Scandic Arlandastad

Scandic Arlandastad
Endast fem minuters bilfärd från Arlanda

Scandic Arlandastad, beläget bara fem minuter från Arlanda och terminal 5, är inte bara en oas för resenärer, utan också en bra konferensanläggning i närheten av Stockholm. Med sin strategiska placering och moderna faciliteter, erbjuder hotellet en kombination av bekvämlighet och professionalism, vilket gör det till ett utmärkt val för affärsresenärer och konferensdeltagare.

Närhet till Arlanda: En stor fördel

För de som reser, oavsett om det är inom Sverige eller internationellt, är Scandic Arlandastad ett bra boendet. Med endast fem minuters bilfärd till Arlanda, kan gästerna njuta av en smidig övergång mellan flyg och hotell. Och för de som har tid över före eller efter sin resa, erbjuder hotellet en rad bekvämligheter, från avkopplande stunder i bastun till träningspass i det välutrustade gymmet.

Konferensmöjligheter

Scandic Arlandastad är en bra konferensanläggning nära Stockholm. Med ljusa och rymliga möteslokaler, alla utrustade med den bra teknik och AV-utrustning, kan hotellet anpassa sig till en mängd olika evenemang. Oavsett om det är en stor konferens med upp till 100 deltagare, ett medelstort möte för 40 personer, eller en intim samling i ett av de moderna grupprummen, garanterar Scandic Arlandastad en framgångsrik och produktiv tillställning.

Modern teknik och bekvämlighet

Varje möteslokal på Scandic Arlandastad är designad med deltagarnas behov i åtanke. Den moderna tekniken och AV-utrustningen säkerställer att varje presentation, workshop eller föreläsning går smidigt. Och med flexibla rumslayouter, från biosittning till mindre grupprum, kan varje evenemang skräddarsys efter specifika behov.

Sammanfattning

För de som söker en konferensanläggning nära Stockholm, kombinerat med bekvämligheten av att vara nära Arlanda flygplats, är Scandic Arlandastad det självklara valet. Med toppmoderna faciliteter, en strategisk placering och ett engagerat team, sätter detta hotell en ny standard för affärsresor och konferenser i regionen.

0logirum
0Största konferenslokalen rymmer

Konferensanläggning

Scandic Arlandastad

Anläggningens adress

Pionjärvägen 81, 195 61 Arlandastad

Telefon

08 984600

Fler liknande konferensanläggningar

Thoresta Herrgård

Thoresta Herrgård

Thoresta Herrgård i Stockholm, en avskild pärla där herrgårdstradition möter passion för mat, gästfrihet och konferenser. Det är det perfekta valet för dem som söker en professionell konferensanläggning nära Stockholm med en touch av lyx. Upplev en gastronomisk resa med fokus på ekologiskt och närodlat, moderna konferenslokaler och avkoppling i spabadet och bastun. Besökare välkomnas till en värld av professionell gästfrihet och avskild lyx i herrgårdsmiljö.
Quality Hotel Friends

Quality Hotel Friends

Välkommen till Quality Hotel Friends - konferenshotellet för de stora ögonblicken! Vi är stolta över att kunna erbjuda en unik evenemangsmiljö i hjärtat av Arenastaden, Solna, bara 200 meter från den populära Mall of Scandinavia.
Radisson Blu Arlandia Hotel

Radisson Blu Arlandia Hotel

Radisson Blu Arlandia Hotel: En toppmodern konferensanläggning vid Stockholm Arlanda, kombinerar bekvämlighet med lyx. Perfekt för affärsresor, möten och kulinariska upplevelser nära Stockholm.
Skåvsjöholm

Skåvsjöholm

Upptäck Skåvsjöholm – en utmärkt konferensanläggning i Stockholms skärgård, endast 25 minuter från Stockholm City och 35 minuter från Arlanda. Njut av moderna möteslokaler, nyrenoverade hotellrum och förstklassiga faciliteter med panoramautsikt över vattnet. Boka nu för en lyckad konferensupplevelse där atmosfär, service, teknik och aktiviteter samspelar för att skapa minnesvärda möten.

Konferensutvärdering

Vad tycker andra kunder?

Vi utvärderar alltid våra kunders nöjdhet med konferensanläggningen inom 5 områden. Det gör det enklare för dig att välja.

Konferenslokaler

(/5)

Restaurang & Mat

(/5)

Logi

(/5)

Service & Bemötande

(/5)

Helhetsupplevelse

(/5)

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

vår enkla process

Så här går det till

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Du har visat intresse för anläggningen Scandic Arlandastad


Vill du att vi förutom att plocka in denna offert presenterar fler liknande anläggningar?

Ja tack! Gärna fler baserat på:

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.seVAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Fyll i formuläret nedan så sammanställer vi inom några timmar kostnadsfritt ett antal offerter från anläggningar som stämmer överens med era specifika önskemål.

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se