Scandic Göteborg Central

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

Scandic Göteborg Central
Scandic Göteborg Central är platsen för de stora konferenserna och eventen

Scandic Göteborg Central är en imponerande mötesplats som öppnar upp för storslagna konferenser och event i hjärtat av Göteborg. Med 451 bekväma rum och en omsorgsfullt utformad mötesanläggning är detta hotellet som sätter en ny standard för konferenslokaler i staden.

Atmosfären

När du kliver in på Scandic Göteborg Central möts du av en välkomnande atmosfär och modern inredning. Hotellets eleganta entré är som ett smakfullt designat skepp som har seglat in med lasten fylld av inspiration från världens alla hörn. Här finner du bekväma soffgrupper, coworking-bord och pulserande bar- och restaurangområden som bjuder på en smakupplevelse utöver det vanliga.

Hotellet

Scandic Göteborg Central har 451 rum som är designade med lugna, nordiska färger och genomtänkta detaljer. De generösa glaspartierna släpper in naturligt ljus och ger dig en vidsträckt utsikt över staden. I de bekväma sängarna kan du koppla av och ladda upp inför möten, upptäcktsfärder i staden eller efter en lång arbetsdag. Hotellets frukostmiljö tar dig med på en global resa med smaker och influenser från olika världsdelar, vilket gör din frukost till en speciell upplevelse mitt i Göteborg.

Konferens och event

Mötes- och eventutrymmena på Scandic Göteborg Central är flexibla och generösa, vilket gör hotellet till den perfekta platsen för evenemang av olika storlekar. Hotellets största mötesrum har en takhöjd på sex meter och kan rymma upp till 1000 minglande deltagare. Det finns också 19 mångsidiga mötesrum med funktionella möbler för små och stora sammanträden.

Terrassen med utsikt över Göteborg

En av höjdpunkterna på hotellet är den grönskande terrassen på fjortonde våningen. Här kan du njuta av en fantastisk utsikt över Göteborgs hamn, älven och Gamlestaden, och detta gör terrassen till en idealisk plats för att koppla av efter en händelserik dag eller för att arrangera utomhusevent i en unik miljö.

Läget

Läget är en av hotellets styrkor, med närhet till Göteborgs centralstation, shopping i Nordstan och stadens många kaféer och butiker längs Avenyn. Du har också enkel tillgång till spårvagnar som tar dig till populära nöjesattraktioner som Liseberg och Universeum, samt en smidig flygbuss till Göteborg Landvetter Airport.

Sammanfattning

Scandic Göteborg Central är en utmärkt plats för konferenser, möten och event i Göteborg. Med moderna faciliteter, bekväma rum och en oslagbar atmosfär är detta hotellet som kommer att göra ditt evenemang minnesvärt och framgångsrikt. Vare sig det är en stor konferens, en intim arbetsgruppsmöte eller ett speciellt event, så är Scandic Göteborg Central ett bra val.

0logirum
0Största konferenslokalen rymmer

Konferensanläggning

Scandic Göteborg Central

Anläggningens adress

Vikingsgatan 7, 411 04 Göteborg

Kategori

Telefon

08 984600

Fler liknande konferensanläggningar

Hällsnäs

Hällsnäs

Med bara 15 min från Landvetter flygplats eller Göteborg kommer ni till vår rofyllda herrgård. Besök oss för gemensamma aktiviteter, kick-off eller konferens. Vi hjälper er att sätta ihop ett paket som uppfyller era önskemål.
Gothia Towers

Gothia Towers

Konferens mitt i Göteborg – för alla sällskap. Hos oss finns kunskapen, engagemanget och – inte minst – ytorna för att arrangera den framgångsrika konferensen. Oavsett storleken på ditt möte är vår ambition att toppa dina förväntningar.
Elite Park Avenue Hotel

Elite Park Avenue Hotel

I hjärtat av Göteborg på Avenyn ligger Elite Park Avenue Hotel. Bo i rum med elegant inredning och starta dagen med en generös frukost. Hotellet erbjuder bra restauranger, relaxavdelning och ett perfekt läge med gångavstånd till Liseberg, Svenska Mässan, Ullevi och Scandinavium.
Jacy’z Hotel & Resort

Jacy’z Hotel & Resort

Välkommen till Jacy'z Hotel & Resort i hjärtat av Göteborg, ditt nya go-to place för möten, kickoffs, celebrations och högtider. En plats för både work & play där du vill hänga långt efter office hours. På Jacy’z har vi imponerande mötesrum, men vår över 100 meter höga skyskrapa bjuder på många fler areas.

Konferensutvärdering

Vad tycker andra kunder?

Vi utvärderar alltid våra kunders nöjdhet med konferensanläggningen inom 5 områden. Det gör det enklare för dig att välja.

Konferenslokaler

(/5)

Restaurang & Mat

(/5)

Logi

(/5)

Service & Bemötande

(/5)

Helhetsupplevelse

(/5)

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

vår enkla process

Så här går det till

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Du har visat intresse för anläggningen Scandic Göteborg Central


Vill du att vi förutom att plocka in denna offert presenterar fler liknande anläggningar?

Ja tack! Gärna fler baserat på:

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Fyll i formuläret nedan så sammanställer vi inom några timmar kostnadsfritt ett antal offerter från anläggningar som stämmer överens med era specifika önskemål.

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se