Grand Hotel Saltsjöbaden

Grand Hotel Saltsjöbaden
Små möten - Stora beslut

Grand Hotel Saltsjöbaden är en enastående plats där historia, elegans och komfort smälter samman. Beläget vid Stockholms skärgård, är detta hotell en drömdestination för alla som söker en unik plats för möten, konferenser eller evenemang i en inspirerande miljö.

Eleganta konferensmöjligheter

På Grand Hotel Saltsjöbaden omfamnar de stora möten med glädje. Wallenbergsalen, med sin imponerande utsikt över Hotellviken och Baggensfjärden, rymmer upp till 250 personer och är en perfekt plats för konferenser och evenemang. Den eleganta salen är även en populär val för bröllop, med sina gnistrande kristallkronor och en inbjudande terrass som ger gästerna en fantastisk utsikt över vattnet. Här finns möjligheter för allt från festliga till seriösa tillställningar, och personalen står redo att hjälpa från idé till genomförande.

Företagsevent i världsklass

Grand Hotel Saltsjöbaden har en lång historia av att skapa minnesvärda företagsevent, galapremiärer och jubileumsfester. Det är en plats där festkänslan är inbyggd i väggarna och där varje detalj omhändertas för att överträffa förväntningarna. Hotellets eventansvariga älskar utmaningar och kan arrangera nästan vad som helst, oavsett om det är en företagsevenemang, en galapremiär eller en jubileumsfest. Miljön är inspirerande, omgiven av en glittrande fjärd och omgivande skogar.

Historia och komfort

Grand Hotel Saltsjöbaden är inte bara ett hotell, det är en levande del av Sveriges historia. Hotellet öppnade sina dörrar vid den kungliga invigningen 1893 och har sedan dess välkomnat otaliga gäster, inklusive kungligheter och Hollywoodstjärnor. Hotellet har varsamt bevarat sin historia samtidigt som det erbjuder komfort och förstklassig service. Här får gästerna uppleva den unika känslan av att vandra i fotspåren av historiska händelser.

Ett unikt hotell vid Baggensfjärden

Grand Hotel Saltsjöbaden är en plats som förverkligar drömmar. Det är en plats där varsamt vårdade anor samsas med modern touch och där gästernas bästa alltid är högsta prioritet. Hotellet erbjuder 135 hotellrum, tre barer och restauranger, ett café, nio konferensrum, festvåning, pool och spa. Vid hotellet finns även Kungliga Svenska Segelsällskapets hamn, som ger möjlighet till marina aktiviteter.

Kick-Off i Skärgården

För företag som vill ge sina anställda en minnesvärd upplevelse på arbetstid är Grand Hotel Saltsjöbaden en väldigt bra destination. Här kan man arrangera en spännande kick-off med aktiviteter som RIB-båtturer, helikopterturer eller segling med en erfaren skeppare. För grupper som vill stärka sitt samarbete finns möjlighet att bygga flottar och tävla med varandra. Hotellet erbjuder en mängd olika möjligheter för företag att skapa en meningsfull och givande upplevelse för sina anställda.

Avslutningsvis

Grand Hotel Saltsjöbaden är inte bara ett hotell, det är en destination som ger gästerna en oförglömlig upplevelse. Med sin unika historia, eleganta konferensmöjligheter, förstklassiga restauranger och fantastiska spa, är det en plats där drömmar förverkligas. Du kommer att känna dig välkomnad och omhändertagen på detta enastående hotell vid Stockholms skärgård. Boka din vistelse och låt dig förföras av Grand Hotel Saltsjöbadens charm och elegans.

0logirum
0Största konferenslokalen rymmer

Konferensanläggning

Grand Hotel Saltsjöbaden

Anläggningens adress

Hotellvägen 2, 133 35 Saltsjöbaden

Telefon

08 984600

Fler liknande konferensanläggningar

Högberga Gård

Högberga Gård

Högberga Gård är en historisk mötesplats för livsnjutare sedan 1911. Beläget vid vattnet på Lidingö är denna vackra herrgård en oas av lugn och ro där besökare får en unik upplevelse av både naturen och möteskultur. Härifrån kan man se Stockholms ikoniska Globen som ser precis ut som vanligt, men skillnaden är att här råder en ovanlig tystnad.
Bosön

Bosön

Bosön erbjuder skräddarsydda helhetslösningar för företag och organisationer som vill bygga framgång tillsammans. Bjud in till konferens, kickoff eller event i inspirerande miljö på norra Lidingö, strax utanför centrala Stockholm.
Hotel J

Hotel J

Här kommer du och dina kollegor att finna den inspiration och arbetsro ni söker. Varför inte passa på att ha ett kreativt möte i vår grönskande trädgård, vår varma bastu, på bryggan eller i de sköna fåtöljerna i en av våra lounger.
Siggesta Gård

Siggesta Gård

Välkommen till en modern konferensgård på Värmdö för exklusiva möten med högre krav. Hos oss kan du förutom högklassiga lokaler och bästa service också få hjälp med att planera ditt möte och fylla dagen med innehåll som ger största vinning för dig som kund.

Konferensutvärdering

Vad tycker andra kunder?

Vi utvärderar alltid våra kunders nöjdhet med konferensanläggningen inom 5 områden. Det gör det enklare för dig att välja.

Konferenslokaler

(/5)

Restaurang & Mat

(/5)

Logi

(/5)

Service & Bemötande

(/5)

Helhetsupplevelse

(/5)

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

vår enkla process

Så här går det till

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Du har visat intresse för anläggningen Grand Hotel Saltsjöbaden


Vill du att vi förutom att plocka in denna offert presenterar fler liknande anläggningar?

Ja tack! Gärna fler baserat på:

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.seVAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Fyll i formuläret nedan så sammanställer vi inom några timmar kostnadsfritt ett antal offerter från anläggningar som stämmer överens med era specifika önskemål.

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se