Riviera Strand

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

Riviera Strand
Välkommen till Sveriges Riviera

Riviera Strand är ett klassiskt badortshotell från 1930-talet, vackert beläget vid den finkorniga sandstranden som en gång kallades Sveriges Riviera. Det är en plats där konferenser möter avkoppling och möteslokaler omfamnas av havets brus.

Konferens i avslappnad miljö

När man planerar konferenser är det viktigt att hitta rätt miljö för att främja kreativitet och produktivitet. Riviera Strand erbjuder den perfekta platsen där arbete och avslappning går hand i hand. Med sitt läge vid strandkanten och sina luftiga och ljusa möteslokaler ger detta hotell möjlighet för givande samtal och avkopplande stunder.

Lägenhetssviter för komfort och intimitet

Konferensdeltagarna på Riviera Strand har möjlighet att bo i bekväma lägenhetssviter som erbjuder utrymme för avkoppling och avskildhet. Varje svit har ett vardagsrum och separat sovrum. En rymlig balkong och ett badrum med mjuka badrockar gör vistelsen ännu mer behaglig.

Möteslokaler för kreativa samtal

Hotel Riviera Strand stoltserar med nio möteslokaler i olika storlekar, alla utformade för att främja produktiva och kreativa samtal. Här finns även generösa loungeytor där deltagarna kan koppla av och reflektera. Restaurangen kan omvandlas till en stor möteslokal som rymmer upp till 220 personer. Detta ger en mångsidig och flexibel mötesmiljö för olika behov och evenemang.

Aktiviteter som inspirerar

För att bryta mönstret och främja kreativiteten erbjuder Riviera Strand en rad aktiviteter och rekreation. Efter mötet kan deltagarna slappna av i poolhuset, besöka hotellets gym eller njuta av de varma utomhusbaden. För de som vill utmana sina kollegor finns det biljardbord, pingisbord och många andra möjligheter. Den omgivande naturen erbjuder fantastiska möjligheter för utomhusaktiviteter som ger ny energi och inspiration.

Båstad

Riviera Strand ligger vid stranden i Båstad, en pittoresk stad som har lockat besökare i generationer. Båstad erbjuder inte bara vackra vyer och charmiga gator utan också en levande hamn. Det är bara en kort cykeltur bort, men tillräckligt långt för att du inte ska bli störd av stadens larm. Här kan du utforska restauranger, butiker och kulturella sevärdheter när du inte är upptagen med arbete eller avkoppling på hotellet.

En plats för lugn och aktivitet

Riviera Strand har lockat människor genom åren med sin perfekta balans mellan lugn och aktivitet. Denna plats är en miljö där man kan känna sig både avslappnad och omhändertagen samtidigt som man njuter av lyxen i det omgivande landskapet. De arkitektoniska detaljerna har vårdats ömt, och hotellet har genomgått en föryngring samtidigt som det har behållit sin unika charm.

Sammanfattning

Sammanfattningsvis är Riviera Strand en plats där konferenser inte bara är möten i traditionell mening utan också en möjlighet att uppleva Västkustens skönhet och lugn. Med sina moderna möteslokaler, avkopplande rekreation och närheten till den charmiga staden Båstad erbjuder detta hotell en svårslagen konferensupplevelse vid havet.

0logirum
0Största konferenslokalen rymmer

Konferensanläggning

Riviera Strand

Anläggningens adress

Rivieravägen 33, 269 39 Båstad

Kategori

Telefon

08 984600

Fler liknande konferensanläggningar

Hotel Skansen

Hotel Skansen

Utforska Hotel Skansen i Båstad - En utmärkt mötes- och konferensanläggning vid Västkustens hjärta. Njut av historisk charm, moderna möteslokaler och en gastronomisk resa i Sveriges skafferi.

Konferensutvärdering

Vad tycker andra kunder?

Vi utvärderar alltid våra kunders nöjdhet med konferensanläggningen inom 5 områden. Det gör det enklare för dig att välja.

Konferenslokaler

(/5)

Restaurang & Mat

(/5)

Logi

(/5)

Service & Bemötande

(/5)

Helhetsupplevelse

(/5)

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

vår enkla process

Så här går det till

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Du har visat intresse för anläggningen Riviera Strand


Vill du att vi förutom att plocka in denna offert presenterar fler liknande anläggningar?

Ja tack! Gärna fler baserat på:

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Fyll i formuläret nedan så sammanställer vi inom några timmar kostnadsfritt ett antal offerter från anläggningar som stämmer överens med era specifika önskemål.

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se