Två Skyttlar

Två Skyttlar
Där framtid formas

Vid Kinna mitt i Västsverige hittar man Två Skyttlar, en fridfull konferensdestination endast 50 minuter från Göteborg, 35 minuter från Landvetter och 30 minuter från Borås. Hotellet är vackert inbäddat i den omgivande skogen, ängarna och sjön – en plats där lugnet i naturen fyller själen med energi. Sedan sin grundande 1986 har Två Skyttlar varit en plats för möten, utveckling, inspiration och njutning, och under hela den tiden har det ägts och drivits av familjen Västerteg. Gästernas välmående är i fokus, och här får man verkligen känslan av att vara hemma.

Konferens

Två Skyttlar erbjuder en unik balans mellan stadens närhet och naturens avskildhet. Med omgivande skog, ängar och sjö skapas en rofylld atmosfär som underlättar viktiga beslut under konferensen. Gästerna får möjlighet att återhämta sig och andas ut, vilket skapar de bästa förutsättningarna för en framgångsrik konferensupplevelse.

Mötesrum

Konferensmöjligheterna på Två Skyttlar är mångsidiga. Sju olika våningar erbjuder olika kombinationer av mötesrum, grupprum, fikarum, uterum och sällskapsrum. Varje våning kan anpassas efter gästernas behov och önskemål. Oavsett om man föredrar att hålla sig samman hela dagen eller dela upp gruppen i mindre grupper, finns det möjligheter att skapa den bästa miljön för konferensen. Fikapauserna är viktiga, och här finns inga problem med att de missas.

Restaurangen

Maten på Två Skyttlar är något alldeles speciellt. Det är inte bara näring, det är en konstform och en kärleksfull handling. Köket leds av köksmästare Emma Fyman Andreasson, och tillsammans arbetar de med noga utvalda råvaror med fokus på ekologisk medvetenhet och närliggande leverantörer. Menyerna är dynamiska och varierar efter säsong och råvarutillgång. Kreativitet genomsyrar varje måltid, och råvarorna förädlas för att ge gästerna en upplevelse av närproducerad och färsk mat året runt. Två Skyttlar garanterar att all mat är tillagad från grunden i deras eget kök, och detta gäller även fikat. Det kallas ”härgjort” och det präglar hela matupplevelsen.

Härodlat och hållbarhet:

På Två Skyttlar är närproducerat och härodlat i centrum. Tillsammans med trädgårdsmästaren planeras köksodlingarna och får näring från det egna matavfallet som omvandlas till gödsel med Bokashi-metoden. Råvarorna skördas i takt med säsong och används för att skapa de varierande menyerna. Målet är att minska matsvinn, och man arbetar kontinuerligt med att hitta sätt att använda alla delar av råvarorna. Ett exempel på detta är den omtyckta ”svinnlimpan,” ett bröd bakat av överblivet bröd som tidigare skulle ha kastats.

Sammanfattning

Två Skyttlar är mer än bara en konferensanläggning. Det är en plats där man kan kombinera arbete med avkoppling, där naturens skönhet möter professionella mötesmöjligheter och där maten är en kärleksfull konstform. När man besöker Två Skyttlar i Kinna, Västsverige, får man ta del av det bästa som naturen och människors omtanke har att erbjuda. Värdparet ser fram emot att välkomna gäster och att tillsammans skapa minnen som varar.

Välkommen till Två Skyttlar – konferenser och möten på gästernas vis!

0logirum
0Största konferenslokalen rymmer

Konferensanläggning

Två Skyttlar

Anläggningens adress

Öresjövägen 46, 511 92 Örby

Kategori

Telefon

08 984600

Fler liknande konferensanläggningar

Radisson Blu Riverside Hotel

Radisson Blu Riverside Hotel

Radisson Blu Riverside Hotel är perfekt beläget i centrala Göteborg, precis intill hamnen i Lindholmen - det nya innovationsområdet. Det tar endast sex minuter att åka med den avgiftsfria färjan till stadens centrum och du har enkel tillgång till den vackra skärgården.
Arken Art Garden Spa

Arken Art Garden Spa

Längst ut på klipporna vid Göteborgs hamn ligger Arken Hotel & Art Garden Spa. Ett unikt konferens- och spahotell där havet, naturen och konsten alltid är närvarande. En mötesplats där stressnivån sjunker samtidigt som välbefinnandet och kreativiteten ökar.
Varbergs Kusthotell

Varbergs Kusthotell

Vid Varbergs Kusthotell vävs havets lugnande toner och horisontens oändlighet samman till en symfoni av salta ögonblick, kulinariska äventyr, hälsofrämjande träning, boende vid havet och avstressande spa-ritualer där havsvattnet är den centrala ingrediensen. Det är en destination där gästerna befinner sig endast 52 steg från det mäktiga havets brus.
Bokenäset

Bokenäset

Destination Bokenäset är en gömd pärla belägen tre mil väster om Uddevalla och endast 45 minuter från Trollhättan. Denna natursköna reträtt är också lättillgänglig från Göteborg, bara en dryg timmes bilresa bort. Vid Bokenäset erbjuds en enastående möjlighet att sammanstråla på en avskild plats omgiven av naturskön skönhet, vilket ger gästerna friheten att anpassa tempot efter sina behov.

Konferensutvärdering

Vad tycker andra kunder?

Vi utvärderar alltid våra kunders nöjdhet med konferensanläggningen inom 5 områden. Det gör det enklare för dig att välja.

Konferenslokaler

(/5)

Restaurang & Mat

(/5)

Logi

(/5)

Service & Bemötande

(/5)

Helhetsupplevelse

(/5)

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

vår enkla process

Så här går det till

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Du har visat intresse för anläggningen Två Skyttlar


Vill du att vi förutom att plocka in denna offert presenterar fler liknande anläggningar?

Ja tack! Gärna fler baserat på:

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.seVAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Fyll i formuläret nedan så sammanställer vi inom några timmar kostnadsfritt ett antal offerter från anläggningar som stämmer överens med era specifika önskemål.

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se