Hooks Herrgård

Hooks Herrgård
Upplevelser att minnas

Vid Hooks Herrgård finner man en oas där besökare omedelbart känner sig som hemma, även om de är långt ifrån sitt eget hem. Denna fridfulla reträtt, belägen mitt i de småländska skogarna, har en imponerande historia som sträcker sig tillbaka till 1300-talet. Hooks Herrgård har framgångsrikt kombinerat historiens vingslag med naturupplevelser, konferenser och golf för att skapa minnesvärda stunder åt alla som besöker platsen.

Konferenser: Mer än bara möten

Hooks Herrgård går bortom traditionella konferenslokaler och erbjuder en plats som inspirerar till möjligheter. Platsen ligger strategiskt mellan Sveriges tre största städer – Stockholm, Göteborg och Malmö – endast 25 minuter söder om Jönköping. Begreppet möjligheter innefattar de unika förutsättningar som skapas av den omgivande naturen, oavsett om det handlar om att spela golf eller ta en avkopplande skogspromenad. Det handlar även om möjligheter som uppmuntras i de historiska 1700-tals salongerna, det avslappnade spa-utrymmet, vid mötesbordet med papper och pennor eller genom att njuta av kockarnas kulinariska skapelser. Hooks Herrgård strävar efter att skapa stunder av samvaro, skratt och eftertanke, och det handlar inte bara om maten, utan även om känslan, färgerna och atmosfären som omger varje ögonblick.

Restaurangen

Måltiderna på Hooks Herrgård är en upplevelse där naturen och historien möter kulinarisk konst. Med den majestätiska Hokasjön som bakgrund och den tidlösa atmosfären från 1700-talet inbjuds gästerna till en gastronomisk resa som stimulerar alla sinnen. Hooks Herrgård värdesätter inte bara smaken utan även den visuella och emotionella aspekten av maten. Målet är att gästerna ska lämna bordsupplevelsen med en känsla av välmående, njutning och ro.

Golf och natursköna upplevelser

Hooks Herrgård är inte bara en plats för konferenser, utan även en drömdestination för golfälskare. Beläget mitt i den småländska skogen och vid stranden av Hokasjön erbjuder Hooks Herrgård en golfbana som är en fröjd att spela på, oavsett om man är nybörjare eller erfaren golfare. Golfspelandet här innebär inte bara en sport, utan även en möjlighet att koppla av och förena sig med naturen.

En plats med enastående historia

Hooks Herrgård är en plats med en rik och fascinerande historia som sträcker sig tillbaka i tiden till 1300-talet. När familjen Edberg tog över verksamheten på 1960-talet, var deras mål att förvandla Hooks Herrgård till en unik destination. Idag är detta familjeföretag i blomstring, där tredje generationens Edberg styr som vd och fjärde generationen välkomnar gäster i restaurangen.

En familjär atmosfär

Hooks Herrgård strävar efter att varje besökare ska känna sig som en del av familjen. Vänligheten och den personliga atmosfären genomsyrar hela upplevelsen, från den varma hälsningen i sandbunkern på golfbanan till de bekväma hotellrummen och de välkomnande middagsborden. Hooks Herrgård har inte bara skapat en destination; de har skapat en familj, och de ser fram emot att välkomna fler ”heders-Edbergare” från hela Sverige till sin unika värld. Hooks Herrgård är inte bara en plats att besöka; det är en plats att vara en del av. Välkommen till familjen och historien på Hooks Herrgård.

0logirum
0Största konferenslokalen rymmer

Konferensanläggning

Hooks Herrgård

Anläggningens adress

Hooks Herrgård, 567 93 Hok

Kategori

Telefon

08 984600

Fler liknande konferensanläggningar

No results found.

Konferensutvärdering

Vad tycker andra kunder?

Vi utvärderar alltid våra kunders nöjdhet med konferensanläggningen inom 5 områden. Det gör det enklare för dig att välja.

Konferenslokaler

(/5)

Restaurang & Mat

(/5)

Logi

(/5)

Service & Bemötande

(/5)

Helhetsupplevelse

(/5)

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

vår enkla process

Så här går det till

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Du har visat intresse för anläggningen Hooks Herrgård


Vill du att vi förutom att plocka in denna offert presenterar fler liknande anläggningar?

Ja tack! Gärna fler baserat på:

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.seVAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Fyll i formuläret nedan så sammanställer vi inom några timmar kostnadsfritt ett antal offerter från anläggningar som stämmer överens med era specifika önskemål.

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se