Haymarket by Scandic

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

Haymarket by Scandic
Oslagbart läge mitt i hjärtat av Stockholm

Haymarket är en tidsresa tillbaka till 1920-talets elegans och optimism mitt i Stockholms pulserande centrum. Detta historiska hotell, beläget vid Hötorget, välkomnar gäster till en unik och tidstypisk atmosfär där det gamla möter det moderna.

Hotellet

I dag är Haymarket en hyllning till 1920-talets glamour och dekadens, och hotellet har lyckats behålla och restaurera många av originaldetaljerna från den tiden. Här finner man en perfekt balans mellan det historiska och det moderna, och hotellet har blivit uppmärksammat och prisat för sin unika designupplevelse. År 2020 belönades Haymarket med utmärkelsen ”Bästa enskilda hotell i Sverige” på Grand Travel Award, vilket vittnar om dess popularitet och kvalitet.

En Plats för Mat och Dryck

Haymarket är inte bara ett hotell utan även en destination för matälskare och nattlivsentusiaster. Hotellets restauranger och barer erbjuder en mångfald av smaker och atmosfärer för olika tillfällen.

För de som älskar mat och gastronomi finns restauranger som passar både kräsna gourmeter och vardagslunchgäster. Du kan avnjuta en utsökt måltid eller bara njuta av en kaffe medan du observerar stadens pulserande liv från hotellets läge mitt i Hötorget.

Möten och Evenemang på Haymarket

För möten och event är Haymarket en utmärkt plats att överväga. Hotellet erbjuder en flexibel och unik eventvåning som har använts för en mängd olika ändamål, inklusive modevisningar, filmpremiärer och stora nyårsfester.

En av de mest intressanta aspekterna av eventvåningen är dess förmåga att omvandlas från mötesrum till en stor öppen yta, vilket gör den till en mångsidig plats för att skapa unika evenemang och sociala sammankomster. Den historiska biografen med sina mörkröda sammetsfåtöljer ger möjlighet till filmvisningar och andra kulturella upplevelser som en del av ditt evenemang.

Kommunikation

Hotellets centrala läge gör det lättillgängligt för både deltagare och arrangörer. Nära till Stockholms centralstation och med goda kommunikationsmöjligheter i närheten, är det enkelt att ta sig till och från hotellet.

Upplev Stockholm City

Haymarket är mer än bara ett hotell; det är en upplevelse som tar dig tillbaka i tiden samtidigt som du njuter av modern komfort och bekvämlighet. Dess närhet till Hötorget och dess omgivningar ger dig möjlighet att utforska några av Stockholms mest ikoniska platser.

Du kan enkelt ta en promenad till Gamla stan, Operan, Stadshuset och Stockholms slott från hotellet. För den som älskar shopping finns Kungsgatan och Drottninggatan, två av stadens mest populära shoppinggator, inom räckhåll.

Avslutande tankar

Haymarket by Scandic är en unik destination i Stockholm City som erbjuder en tidsresa till 1920-talets elegans och charm. Med sin flexibla eventvåning, historiska detaljer och centrala läge är detta ett utmärkt val för möten, evenemang och konferenser.

0logirum
0Största konferenslokalen rymmer

Konferensanläggning

Haymarket by Scandic

Anläggningens adress

Hötorget 13-15, 111 57 Stockholm

Kategori

Telefon

08 984600

Fler liknande konferensanläggningar

Näsby slott

Näsby slott

Näsby Slott ligger vackert intill Näsbyviken i Täby bara 15 minuter från Stockholm City. Det är inte för intet Näsby kallas för festernas slott. Här har det anordnats otaliga fester, möten och bröllop genom åren. Det glada 20-talet sitter fortfarande kvar i väggarna.
Två Skyttlar

Två Skyttlar

Vid Kinna mitt i Västsverige hittar man Två Skyttlar, en fridfull konferensdestination endast 50 minuter från Göteborg, 35 minuter från Landvetter och 30 minuter från Borås. Hotellet är vackert inbäddat i den omgivande skogen, ängarna och sjön – en plats där lugnet i naturen fyller själen med energi. Sedan sin grundande 1986 har Två Skyttlar varit en plats för möten, utveckling, inspiration och njutning, och under hela den tiden har det ägts och drivits av familjen Västerteg. Gästernas välmående är i fokus, och här får man verkligen känslan av att vara hemma.
Villa strandvägen

Villa strandvägen

En hel villa för er själva.Hos oss på Villa Strandvägen har ni möjligheten att träffas och ha produktiva möten i en avslappnad miljö – helt själva, exklusivt och privat. Perfekt för ditt event, firande eller den mindre gruppen eller teamet som vill blanda business with pleasure!
Radisson Blu Riverside Hotel

Radisson Blu Riverside Hotel

Radisson Blu Riverside Hotel är perfekt beläget i centrala Göteborg, precis intill hamnen i Lindholmen - det nya innovationsområdet. Det tar endast sex minuter att åka med den avgiftsfria färjan till stadens centrum och du har enkel tillgång till den vackra skärgården.

Konferensutvärdering

Vad tycker andra kunder?

Vi utvärderar alltid våra kunders nöjdhet med konferensanläggningen inom 5 områden. Det gör det enklare för dig att välja.

Konferenslokaler

(/5)

Restaurang & Mat

(/5)

Logi

(/5)

Service & Bemötande

(/5)

Helhetsupplevelse

(/5)

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

vår enkla process

Så här går det till

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Du har visat intresse för anläggningen Haymarket by Scandic


Vill du att vi förutom att plocka in denna offert presenterar fler liknande anläggningar?

Ja tack! Gärna fler baserat på:

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Fyll i formuläret nedan så sammanställer vi inom några timmar kostnadsfritt ett antal offerter från anläggningar som stämmer överens med era specifika önskemål.

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se