Krägga Herrgård

Krägga Herrgård
Ett skönare här-gårdsliv...

Krägga Herrgård är en anrik och charmig konferensanläggning belägen precis vid Mälarens vackra strand. Med sin unika och natursköna omgivning erbjuder herrgården en perfekt plats för konferenser, möten och evenemang av alla slag.

Hotellet

Som hotell erbjuder Krägga Herrgård en varm och inbjudande atmosfär där gästerna kan koppla av och njuta av den vackra omgivningen. De 47 rummen är smakfullt inredda och moderna, och erbjuder alla bekvämligheter för en avkopplande vistelse. Herrgården har även ett spa-område med bubbelpool och bastu, perfekt för avslappning efter en lång dag med möten eller utforskande av området.

Konferens

Mötesfaciliteterna på Krägga Herrgård är i världsklass, med flera olika konferenslokaler som kan anpassas efter behov. Här finns all utrustning och teknik som krävs för att hålla effektiva och framgångsrika möten. Det professionella och hjälpsamma personalteamet finns alltid till hands för att se till att allt flyter smidigt och att gästerna får den bästa möjliga upplevelsen.

Läget

Närheten till både Stockholm och Arlanda flygplats gör Krägga Herrgård till ett idealiskt val för både svenska och internationella gäster. Med endast 45 minuters bilresa till Stockholm kan gästerna enkelt kombinera sitt möte eller konferens med en stadsupplevelse. Samtidigt kan man njuta av den lugna och avslappnande miljön vid Mälarens strand.

Miljön

Mälaren, med sin imponerande skönhet och unika natur, ger en perfekt inramning för Krägga Herrgårds verksamhet. Gästerna kan njuta av vackra promenader längs sjön, segla eller paddla kajak på det lugna vattnet eller bara njuta av en avkopplande stund vid strandkanten. Området har också fantastiska mat- och drycksalternativ, med flera restauranger som serverar lokala råvaror och specialiteter från trakten.

Sammanfattning

Sammanfattningsvis erbjuder Krägga Herrgård en perfekt kombination av vacker natur, högklassig konferensanläggning, bekvämt boende och närhet till både Stockholm och Arlanda. Oavsett om du planerar en konferens, möte eller bara vill koppla av och njuta av Mälaren, är Krägga Herrgård det perfekta valet för en minnesvärd vistelse.

0logirum
0Största konferenslokalen rymmer

Konferensanläggning

Krägga Herrgård

Anläggningens adress

746 93 Bålsta

Telefon

08 984600

Fler liknande konferensanläggningar

Friibergh Herrgård

Friibergh Herrgård

När du åker till Friibergs Herrgård händer det något. Du kommer fram och tar det första andetaget och känner hur axlarna sjunker ner. Du tittar ut över Mälaren, tystnaden slår emot dig och lugnet infinner sig. Söker du lugn och ro finns det här, söker du något annat finner du det också.

Konferensutvärdering

Vad tycker andra kunder?

Vi utvärderar alltid våra kunders nöjdhet med konferensanläggningen inom 5 områden. Det gör det enklare för dig att välja.

Konferenslokaler

(/5)

Restaurang & Mat

(/5)

Logi

(/5)

Service & Bemötande

(/5)

Helhetsupplevelse

(/5)

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

vår enkla process

Så här går det till

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Du har visat intresse för anläggningen Krägga Herrgård


Vill du att vi förutom att plocka in denna offert presenterar fler liknande anläggningar?

Ja tack! Gärna fler baserat på:

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.seVAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Fyll i formuläret nedan så sammanställer vi inom några timmar kostnadsfritt ett antal offerter från anläggningar som stämmer överens med era specifika önskemål.

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se