Best Western Plus Park Airport Hotel

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

Best Western Plus Park Airport Hotel
Personligt och familjärt hotell med ett stort och bekvämt boendeutbud

Beläget strategiskt bara fem minuter från Arlanda flygplats och en kort 30-minutersresa från Stockholm City, står Best Western Plus Park Airport Hotel som en symbol för bekvämlighet och kvalitet. Detta hotell, som kombinerar en familjär atmosfär med professionell service, är en bra plats för affärsresenärer.

Ett hem bortom hemmet

När du kliver in genom hotellets dörrar, möts du av en värmande brasa och ett inbjudande loungeområde – hotellets hjärta. Här kan gäster koppla av, arbeta, njuta av en måltid eller bara umgås. Den nyligen genomförda renoveringen har förvandlat hotellet till en elegant och tidlös plats, där varje detalj, från designmöbler till den jordnära färgskalan, har valts med omsorg.

En hyllning till Stockholm

Med bilder på väggarna, namnen på mötesrummen och menyns inriktning, är hotellet en kärleksförklaring till Stockholm. Denna närhet till huvudstaden och Arlanda flygplats präglar hela hotellkonceptet, där estetik och funktion går hand i hand.

För den moderna resenären

Alla rum på hotellet är modernt och stilrent inredda, vilket ger gästerna en optimal upplevelse. Oavsett om du är en affärsresenär som behöver en plats att arbeta på kvällen, eller en semesterresenär som vill koppla av, har hotellet något att erbjuda. Och för de som vill starta dagen rätt, serveras en riklig frukostbuffé redan från klockan fyra på morgonen.

Miljömedvetenhet i fokus

Best Western Plus Park Airport Hotel är inte bara känt för sin bekvämlighet, utan också för sitt engagemang i miljöfrågor. Med en Svanen-certifiering visar hotellet sitt dagliga engagemang för miljön, från användning av miljövänliga produkter till en miljöbesparande transferbuss.

Konferensmöjligheter med hög klass

För de som söker en konferensanläggning nära Arlanda, erbjuder hotellet moderna faciliteter. Med rum som kan rymma upp till 130 personer, modern teknik och AV-utrustning, samt fri transfer till och från Arlanda, är detta en utmärkt plats för ditt nästa företagsevenemang.

En vistelse utöver det vanliga

Varje rum på hotellet är designat för att ge gästerna en känsla av lyx och komfort. Med 124 hotellrum att välja mellan, finns det något för alla – från affärsresenären till barnfamiljen.

Välkommen till Best Western Plus Park Airport Hotel – din destination för komfort, bekvämlighet och kvalitet nära Stockholm Arlanda.

0logirum
0Största konferenslokalen rymmer

Konferensanläggning

Best Western Plus Park Airport Hotel

Anläggningens adress

Bristagatan 16, 190 60 Arlandastad

Telefon

08 984600

Fler liknande konferensanläggningar

Bergendal

Bergendal

Vid Edsvikens strand, bara 20 minuter från Stockholm och Arlanda, finns en avskild plats för konferenser och fest. Här gömmer sig Bergendal. En mötesplats som fått växa med naturens nivåskillnader och former, vilket på ett naturligt sätt kunnat ge den vita herrgårdsmiljön sällskap av modern arkitektur.
Friibergh Herrgård

Friibergh Herrgård

När du åker till Friibergs Herrgård händer det något. Du kommer fram och tar det första andetaget och känner hur axlarna sjunker ner. Du tittar ut över Mälaren, tystnaden slår emot dig och lugnet infinner sig. Söker du lugn och ro finns det här, söker du något annat finner du det också.
Noors Slott

Noors Slott

På Noors Slott får du den avspända atmosfär och exklusiva avskildhet som krävs för att gruppen ska kunna diskutera konfidentiella affärer och fokusera på beslut, utan att störas av andra gäster.
Radisson Blu Arlandia Hotel

Radisson Blu Arlandia Hotel

Radisson Blu Arlandia Hotel: En toppmodern konferensanläggning vid Stockholm Arlanda, kombinerar bekvämlighet med lyx. Perfekt för affärsresor, möten och kulinariska upplevelser nära Stockholm.

Konferensutvärdering

Vad tycker andra kunder?

Vi utvärderar alltid våra kunders nöjdhet med konferensanläggningen inom 5 områden. Det gör det enklare för dig att välja.

Konferenslokaler

(/5)

Restaurang & Mat

(/5)

Logi

(/5)

Service & Bemötande

(/5)

Helhetsupplevelse

(/5)

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

vår enkla process

Så här går det till

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Du har visat intresse för anläggningen Best Western Plus Park Airport Hotel


Vill du att vi förutom att plocka in denna offert presenterar fler liknande anläggningar?

Ja tack! Gärna fler baserat på:

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Fyll i formuläret nedan så sammanställer vi inom några timmar kostnadsfritt ett antal offerter från anläggningar som stämmer överens med era specifika önskemål.

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se