Steningevik

Steningevik
Steningevik konferensanläggning – En vacker oas med allt du behöver

När det kommer till att boka en konferens, är det viktigt att välja en plats som inte bara uppfyller de grundläggande kraven, utan som också strävar efter att överträffa förväntningar. Steningevik konferensanläggning är en sådan plats. Belägen i en naturskön oas nära Mälarens vatten, är denna konferensanläggning idealisk för företag som letar efter en plats för möten och konferenser nära Stockholm och Arlanda.

Service

Steningevik tar service till nästa nivå. De är proffs på möten, konferenser och, framför allt, kundservice. Detta är anläggningen där man kan lämna över allt ansvar för sin konferens och fokusera helt och hållet på mötets innehåll. Med en bekväm resväg från såväl Stockholm som Arlanda, gör det Steningevik till ett smidigt val för både nationella och internationella deltagare.

Konferenslokaler

Anläggningen är utrustad med all teknik man kan tänkas behöva för en lyckad konferens, inklusive snabbt och säkert WiFi. Den förstklassiga servicen sträcker sig också till boende; med rymliga rum och sköna sängar som garanterar en god natts sömn, en nödvändighet för ett produktivt möte.

Restaurang

En av Steningeviks stora stoltheter är deras restaurang. Köket, som håller mycket hög standard, bjuder på menyer i världsklass. Teamet i kök och matsal har som ambition att skapa en matupplevelse som ger minnen för livet, kompletterat med drycker som servispersonalen noggrant väljer för att komplettera måltiden.

Miljön

För de som söker en konferensanläggning nära Arlanda och Stockholm, är resan till Steningevik snabb och smidig. Endast 8 minuter från Arlanda och 25 minuter från Stockholm eller Uppsala gör det enkelt för deltagare att ta sig till och från anläggningen. Det är lätt att förstå varför Steningevik blivit ett populärt val för de som vill boka konferens i en lantlig men ändå central miljö.

Aktiviteter

Men det är inte bara den enastående servicen och den vackra omgivningen som gör Steningevik unik. Här finns också ett brett utbud av aktiviteter för att stärka teamet och göra konferensen mer minnesvärd. Oavsett om man är intresserad av fartfyllda utomhusaktiviteter eller lugnare, mer avkopplande inomhusaktiviteter, har Steningevik något för alla.

Sammanfattning

Sammanfattningsvis är Steningevik en konferensanläggning utöver det vanliga. Med sitt fokus på service, förstklassiga faciliteter och enastående matupplevelse, erbjuder den en perfekt plats för företag att boka en konferens nära Stockholm och Arlanda. Här kan man förvänta sig inte bara att möta sina grundläggande behov, utan att dessa behov kommer att överträffas på varje nivå. Med sin bekväma plats, både nära Stockholm och Arlanda, garanterar Steningevik en konferensupplevelse som är lika minnesvärd som den är produktiv.

0logirum
0Största konferenslokalen rymmer

Konferensanläggning

Steningevik

Anläggningens adress

Steninge allé 111, 195 59 Märsta

Telefon

08 984600

Fler liknande konferensanläggningar

Friibergh Herrgård

Friibergh Herrgård

När du åker till Friibergs Herrgård händer det något. Du kommer fram och tar det första andetaget och känner hur axlarna sjunker ner. Du tittar ut över Mälaren, tystnaden slår emot dig och lugnet infinner sig. Söker du lugn och ro finns det här, söker du något annat finner du det också.
Runö Möten & Events 

Runö Möten & Events 

Upptäck Runö Möten & Events i södra Roslagen: en unik konferensanläggning nära Stockholm med moderna konferenslokaler, naturskön miljö, och KRAV-certifierad matupplevelse

Konferensutvärdering

Vad tycker andra kunder?

Vi utvärderar alltid våra kunders nöjdhet med konferensanläggningen inom 5 områden. Det gör det enklare för dig att välja.

Konferenslokaler

(/5)

Restaurang & Mat

(/5)

Logi

(/5)

Service & Bemötande

(/5)

Helhetsupplevelse

(/5)

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

vår enkla process

Så här går det till

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Du har visat intresse för anläggningen Steningevik


Vill du att vi förutom att plocka in denna offert presenterar fler liknande anläggningar?

Ja tack! Gärna fler baserat på:

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.seVAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Fyll i formuläret nedan så sammanställer vi inom några timmar kostnadsfritt ett antal offerter från anläggningar som stämmer överens med era specifika önskemål.

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se