Radisson Blu Hotel, Malmö

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

Radisson Blu Hotel, Malmö
Arrangera ett minnesvärt möte i Malmö

Radisson Blu Hotel Malmö är ett välrenommerat hotell som erbjuder en fantastisk plats för konferenser, möten och evenemang. Beläget centralt i Malmö, är detta hotell ett utmärkt val för både affärsresenärer och privatpersoner som vill ha en minnesvärd upplevelse.

Konferens

Hotellet har 25 mötesrum som passar perfekt för alla typer av möten och evenemang. Oavsett om det är en mindre styrelsesammanträde eller en stor företagskonferens, kan dessa flexibla utrymmen skräddarsys för att möta alla behov. Mötesrummen är utrustade med modern teknologi och har högkvalitativa ljud- och bildsystem för att säkerställa att presentationer och föreläsningar hålls på en hög nivå.

Läget

En av de största fördelarna med Radisson Blu Hotel är dess strategiska läge. Det ligger i hjärtat av Malmö, vilket gör det lättillgängligt för både lokala och internationella gäster. Hotellet ligger också i närheten av Malmös och Köpenhamns flygplats, vilket gör det bekvämt för resenärer att komma dit med flyg. För de som reser med tåg eller bil är hotellet även lättillgängligt, med nära anslutning till järnvägsstationer och en bekväm parkeringsplats.

Förutom sina fantastiska faciliteter erbjuder Radisson Blu Hotel också ett unikt tillfälle att utforska Malmö och dess omgivningar. Med sin centrala placering är hotellet nära Malmös populära sevärdheter och attraktioner. Gästerna kan upptäcka stadens rika historia genom att besöka historiska platser, museer och konstgallerier. För de som vill shoppa finns det också ett brett utbud av butiker, varuhus och köpcentrum i närheten av hotellet.

Hotellet

Utöver de imponerande mötesutrymmena erbjuder Radisson Blu Hotel även en bekväm vistelse för gästerna. Hotellet har ett brett utbud av rum och sviter som är elegant inredda och utrustade med moderna bekvämligheter. Varje rum erbjuder en avkopplande atmosfär för gästerna att koppla av och njuta av sin vistelse.

För att göra vistelsen ännu mer minnesvärd har Radisson Blu Hotel även ett spa- och wellnesscenter där gästerna kan koppla av och njuta av olika typer av behandlingar och avkoppling. Detta ger gästerna möjlighet att varva ner och ladda om inför möten och konferenser.

Maten

Restaurangen på Radisson Blu Hotel är också välkänd för sin enastående mat och service. Här kan gästerna avnjuta en varierad meny med utsökt mat från hela världen. Restaurangen erbjuder även specialmenyer för konferens- och mötesdeltagare, med val av olika rätter och drycker som passar för affärsändamål.

Sammanfattning

Sammanfattningsvis erbjuder Radisson Blu Hotel i Malmö en imponerande plats för konferenser, möten och evenemang. Med sina 25 mötesrum, bekväma boendemöjligheter, enastående mat och utmärkt service, kommer gästerna att få en minnesvärd upplevelse. Med sitt centrala läge och enkel tillgång till flygplatsen, tåg och bil, är detta hotell det perfekta valet för affärsresenärer och privatpersoner som vill ha en framgångsrik och trevlig upplevelse i Malmö.

0logirum
0Största konferenslokalen rymmer

Konferensanläggning

Radisson Blu Hotel, Malmö

Anläggningens adress

Östergatan 10, 211 25 Malmö

Kategori

Telefon

08 984600

Fler liknande konferensanläggningar

Clarion Hotel Malmö Live

Clarion Hotel Malmö Live

Clarion Hotel Malmö Live är Malmös främsta kongress- och mötesplats, beläget mitt i centrum av stan. Med vår stora kongressal och 22 olika mötesrum, finns det gott om alternativ när du ska organisera ditt evenemang hos oss.
Hotell Mossbylund

Hotell Mossbylund

Hotell Mossbylund – ett havsnära spahotell där det familjära, det lokala och det gemytliga står i fokus – oavsett om ni vill koppla av i vårt sköna spa, koppla på med träning eller koppla upp i våra moderna konferenssalar. Med bara 40 minuter till Malmö och Lund och 15 minuter till Ystad är vi nära, men ändå långt från vardagen.
MJ’S

MJ’S

En konferens eller ett möte på MJ's är alltid något annat. Oh boy, vi har de mest fantastiska, inspirerande och roliga mötesrummen med den senaste tekniken som väntar på dig, och när vi säger roligt menar vi bokstavligen roligt, men MJ's är så mycket mer.
Quality Hotel View

Quality Hotel View

Quality Hotel View är ett komplett konferenshotell i hjärtat av den nya stadsdelen Hyllie i Malmö. Granne med Malmö Arena, Emporia köpcentrum och mycket mer. På bara några minuter tar du dig med tåg till Malmö City, Köpenhamn eller Copenhagen Airport.

Konferensutvärdering

Vad tycker andra kunder?

Vi utvärderar alltid våra kunders nöjdhet med konferensanläggningen inom 5 områden. Det gör det enklare för dig att välja.

Konferenslokaler

(/5)

Restaurang & Mat

(/5)

Logi

(/5)

Service & Bemötande

(/5)

Helhetsupplevelse

(/5)

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

vår enkla process

Så här går det till

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Du har visat intresse för anläggningen Radisson Blu Hotel, Malmö


Vill du att vi förutom att plocka in denna offert presenterar fler liknande anläggningar?

Ja tack! Gärna fler baserat på:

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Fyll i formuläret nedan så sammanställer vi inom några timmar kostnadsfritt ett antal offerter från anläggningar som stämmer överens med era specifika önskemål.

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se