Quality Hotel Arlanda XPO

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

Quality Hotel Arlanda XPO
En idealisk konferensdestination

Quality Hotel Arlanda XPO är en modern mötesplats belägen mitt i hjärtat av Scandinavian XPO, Skandinaviens nya internationella mässcenter. Med 421 smakfullt inredda hotellrum och 2200 kvadratmeter mötesyta utgör detta en perfekt plats för konferenser, möten och evenemang. Denna anläggning erbjuder en modern och bekväm atmosfär som är strategiskt belägen nära Arlanda, Stockholm och Uppsala.

Rum och bekvämligheter

Quality Hotel Arlanda XPO har 421 hotellrum fördelade över två imponerande torn. Rummen är stilfullt inredda med användning av naturliga material och nordiska färger, vilket skapar en avkopplande och bekväm atmosfär. Oavsett om gästerna besöker anläggningen för affärsmöten eller för att koppla av före eller efter en flygresa, kommer de att uppskatta den moderna och fräscha atmosfären i rummen.

Restaurang och bar

Gästerna är välkomna till The Social Bar & Bistro, där de kan avnjuta bistrorätter med en modern twist, kalla ölsorter och utsökta viner. Hotellets bar är den perfekta platsen att avsluta eller inleda kvällen med en trevlig drink och underhållande aktiviteter som foosball med familjen eller kollegorna. The Social Bar & Bistro erbjuder en luftig atmosfär med generöst ljusinsläpp, mysiga loungemöbler och en avslappnad stämning. För de som är vakna sent eller tidiga morgontimmar är Petite X alltid öppen och erbjuder ett brett urval av lätta måltider och snacks.

Nära Scandinavian XPO

Quality Hotel Arlanda XPO är idealiskt beläget i direkt anslutning till Scandinavian XPO, vilket gör det till ett perfekt val för konferensgäster som önskar en smidig upplevelse. Scandinavian XPO har tre stora mässhallar med en sammanlagd kapacitet på över 8500 personer och erbjuder möjlighet till stora evenemang, mässor och kongresser.

Mångsidiga Möteslokaler

Hotellet erbjuder 16 moderna och flexibla möteslokaler som passar alla typer av möten, events och konferenser. Dessa lokaler varierar i storlek från mindre mötesrum till stora konferenslokaler med kapacitet för upp till 550 personer. Alla möteslokaler är utrustade med den senaste tekniken, inklusive streamingmöjligheter för digitala möten och evenemang. Hotellets professionella och kreativa personal strävar efter att överträffa gästernas förväntningar och säkerställa att varje möte blir effektivt och minnesvärt.

Bekvämt Resande

Quality Hotel Arlanda XPO är lätt att nå oavsett om gästerna reser med bil, tåg eller flyg. Hotellet ligger endast 10 minuters avstånd från Arlanda flygplats och Arlanda Central, vilket sparar värdefull tid. Dessutom har gästerna nära till fantastiska destinationer som Stockholm och Uppsala, båda endast 20 minuter bort med expresståg.

Parkering och Busstransfer

För gäster som behöver parkering finns möjlighet till garageparkering mot en avgift (i mån av tillgänglighet). För långtidsparkering erbjuds det praktiska Flyg, bo och parkera-erbjudandet, som inkluderar parkering upp till sju dygn och kostar 50 kr per dygn efter detta (max 16 dygn totalt). Hotellet har även laddstationer med laddkablar i samarbete med Pair. För ytterligare bekvämlighet erbjuder hotellet kostnadsfri busstransfer till och från Arlanda i mån av tillgänglighet, vilket gör det ännu enklare för gäster att ta sig till och från flygplatsen.

Sammanfattning

Quality Hotel Arlanda XPO är en ultimat plats för ditt nästa möte, konferens eller evenemang. Med moderna faciliteter, professionell service och ett utmärkt läge ser hotellet fram emot att välkomna gästerna till en minnesvärd vistelse.

0logirum
0Största konferenslokalen rymmer

Konferensanläggning

Quality Hotel Arlanda XPO

Anläggningens adress

Cederströms Slinga 11, 195 61 Arlandastad

Kategori

Telefon

08 984600

Fler liknande konferensanläggningar

Helio Sundbyberg

Helio Sundbyberg

Helio Sundbyberg, beläget i Signalfabriken i ett av Stockholms mest expansiva områden, erbjuder en mångsidig arbetsplats som inkluderar moderna kontorsrum, möteslokaler och en livlig coworking-miljö. Med historiska anor från Max Sieverts kabelverk, har denna plats genomgått en omvandling till ett mecka för restauranger, butiker och hotell, och Helio är nu en integrerad del av denna spännande utveckling.
7A Odenplan

7A Odenplan

7A Odenplan är en konferensanläggning som ligger strategiskt beläget i hjärtat av Stockholm. Det här är en plats där moderna möteslokaler kombineras med förstklassig service och bekvämlighet.
Freys Hotel

Freys Hotel

Här finns nio unika konferenslokaler som erbjuder flexibla möjligehter för ett lyckat möte, event eller arrangemang och 127 personligt designade hotellrum. Alla hotellrum och mötesrum är inredda i varma färger och med många rara detaljer, inget rum är det andra likt. Här kan man även boka hela konferensvåningen för arrangemang i exklusiv avskildhet för upp till 150 personer.
Destination Apelviken

Destination Apelviken

Destination Apelviken - Din plats för konferenser och möten i naturskön Varberg. Upptäck våra unika boendealternativ och rymliga möteslokaler med havsutsikt.

Konferensutvärdering

Vad tycker andra kunder?

Vi utvärderar alltid våra kunders nöjdhet med konferensanläggningen inom 5 områden. Det gör det enklare för dig att välja.

Konferenslokaler

(/5)

Restaurang & Mat

(/5)

Logi

(/5)

Service & Bemötande

(/5)

Helhetsupplevelse

(/5)

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

vår enkla process

Så här går det till

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Du har visat intresse för anläggningen Quality Hotel Arlanda XPO


Vill du att vi förutom att plocka in denna offert presenterar fler liknande anläggningar?

Ja tack! Gärna fler baserat på:

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Fyll i formuläret nedan så sammanställer vi inom några timmar kostnadsfritt ett antal offerter från anläggningar som stämmer överens med era specifika önskemål.

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se