Grand Hotel Mölle

Grand Hotel Mölle
En spännande konferensupplevelse: Mat, Äventyr och Skånsk charm

Grand Hotel Mölle, känt för sin personliga atmosfär och vackra läge på Kullahalvön, erbjuder konferensgäster en oförglömlig upplevelse. För dem som söker en konferens i Skåne med en kombination av kulinariska njutningar och spännande äventyr, är detta det perfekta valet.

Gastronomiska höjdpunkter på Kullahalvön

Kullahalvön är känt som gastronomins epicentrum, och Grand Hotel Mölle lever verkligen upp till detta rykte. Med närhet till några av Sveriges mest hyllade matproducenter och restauranger blir konferensgästerna garanterat förtjusta i den gastronomiska resan. De säsongsbaserade menyerna, inspirerade av kockarnas kulinariska äventyr, sätter smaklökarna i fokus. Grand Hotel Mölle tar stolt hand om sina egna grönsaker, odlade i det egna växthuset i Brunnby, vilket ger en extra dimension till matupplevelsen. Följ gärna med på den kulinariska resan genom att besöka @grandgreenhousemolle på Instagram.

Aktiviteter som tar konferensen till nya höjder

Grand Hotel Mölle ser sig själva som en trampolin som skjuter iväg sina gäster till nya höjder. Med samarbetet med Kullabergsguiderna blir konferensupplevelsen komplett med spännande aktiviteter. Från tumlarsafari och klättring till cykling och vandring, möjligheterna är oändliga. Kullabergsguiderna, med över 30 års erfarenhet och erkända som Årets Ekoturism-företag i Sverige 2018, erbjuder unika och minnesvärda äventyr. Varje konferensgrupp är unik, och möjligheterna att skapa minnen för livet är oändliga.

Grand Hotel Mölle strävar inte bara efter att vara en plats för affärer utan även en plats där gästerna kan fördjupa sina sinnen och skapa minnen utöver det vanliga. Utöver de spännande äventyren med Kullabergsguiderna finns det möjlighet att delta i olika dryckesprovningar och smakupplevelser som sätter pricken över i:et.

Dryckesprovningar med Sommelier Per Dahlberg

Gästerna kan njuta av unika dryckesprovningar ledda av hotellets egen sommelier, Per Dahlberg. Per, som också tillhör hotellets ägafamilj, tar gästerna med på en resa genom olika smaker och dofter. Med fokus på lokala viner och andra drycker skapar han en unik upplevelse som kompletterar den gastronomiska resan på hotellet. Det är en möjlighet att fördjupa kunskapen om drycker och samtidigt njuta av trevligt sällskap.

Chokladprovningar med Höganäs Choklad

För dem med en söt tand erbjuds chokladprovningar med Höganäs Choklad. Gästerna får uppleva konsten att kombinera fin choklad med olika smaker och lär sig mer om tillverkningsprocessen bakom varje delikat pralin. Det är en fest för smaklökarna som ger en extra dimension till konferensupplevelsen.

Vingårsbesök på Kullbergsvingård eller Arildsvingård

Vidare erbjuder Grand Hotel Mölle möjligheten att besöka Kullbergsvingård eller Arildsvingård, två av Sveriges största och kanske bästa vingårdar. Gästerna får utforska konsten bakom vinodling, lära sig om vinframställning och avsluta besöket med att smaka på några av de bästa vinerna som Skåne har att erbjuda. Det är en perfekt aktivitet för vinälskare och de som vill fördjupa sig i den lokala kulturen.

Konferens med vy över Öresund och Kullaberg

Maten serveras i de tre charmiga matsalarna en trappa upp, vilka erbjuder en magisk utsikt över Öresund och Kullaberg. Denna pittoreska inramning skapar den perfekta miljön för företagsmöten och konferenser. Grand Hotel Mölle är inte bara en plats för affärer utan även för att skapa starka band och minnesvärda stunder.

Sammanfattning

Sammanfattningsvis, på Grand Hotel Mölle handlar det inte bara om att skapa affärskonferenser utan även om att erbjuda en helhetsupplevelse. Oavsett om det är äventyr på Kullaberg, en kulinarisk resa, eller fördjupning i drycker och smaker, är Grand Hotel Mölle platsen där varje ögonblick räknas och varje konferens blir till en minnesvärd resa.

0logirum
0Största konferenslokalen rymmer

Konferensanläggning

Grand Hotel Mölle

Anläggningens adress

Bökebolsvägen 11, 263 77 Mölle

Kategori

Telefon

08 984600

Fler liknande konferensanläggningar

Hotell Mossbylund

Hotell Mossbylund

Hotell Mossbylund – ett havsnära spahotell där det familjära, det lokala och det gemytliga står i fokus – oavsett om ni vill koppla av i vårt sköna spa, koppla på med träning eller koppla upp i våra moderna konferenssalar. Med bara 40 minuter till Malmö och Lund och 15 minuter till Ystad är vi nära, men ändå långt från vardagen.
Eatery Lund

Eatery Lund

Utforska Eatery Lund, din ultimata konferensdestination nära Ideon Science Park i Lund, Skåne. Med moderna och prisvärda konferensrum samt utsökt mat från den intilliggande restaurangen, erbjuder Eatery Lund en helhetsupplevelse för möten och evenemang. Välj bland nio ljusa och nyrenoverade mötesrum, var och ett uppkallat efter kända profiler från trakten. Boka nu för en inspirerande dagkonferens där varje detalj är noggrant planerad för att överträffa dina förväntningar.
Bjärsjölagård

Bjärsjölagård

Bjärsjölagårds Slott är den perfekta platsen för möten och rekreation för såväl det mindre som större sällskapet. Kombinera arbete och avkoppling i historisk miljö med den skånska naturen inpå knuten.
MJ’S

MJ’S

En konferens eller ett möte på MJ's är alltid något annat. Oh boy, vi har de mest fantastiska, inspirerande och roliga mötesrummen med den senaste tekniken som väntar på dig, och när vi säger roligt menar vi bokstavligen roligt, men MJ's är så mycket mer.

Konferensutvärdering

Vad tycker andra kunder?

Vi utvärderar alltid våra kunders nöjdhet med konferensanläggningen inom 5 områden. Det gör det enklare för dig att välja.

Konferenslokaler

(/5)

Restaurang & Mat

(/5)

Logi

(/5)

Service & Bemötande

(/5)

Helhetsupplevelse

(/5)

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

vår enkla process

Så här går det till

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Du har visat intresse för anläggningen Grand Hotel Mölle


Vill du att vi förutom att plocka in denna offert presenterar fler liknande anläggningar?

Ja tack! Gärna fler baserat på:

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.seVAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Fyll i formuläret nedan så sammanställer vi inom några timmar kostnadsfritt ett antal offerter från anläggningar som stämmer överens med era specifika önskemål.

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se