig tillbaka till år 1906 när den uppfördes som privatbostad. Senare förvärvades den av hovförvaltningen och användes som bostad för prins Erik, den yngste sonen till kung Gustaf V. Under åren har herrgården ändrat ägare och användningsområden, och den har nu utvecklats till den charmiga och karakteristiska plats som den är idag.

Sammanfattning

Så om du letar efter en konferensanläggning som erbjuder en naturnära och avkopplande miljö, är Balingsholm Herrgård definitivt värt att överväga. Boka din konferens här och upplev den unika atmosfären och den vackra omgivningen som Balingsholm har att erbjuda. Låt din grupp trivas och skapa minnen som varar en livstid på denna enastående plats i Huddinge, Stockholm.

0logirum
0Största konferenslokalen rymmer

Konferensanläggning

Balingsholm

Anläggningens adress

Balingsnäsvägen 27, 141 91 Huddinge

Telefon

08 984600

Fler liknande konferensanläggningar

Nynäs Havsbad

Nynäs Havsbad

Nynäs Havsbad, beläget vid den glittrande horisonten av havet, är inte bara en plats för avkoppling och kulinariska njutningar, utan även en framstående konferensanläggning endast 35 minuter från Stockholm. Dess unika läge på klipporna, med utsikt över det öppna havet, erbjuder en ojämförlig atmosfär som förvandlar varje konferens till en oförglömlig upplevelse.
Bommersvik Hotell & Konferens

Bommersvik Hotell & Konferens

Bommersvik Hotell & Konferens är mycket mer än bara en konferensanläggning. Det är en plats där mötet mellan människor står i centrum, och där hållbarhet är en självklar del av verksamheten. Beläget inom bekvämt avstånd från Stockholm, erbjuder Bommersvik en unik och inspirerande miljö för konferenser och möten.
Smådalarö Gård Hotell & Spa

Smådalarö Gård Hotell & Spa

Ett av Sveriges största spahotell i Stockholms skärgård. En unik och naturnära destination med kurerade upplevelser för alla sinnen. Spa, aktiviteter, närodlad mat och personlig service.
Körunda Hotell & Konferens

Körunda Hotell & Konferens

Aktiva & hållbara möten mitt i naturen. Hos oss hittar ni en flexibel konferensanläggning söder om Stockholm med allt i samma hus. Utanför dörren omges ni av vacker naturskön miljö och sjön Muskan precis bredvid. Här finns alla möjligheter att röra på sig efter en lång konferensdag.

Konferensutvärdering

Vad tycker andra kunder?

Vi utvärderar alltid våra kunders nöjdhet med konferensanläggningen inom 5 områden. Det gör det enklare för dig att välja.

Konferenslokaler

(/5)

Restaurang & Mat

(/5)

Logi

(/5)

Service & Bemötande

(/5)

Helhetsupplevelse

(/5)

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

vår enkla process

Så här går det till

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Du har visat intresse för anläggningen Balingsholm


Vill du att vi förutom att plocka in denna offert presenterar fler liknande anläggningar?

Ja tack! Gärna fler baserat på:

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Fyll i formuläret nedan så sammanställer vi inom några timmar kostnadsfritt ett antal offerter från anläggningar som stämmer överens med era specifika önskemål.

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se