Gällöfsta Konferens

Gällöfsta Konferens
Naturliga möten på Gällöfsta Konferens Kungsängen!

Gällöfsta Konferens är en förtrollande herrgård belägen i den idylliska omgivningen av Kungsängen, endast en kort bit från Stockholms pulserande stadsliv. Med anor som sträcker sig tillbaka till 1300-talet är denna unika konferensanläggning inte bara en historisk skatt, utan också en modern mötesmiljö som erbjuder allt du behöver för att dina möten och evenemang ska bli framgångsrika och minnesvärda.

Konferens

Konferenser på Gällöfsta Konferens & Herrgård är enastående, då de äger rum i en fascinerande blandning av historisk charm och modern elegans. Den vackra herrgården har varsamt restaurerats för att bevara dess historiska karaktär samtidigt som den erbjuder bekvämligheter och tekniska lösningar i världsklass. Detta ger en unik atmosfär där du och dina deltagare kan låta kreativiteten flöda och låta idéerna blomstra.

Konferenslokaler

Gällöfsta Konferens stoltserar med ett imponerande urval av konferenslokaler som är välutrustade och anpassningsbara för att möta alla dina behov. Oavsett om du planerar ett mindre möte, en stor konferens eller ett inspirerande evenemang, kan vi erbjuda lämpliga rum och lösningar som matchar dina specifika krav. Våra konferenslokaler har modern teknik, flexibel möblering och det senaste inom ljud- och ljussystem för att säkerställa att din upplevelse blir så smidig och professionell som möjligt.

Miljön

Det som gör Gällöfsta Konferens extra speciellt är herrgårdens rika historia som sträcker sig tillbaka till 1300-talet. Denna anrika byggnad har genom åren fungerat som en plats för viktiga möten, kungliga festligheter och framstående samkväm. Den historiska atmosfären ger en magisk touch till dina möten och evenemang och ger deltagarna en känsla av att vara en del av något unikt och betydelsefullt.

Vår konferensanläggning är mer än bara en historisk plats – den är också utformad för att ge den perfekta moderna mötesmiljön. Här kan du och dina deltagare njuta av en avkopplande och produktiv atmosfär omgiven av grönska och lugn. Vår vackra trädgård erbjuder en perfekt plats för pauser och nätverkande, där du kan koppla av och ta in den natursköna omgivningen.

Rummen

Gällöfsta Konferens erbjuder också logirum av högsta kvalitet för att säkerställa att dina gäster har en bekväm och trevlig vistelse. Våra logirum är smakfullt inredda med omsorg och uppmärksamhet på detaljer. Här kan du och dina gäster känna er som hemma och njuta av en lugn och avkopplande atmosfär efter en lång dag av möten och arbete.

Maten

När det gäller mat och dryck kan du förvänta dig en kulinarisk upplevelse utöver det vanliga på Gällöfsta Konferens. Vår professionella och kreativa köksmästare tar stolthet i att erbjuda enastående maträtter som tillagas med färska och lokala råvaror. Oavsett om det är en utsökt affärslunch, en stämningsfull middag eller en avslappnad brunch, kommer vårt kök att överträffa dina förväntningar och lämna en smakrik och oförglömlig upplevelse.

Läget

Gällöfsta Konferens läge i närheten av Stockholm gör det också till en bekväm destination för deltagare som kommer från olika delar av Sverige eller utomlands. Med goda kommunikationsmöjligheter och närhet till flygplatser och tågstationer blir det lätt att nå oss.

Sammanfattning

Sammanfattningsvis är Gällöfsta Konferens en enastående plats som förenar historisk charm med moderna faciliteter. Med en bred variation av konferenslokaler, möjligheten att bo i vackra logirum, en idyllisk herrgård, närhet till Stockholm och enastående mat, är vi redo att ge dig den ultimata mötesupplevelsen. Välkommen till Gällöfsta Konferens där vi strävar efter att överträffa dina förväntningar och ge dig en minnesvärd och framgångsrik konferensvistelse.

0logirum
0Största konferenslokalen rymmer

Konferensanläggning

Gällöfsta Konferens

Anläggningens adress

Gällöfsta Konferens, 19692 Kungsängen

Telefon

08 984600

Fler liknande konferensanläggningar

Thoresta Herrgård

Thoresta Herrgård

Thoresta Herrgård i Stockholm, en avskild pärla där herrgårdstradition möter passion för mat, gästfrihet och konferenser. Det är det perfekta valet för dem som söker en professionell konferensanläggning nära Stockholm med en touch av lyx. Upplev en gastronomisk resa med fokus på ekologiskt och närodlat, moderna konferenslokaler och avkoppling i spabadet och bastun. Besökare välkomnas till en värld av professionell gästfrihet och avskild lyx i herrgårdsmiljö.
Friibergh Herrgård

Friibergh Herrgård

När du åker till Friibergs Herrgård händer det något. Du kommer fram och tar det första andetaget och känner hur axlarna sjunker ner. Du tittar ut över Mälaren, tystnaden slår emot dig och lugnet infinner sig. Söker du lugn och ro finns det här, söker du något annat finner du det också.
Bergendal

Bergendal

Vid Edsvikens strand, bara 20 minuter från Stockholm och Arlanda, finns en avskild plats för konferenser och fest. Här gömmer sig Bergendal. En mötesplats som fått växa med naturens nivåskillnader och former, vilket på ett naturligt sätt kunnat ge den vita herrgårdsmiljön sällskap av modern arkitektur.

Konferensutvärdering

Vad tycker andra kunder?

Vi utvärderar alltid våra kunders nöjdhet med konferensanläggningen inom 5 områden. Det gör det enklare för dig att välja.

Konferenslokaler

(/5)

Restaurang & Mat

(/5)

Logi

(/5)

Service & Bemötande

(/5)

Helhetsupplevelse

(/5)

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

vår enkla process

Så här går det till

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Du har visat intresse för anläggningen Gällöfsta Konferens


Vill du att vi förutom att plocka in denna offert presenterar fler liknande anläggningar?

Ja tack! Gärna fler baserat på:

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.seVAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Fyll i formuläret nedan så sammanställer vi inom några timmar kostnadsfritt ett antal offerter från anläggningar som stämmer överens med era specifika önskemål.

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se