Scandic Arlandastad

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

Scandic Arlandastad
Endast fem minuters bilfärd från Arlanda

Scandic Arlandastad, beläget bara fem minuter från Arlanda och terminal 5, är inte bara en oas för resenärer, utan också en bra konferensanläggning i närheten av Stockholm. Med sin strategiska placering och moderna faciliteter, erbjuder hotellet en kombination av bekvämlighet och professionalism, vilket gör det till ett utmärkt val för affärsresenärer och konferensdeltagare.

Närhet till Arlanda: En stor fördel

För de som reser, oavsett om det är inom Sverige eller internationellt, är Scandic Arlandastad ett bra boendet. Med endast fem minuters bilfärd till Arlanda, kan gästerna njuta av en smidig övergång mellan flyg och hotell. Och för de som har tid över före eller efter sin resa, erbjuder hotellet en rad bekvämligheter, från avkopplande stunder i bastun till träningspass i det välutrustade gymmet.

Konferensmöjligheter

Scandic Arlandastad är en bra konferensanläggning nära Stockholm. Med ljusa och rymliga möteslokaler, alla utrustade med den bra teknik och AV-utrustning, kan hotellet anpassa sig till en mängd olika evenemang. Oavsett om det är en stor konferens med upp till 100 deltagare, ett medelstort möte för 40 personer, eller en intim samling i ett av de moderna grupprummen, garanterar Scandic Arlandastad en framgångsrik och produktiv tillställning.

Modern teknik och bekvämlighet

Varje möteslokal på Scandic Arlandastad är designad med deltagarnas behov i åtanke. Den moderna tekniken och AV-utrustningen säkerställer att varje presentation, workshop eller föreläsning går smidigt. Och med flexibla rumslayouter, från biosittning till mindre grupprum, kan varje evenemang skräddarsys efter specifika behov.

Sammanfattning

För de som söker en konferensanläggning nära Stockholm, kombinerat med bekvämligheten av att vara nära Arlanda flygplats, är Scandic Arlandastad det självklara valet. Med toppmoderna faciliteter, en strategisk placering och ett engagerat team, sätter detta hotell en ny standard för affärsresor och konferenser i regionen.

0logirum
0Största konferenslokalen rymmer

Konferensanläggning

Scandic Arlandastad

Anläggningens adress

Pionjärvägen 81, 195 61 Arlandastad

Telefon

08 984600

Fler liknande konferensanläggningar

Nova Park

Nova Park

Nova Park är inte bara känd som en förstklassig konferensanläggning; det är också en plats där service och kundnöjdhet står i rampljuset. De som bokar konferens här vittnar om en oslagbar gästfrihet som gör varje besök unikt och minnesvärt.
Thoresta Herrgård

Thoresta Herrgård

Thoresta Herrgård i Stockholm, en avskild pärla där herrgårdstradition möter passion för mat, gästfrihet och konferenser. Det är det perfekta valet för dem som söker en professionell konferensanläggning nära Stockholm med en touch av lyx. Upplev en gastronomisk resa med fokus på ekologiskt och närodlat, moderna konferenslokaler och avkoppling i spabadet och bastun. Besökare välkomnas till en värld av professionell gästfrihet och avskild lyx i herrgårdsmiljö.
Elite Hotel Carolina Tower

Elite Hotel Carolina Tower

Elite Hotel Carolina Tower i Stockholm erbjuder moderna konferensfaciliteter och lyxigt boende i den expansiva stadsdelen Hagastaden. Perfekt för möten, event och konserter med kapacitet upp till 130 deltagare. Njut av förstklassiga måltider i restaurangen och avkoppling i gym och relaxavdelning.
Hotell Kristina

Hotell Kristina

Hotell Kristina: Din optimala konferensanläggning i Sigtuna, Norra Stockholm. Perfekt beläget 15 minuter från Arlanda med nära anslutning till både Stockholm och Uppsala. Inspirerande möteslokaler, hållbarhet i fokus, och en mängd aktiviteter för en minnesvärd vistelse

Konferensutvärdering

Vad tycker andra kunder?

Vi utvärderar alltid våra kunders nöjdhet med konferensanläggningen inom 5 områden. Det gör det enklare för dig att välja.

Konferenslokaler

(/5)

Restaurang & Mat

(/5)

Logi

(/5)

Service & Bemötande

(/5)

Helhetsupplevelse

(/5)

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

vår enkla process

Så här går det till

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Du har visat intresse för anläggningen Scandic Arlandastad


Vill du att vi förutom att plocka in denna offert presenterar fler liknande anläggningar?

Ja tack! Gärna fler baserat på:

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Fyll i formuläret nedan så sammanställer vi inom några timmar kostnadsfritt ett antal offerter från anläggningar som stämmer överens med era specifika önskemål.

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se